+2 oy
244 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (73 puan) tarafından

Çamaşır makınesi için hangi deterjan güzel kokar ne onerırsınız acaba  alıcam benımkıler hiç güzel  kokmaz  makınemde yeni oysakı  . Yumusatıcı saglıklı değil.  Sadece deterjan önerin teşekkürler

18 Cevaplar

0 oy
(2,463 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Makineni önce güzelce çamaşır makinesi temizleyici ile temizle. Sonra altta kapaklı açılır bir kısım var. Orayı boşalt. Sonra tekrar yıkamayı dene. Yumuşatıcı önermiyorum ama bingonun toz ve sıvı deterjanları güzel kokuyor. Şebeke suyu çok kireçliyse de çamaşırlar güzel kokmaz. Ben deterjanlarıma karbonat eklerim suyu yumuşatsın ve leke çıkarma kalitesi yükselsin diye.

-Reklam-
+4 oy
(2,446 puan) tarafından

Arielin sıvı deterjanı çok güzel kokuyor. 

+3 oy
(6,181 puan) tarafından

Ariel ve persil.

+3 oy
(1,479 puan) tarafından

Her markayı denedim ama güzel kokan bulamadım ben sıvı deterjanlar koku olarak iyi ama leke çıkarma yıkama konusunda içim rahat etmiyor 

+2 oy
(295 puan) tarafından

Rinso çok güzel perwoll hiç gitmiyor kokusu çamaşırlardan 

+2 oy
(712 puan) tarafından

Genelde sıvı deterjanlar güzel kokar. Bingo, peros kullanıyorum. Bir kere ABC nin sıvı deterjanı denk gelip almıştım. Onu da çok beğendim. Beklemiyordum o kadar büyük performans. Temizlik açısından. Gayet temzi güzel yıkıyor 

+2 oy
(61 puan) tarafından

Bende hangi deterjanı kullandıysam fayda etmedi yumuşatıcı kokusu bile çıkmıyordu, gecen hem deterjan hem yumuşatıcı olarak peros aldım tek kelimeyle harika, balkona serdim çamaşırları evi koku sardı, aksam geceliğimi giyindim şuan kokladım hâlâ mis gibi kokuyo.

+2 oy
(1,990 puan) tarafından

Yumoş sıvı deterjan 

+2 oy
(618 puan) tarafından

Omonun yeşili sıvı aynı parfüm gibi kokuyor kıyafettede kalıyor

+2 oy
(220 puan) tarafından

Perwoll sıvı deterjan yumoş sıvı deterjan mis gibi.Lekede cikartiyor birde ben yumoş yumusatici kullaniyorm...Hangi şey dogal ki.Ben memnunum mis gibi gunlerce kokuyor camasirlar.

+2 oy
(957 puan) tarafından

Perwoll sıvı tek geçerim 

+2 oy
(318 puan) tarafından

Bingo mor sıvı deterjana bayılıyorum mis gibi kokuyor. Kalıcı. Ha birde perwoll mor ikisi efsanedir 

+2 oy
(630 puan) tarafından

çok çok üzüldüm gelen cevapları okuyunca biz ne ara bu hale geldik sırf çamaşırlarımız parfüm koksun diye ariel omo persil perwol..... nasıl kullanırız gerçekten temiz kokacak mı o çamaşırlarımız kokacakta nasıl kokacak ahh bir bilsek. çoğunluğu annelerin oluşturduğu platformda bu ürünleri kullanıp övenleri yakıştıramıyorum bizler anneyiz umut dolu olmamız lazım gelecek elimizde bakın ya.hudiler ne güzel çocuklarını bşzlere düşman yetiştiriyor bizler ise bol bol onların ürünlerini alıp kullanırken birde övüyoruz çok üzgünüm hepimiz adına başta f.ilistinli yavrularımız adına... gerçekten çamaşırlarınız ariel ile temiz olacak mı? 

(593 puan) tarafından

Boykot yapanlara saygım sonsuz ama güzel olan ürün guzeldir post sahibi boykot ürün yazmayin deseudi kimse yazmazdi umarım bu savaş biter birde çoğu ürün aslında İsrail ürettiği değil İsrail'de fabrikası var diye boykot ediliyor yani örnek pril, persil aslinda ikiside alman markası ama İsrail de fabrikası var e burda da var mesela ben sadece direk İsrail ürünü olanları almamaya dikkat ediyorum. 

(630 puan) tarafından

hayır alenen israile destek oldukları için. sonuç aynı yere çıkıyor para desteği sağlandığı için boykot ediliyor ürünler fabrikanın nerede olduğu önemli değil. ve te.rörizmi destekledikleri için siz zannediyor musunuz bu ürünler türkiye için faydalı adamlar alenen pkk destekçisi yani Türkiye içinde boykot etmeliyiz

+1 oy
(1,541 puan) tarafından

valla en güzeli sabun tozu 

+1 oy
(5,097 puan) tarafından

Bingo çok güzel kokuyor 

+1 oy
(1,944 puan) tarafından

image

Omo sıvı deterjan yeşil renk olan çok çok güzel kokuyor bende yumuşatıcı kullanmiyoeum uzun zamandır bu ikisi birden bingo mor rengi olan var a101 de en son 99 tlydi o da çok güzel kokuyor
0 oy
(4,765 puan) tarafından

Ben perwol kullanıyorm kokusu kalıyor canm

0 oy
(593 puan) tarafından

Kesinlikle persil deterjanım farklıydı değiştirdim eve gelen deterjanı soruyor ne kullanıyorsun diye ama ben tabi yumuşatıcı da kullanıyorum ama inan kullanmasanda kokusu baya kalıyor pas pas falan atınca yumsatici kullanmıyorum o pas pas lar çiçek gibi kokuyor 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 84 göst.
+1 oy
27 cevap 556 göst.
21 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 139 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Asabii (760 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.

Kategoriler