Kaynimin kız arkadaşıyla ailece tanışmaya gideceğiz elimiz boş gitmek istemiyoruz kaynanam su böreği götürecek benim de aklıma şu 3 şey geldi sizce hangisi güzel
İkincisi daha iyi geldi bana.
Benim de aklımdan 2. Geciyor
Hem çok çeşitli, hem de sunumu kolay.
Bence 1 çok güzel 🤗
Çok teşekkür ederim ya 1 ya 2 geçiyor içimden
Bence baklava goturun. Kalabalik olacaksiniz bunlari size ikram etmek isteseler nasil sunacaklar zor olur. İkram etmeseler ayip olur.
Klasik ama her ortama uyar baklava :) şık bi paket yaptirirsiniz.
Geçen kaynanam giderken baklava goturdu bir tepsi bu sefer farklı şeyler götürelim dedik teşekkür ederim
Rica ederim kadayifta olabilir.
Lokum olabilir,cikolata olabilir.
İlla bu 3 ünden biri olacaksa 2. Derim canım
Başka bir fikriniz varsa ona da açığım aklıma bunlar geldi sadece
1.si çok sade 3.sü çok abartı 😁
2 di mi bence de 2 😁
2 guzel . ucuncuye az daha ışık koysalarmis anlayamadim iki saat ne diye ☺️
Ben ışık koymam zaten yaparsam
Isteme için böyle bir şey olabilir ama bu sadece tanisma çikolata hos karsilanmayabilir dedi kaynanam yoksa benim de ilk aklıma böyle bir şey geldi. Ben elti olarak kendi hediyemi götüreceğim için basit olmasın ama çok da abartı olmasın istedim ilk kaynanam tanışmaya giderken baklava yaptırdı bir tepsi bu da işte abiler amcalar tanışması olacak
Bilemiyorum ki canimmya istemeye şöyle iki katlı falan yapiyolarya öyle bişey iyi giderdi ama sade olsun istiyorlarsa tabiki bneim attığım çok abartı kaçabilir
Canım yanlış anlamazsan bana üçüde çok basit geldi yani arkadaşıma kahveye giderken götürebileceğim sıradanlıkta geldi hani tatlı yaptır götür çok daha güzel olur bence tabiki senin tercihin ben fikrimi söylemek istedim 🙏☺️❤️
Nazik yaklasiminiz için teşekkür ederim. İlk tanışmada kaynanam baklava yaptırıp goturdu bu abiler amcalar tanışması olacak ben elti olarak elim boş gitmemek için bir şey götürmek istedik çok basit olmasin ama çok abartı da olmasın diye orta bir şey seçmek istedim bilemedim de ne yapmak lazım
Ne demek gerçekten kırıcı olmak istemedim sadece fikir vermek istedim ☺️ ama evet baklava yapıldıysa daha önceden tekrar götürmek olmaz 2 daha güzel olur o zaman☺️
2. Ürün guzel ,bizde de yarin var tanişma gorumcem kurabiye istedi onu yapip goturcem😀
Ben de kurabiye yapıp onu mu suslesem acaba
Yap canim hem el emegi guzel olur
1 veya 2 canım ❤️
Çok teşekkür ederim
1,448,696 soru
23,794,747 cevap
317,046 kullanıcı