Yarın başlicaz insallah bez bile almadim.bezi bitti bugun sans dileyin kizlar bana insallah basaririz gozumde en buyuttugum olay tuvalet egitimi
Benimde öyleydi ama çok şükür kolay atlattık olay çocukta bitiyor eğer hevesliyse tuvalete hiç korkmayın ama istemiyorsa zorla yaptırmayın süreci daha çok zorlaştırıyor
3 yasinda canim bir haftaya kadar dolduruyoruz artik ogrenmesi lazim çis diyor bezini aldiriyor ama bakalim 2.5 yasindayken bir denedik olmadi insallah bu sefer yapariz
Allah kolaylık versin canim bol sabır ve şans diliyorum 😁 ama korkma inanki bende çok korkmuştum ama hiç öyle zorluğu olmadı ilk hafta tek sıkıntı oldu gerisi maşallah güzel geçti 😁
Insallah bizimki de kolay gecer cok korkuyorum cidden gozumde cok buyutuyorum
Yok yok büyütme öyle Allahin izniyle kolaylıkla atlatirsiniz
Insallah canim atlatiriz
Ben de yazın başlayacağım köye gidince köyde daha kolay olur diye düşünüyorum sürekli dışarıda 😂
Bahcede oynarken daha kolay ogrenirler canım ama malesef bizim oyle bir sansimiz yok insallah basarabilirim
Ya valla bende çok korkuyorum açıkçası ama yanımda 2 teyzem olacak anneannem olacak köyde destekçilerimle atlatırım diye düşünüyorum kuzenlerimde var biri on bir biri beş yaşında el birliğiyle hallederiz inşallah 😂
O zaman iyi canim biri anlamasa biri anlar hareketlerinden sanslisin su surecide kazasiz belasiz atlatiriz insallah
Çocuk tuvaletten korkmazsa hic korkmana gerek yok. Allah kolaylık versin. endiselendigin zaman şunu düşün.
BUYUYUP DE HİC TUVALETİNİ OGRENMEYEN VAR Mİ? HERKES BİR GUN OGRENİYOR. BENİM COCUGUM DA OGRENİR ELBET.
bu düşünce çok işine yarayacak 😁
Insallah korkmaz canım
1,470,251 soru
24,083,631 cevap
331,332 kullanıcı