Eşim beni kafeye getircekti ailesi yokken söz verdi
Annesi geldiğinde salonda oturuyoduk bana cumartesi gidicez kafeye değil ama disarda otururuz benden başka bişey bekleme dedi annesi haliyle hoşnut oldu çünkü hiç yorum yapmadı sinirlerim bozuldu
Canım kocanı anası doğurmayı unutmuş bence böyle adamlar evlenmesin bi zahmet ya karısıyla dışarı kafeye gitmeye çekiniyor ya sabır Allah yardımcın olsun
Sağol canım aslında kafeye götürüyo ama ailesinden gizliyo
Eşiniz kaç yaşında sorması ayıp vallahi benim kaynanam geri kafalı meri kafalı ama nerede nasıl davranması gerektiğini bilir bazı kayınvalideleri ve oğullarını anlayamıyorum
34 sayılır ama çocuk beyinli kaynanada aşırı kıskanç akrep burcu
Başka birşey bekleme derken... Aman efendim kafeye götürerek lûtfediyor beyfendi..
Aynen ya kendini bi halt sanıyo
Hazırlan kendin çık git kafeye sen çıkarken nereye die sorarsa kafeye de sen annenle oturmak istersin die rahatsız etmim seni de mutlu bir şekilde çık evden 😂
Ayıp gerçekten
Nesi ayıp
Hahah :) iyi fikir kız 😁
Annesinin suçu ne eşinin işgüzarlığı
Sesini çıkarmadı o da
Bana öyle diyecek kocam güle güle kendin git derim
Hakketti ama bende boş durmadım bir sürü kozmetik eşyası aldırdım pahalı baya sinirlendi :)
Ne adamlar var Allah aşkına çok birşey yaptı sanki büyük başarı
Di mi ya bunlar cahil zaten
Bende eşime bir sürü kozmetik eşyası aldırdım pahali baya sinirlendi ama açıkçası umrumda değil:)
Şaka gibi sanki ayıp bir yere götürüyor kafenin nesi varmış ki ayrıca annesi ne alaka sen karisisin istediginiz zaman istediğiniz yere gidebilirsiniz kime ne eşine söyle bence biraz büyüsün liseli ergenler gibi davranmasn
Ben ona sordum sebebini neymiş ben saçmalıyomuşum
Gıcıklığına eşime bir sürü kozmetik eşyası aldırdım pahali yerden sinirlendi ama umrumda değil
1,458,188 soru
23,918,272 cevap
323,357 kullanıcı