+1 oy
348 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından

Eşim yakışıklı uzun boylu iyi bir üniversite bölümü mezunu işi de iyi olan birisi bense Türkiye kartlarında çok önem verilmeyen bir bölümün sıradan bir taşra Üniversitesi'nin 4 yıllık bölüm mezunuyum. Eşimle evlenmeden önce ailesi beni istemedi.ve bunu da baya hissettirdiler. istemeye gelmekte bilerek çok geciktiler ailem adını koyalım dediği halde onlar bir türlü adım atmadı. Eşimin kuzeni, eşim benimle nişanlılık aşamasındayken eşime arkadaşının fotoraflarını atarak eşime arkadaşını ayarlamaya çalıştı eşime saçma sapan mesajlar attı.Bana telefonda çirkin maymun,büyücü gibi kötü hakaretler etti. Eşimin annesine durumu anlattığımda yeğeni hakkında benim yeğenim dört dörtlük sen kötüsün vs gibi şeyler söyledi.Sonra biz eşimle ailesi beni istemediği için gizlice nikah kıymak zorunda kaldı ailesi bu kez en sonunda eşim de ailesine tavır koyup konuşmayı kesince düğün yaptılar düğün salonunu bana hiçbir şekilde göstermeden kaynanam kafasına göre kendi istediği salonu tuttu. Düğünümde bir gün öncesinde benim dış görünüşümle dalga geçen kaynanamın erkek yeğeni bana oruspu gibi hakaretler etti ve ertesi gün o modla düğün yaptık.Şuan bana karşı iyiler ama sizce kaynanama bu saatten sonra nasıl davranmalıyım bu arada beyaz eşyalarımızı da eşimin ailesi aldı ilk kiramızı ve depozit omuzu onlar verdi aylık 10.000 tl bize parasal yardımları olıyor kaynanam her geldiğinde evimi temizliyor düzenliyor ama sevemiyorum siz olsanız napardınız?

8 Cevaplar

+2 oy
(24,280 puan) tarafından

Ben olsam diyemeyeceğim çünkü ben olsam ya bu evlilik olmazdi ya da ben onlarla görüşmezdim ki kuzeni bana ****** diyecek çirkin diyecek eşimde bu durumu kabul edecek evli olsam bile büyük sarsıntı geçirir evliliğim ki nişanlı olsam da aynı durum geçerli bu kadar sessiz kalmanız o düğünü parayı kabul etmeniz kendinize büyük haksızlık hatta saygısızlık postta siz bile eşinizi kendinizden üstün görmüşsünüz  lütfen bu psikolojiden çıkın 

-Reklam-
0 oy
(490 puan) tarafından

Şuan iyiler bize yardım ediyolar kaynanam evimi temizliyor düzenliyor diyorsun daha ne istiyorsun anlayamadım pek geçmişte olanları telafi etmeye çalışıyolar belli ki 

0 oy
(1,121 puan) tarafından

Gecmisi gecmiste burakin.O sizi tanimadan kotu bilmis onyargi yapmis.Tanidikcs sevmis herhalde.Simdi size nasilsa sizde oyle davranin

0 oy
(2,975 puan) tarafından

Her kadin geçmiste biseyler yasiyor onemli olan şu an.sana karsi iyi olmalari demekki yanlislarini anlamislar bence en azindan normal bi komşun arkadasin gibi mesafeli iliski kurabilirsin 

0 oy
(562 puan) tarafından

Sevmedim mi sevemiyorum daha . Sevip nefret ettiğimde de tekrar sevemiyorum.  Şuan iyi davranışlar sergiliyor gibi o zaman sende normal davran nefretlik hareketler yapma ama asla vıcık vıcık olma. Merhaba mi merhaba bitti gitti. Ekstra iyi bir hareket asla yapma. Mesafeni korudugun sürece her zaman el üstünde olursun ve hele hele eşinde destekcin olursa sana tadından yenmez balllll 🥰🥰

0 oy
(6,542 puan) tarafından

Gizli nikah yapmaniz dogru bi davranis olmamis. İki tarafinda ailelerinin rizasi olmasi dogru olandi. Gizli nikah yaptiginizdan ailelerin haberi var mi ? Esinizin ailesini ikna etmesi gerekirdi. İnsanlari susturmasi onlarin agzina laf vermemesi gerekirdi. Bu sekil ailesini dugun yapmaya zorlamis gibi olmussunuz. Gonulleri olmadan yapmislar. Tabi yaptiklari dogru demiyorum. Bu arada benim dugunum farkli sehirde oldu dugun salonunu dugun gunu gordum. Sorun edilecek bi durum degil bence. Ortamin cok bi onemi yok yani. 

Onun haricinde esinizin ailesi ellerinden geleni yapmislar. Benim kayinvalidem daha 1 kez evimde bulasik bile yikamamistir. Aylik 10 bin cok iyi bi para. Bizim de sorunlarimiz oldu hic birini unutmadim ama bunlari cok takmiyorum. 

Bu arada bende sevmiyorum. Sevmek zorunda da degilsiniz kimseyi. Sadece saygi duyun yeterli. O size nasil davraniyosa siz de oyle davranin. 

0 oy
(917 puan) tarafından

Konuşman da eşini yuceltiyorsun kendini kucumsuyorsun. Özgüvenin yok sanırım. okudugun bölümü neden basit bişey gibi algılıyorsun kendin değişirsen kimseyi onemsemezsin önce kendine değer ver canim gerisi gelir.

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Eşinin iyi işi olmasına rağme her ay size para veriyorlar, kaynanam gelip evını mi temizliyor? Neden? Bişileri telafi etmek için mi?

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 304 göst.
+5 oy
6 cevap 307 göst.
0 oy
3 cevap 223 göst.
18 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,734 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 449 göst.
30 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu

Kategoriler