+1 oy
189 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (169 puan) tarafından

Babam il dışında çalışıyor bayramdan sonra gitti tekrar. Annem sürekli telefonda olduğunu söyledi. Babamın sosyal medya hesabında paylaştığı bir videoda babamın başka isimle açtığı kendi fotoğrafının olduğu tiktok hesabını görmüş. Annem hesap işlerinden çok anlamadığı için Kız kardeşime sahte hesap açtırmış kardeşim 17 yaşında bu arada. Babamı ekletmiş mesaj atmışlar falan. Babam cevap vermiş konuşmuşlar konuştukları akşam kardeşim babama mesaj atmış tabi bunları annem attırıyor. Ben yatıyorum yarın görüşürüz gibilerden. Babamda bu mesaja cinsel olarak yanıt veriyor. Üstünü çıkar öyle yat ben öyle yatıyorum kısaca böyle ifade edeyim. Kardeşim gördü tabi ağlayıp duruyormuş. Şuanda ne yapacağımı bilmiyorum annem bana anlattı 3 gündür kendi kendimi yiyorum. Kendime yediremiyorum. Dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden. Ben bu durumda ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım anneme ne söylemeliyim. Tabiki boşanmalarından yana olurum ama annem hasta ve çalışacak durumda değil kardeşim lise 3 e gidiyor nasıl ayakta dururlar bilemiyorum. Tabiki destek de olurum ama nereye kadar. Allah rızası için birşey söyleyin çok üzgünüm ve çok utanıyorum bu durumdan...

5 Cevaplar

+3 oy
(1,541 puan) tarafından

Para geçim uğruna böyle bir insanla ömür geçirmeyin 

-Reklam-
+2 oy
(1,620 puan) tarafından

En azından mesaj içeriklerine dahil olmasıymış kardeşiniz. Travma kalmıştır şimdi kızda.

(169 puan) tarafından

Çok anlamıyor annem. Öyle birşey yazacağını tahmin edemedim diyor hep :(

0 oy
(169 puan) tarafından

.............

0 oy
(5,646 puan) tarafından

Birincisi kardesine yaptirmasi cok cok cok sacma. O buyuk olabilir ama evladi. Karsisindaki de babasi neden boyle travma yaratti? Annen eger ki bosanmayacaksa ortaligi ayaga bosa kaldirmasin. Karsisina alip konussun. Sizde hic karismayin. Onlar iyi olur siz kotu olursunuz ne kadar anne babanizda olsa.

0 oy
(6,402 puan) tarafından

Keşke kardeşin hiç yazmasaymış babanın uygunsuz istediklerine laflarına maruz kalmış yazık olmuş kıza inşallah bu travmayı atlatır anananen sağ ise onlarla yaşasın  nafakasını alsın babandan böyle bir adamla kardeşin ayını evde yaşarsa kardeşin ziyan olur

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 163 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hilay (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,157 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 313 göst.
5 gün önce Cinsel Yaşam kategorisinde Haticekubra (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 397 göst.