+1 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (6,964 puan) tarafından

Yarın başlicaz insallah bez bile almadim.bezi bitti bugun sans dileyin kizlar bana insallah basaririz gozumde en buyuttugum olay tuvalet egitimi

4 Cevaplar

+2 oy
(527 puan) tarafından

Benimde öyleydi ama çok şükür kolay atlattık olay çocukta bitiyor eğer hevesliyse tuvalete hiç korkmayın ama istemiyorsa zorla yaptırmayın süreci daha çok zorlaştırıyor 

(6,964 puan) tarafından

3 yasinda canim bir haftaya kadar dolduruyoruz artik ogrenmesi lazim çis diyor bezini aldiriyor ama bakalim 2.5 yasindayken bir denedik olmadi insallah bu sefer yapariz

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Allah kolaylık versin canim bol sabır ve şans diliyorum 😁 ama korkma inanki bende çok korkmuştum ama hiç öyle zorluğu olmadı ilk hafta tek sıkıntı oldu gerisi maşallah güzel geçti 😁

(6,964 puan) tarafından

Insallah bizimki de kolay gecer cok korkuyorum cidden gozumde cok buyutuyorum

tarafından

Yok yok büyütme öyle Allahin izniyle kolaylıkla atlatirsiniz

(6,964 puan) tarafından

Insallah canim atlatiriz

+1 oy
(1,966 puan) tarafından

Ben de yazın başlayacağım köye gidince köyde daha kolay olur diye düşünüyorum sürekli dışarıda 😂

(6,964 puan) tarafından

Bahcede oynarken daha kolay ogrenirler canım ama malesef bizim oyle bir sansimiz yok insallah basarabilirim

(1,966 puan) tarafından

Ya valla bende çok korkuyorum açıkçası ama yanımda 2 teyzem olacak anneannem olacak köyde destekçilerimle atlatırım diye düşünüyorum kuzenlerimde var biri on bir biri beş yaşında el birliğiyle hallederiz inşallah 😂 

(6,964 puan) tarafından

O zaman iyi canim biri anlamasa biri anlar hareketlerinden sanslisin su surecide kazasiz belasiz atlatiriz insallah

0 oy
(22,932 puan) tarafından

Çocuk tuvaletten korkmazsa hic korkmana gerek yok. Allah kolaylık versin. endiselendigin zaman şunu düşün. 

BUYUYUP DE HİC TUVALETİNİ OGRENMEYEN VAR Mİ? HERKES BİR GUN OGRENİYOR. BENİM COCUGUM DA OGRENİR ELBET. 

bu düşünce çok işine yarayacak 😁

(6,964 puan) tarafından

Insallah korkmaz canım 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 140 göst.
0 oy
7 cevap 267 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
0 oy