+2 oy
106 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,109 puan) tarafından

peros indirimde şokta kızlar temiz yıkıyormu kullanan var mı?

1 cevap

+2 oy
(5,583 puan) tarafından

İlk zamanlar bingo ile eş değerdi benim gözümde ama şimdi bozmus canım yaaa tavsiye etmem şahsen tursil ve bingo dene derim hemen hemene yakın fiyatları 

(2,602 puan) tarafından

Bingo denedim ama bir omo değil ya. Eskiden omo kullanırdım beyaz çamaşırlarım kar gibi olurdu. Artık boykot diye almıyorum ama bir türlü de onun ayarında bir deterjan bulamadım. Bingo alıp içine çamaşır sodası da karıştırdım yine o seviyeye gelmedi.

(1,109 puan) tarafından

eskiden bingo normal bir deterjandı fiyat olaraakda uygunda şimdi gereksizce pahalılaştı o.paraya değse alacaam boykot olmayan kullanmadığım bir peros kaldı 😔

(2,602 puan) tarafından

Evet bingo alırken sinirime dokunan bir tarafı da o. Boykot yüzünden şişirdiler fiyatlarını. Boron denemiştim bir süre. Beyazlarım grileşti maalesef. Ne yapsam bilemedim yani

(1,109 puan) tarafından

boron çok kötü bitsin diye dua ediyordum asla almam asla .Bi ara tarım  krediye renax gelmisti çok memnun kaldım harika bakıyorum broşürlere ama yok kaldırdılarmı piyasadan bilmiyorum.

(2,602 puan) tarafından

2 paket almıştım boronu. 2. Paketi çöpe attım o kadar diyim 🤣 bitsin diye gözüne bakamadım ne lekeler çıktı ne bişey. Peros hiç denemedim bir kere de onu deneyeceğim

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 707 göst.
23 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bsrdrk (1,555 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 1,234 göst.
0 oy
7 cevap 407 göst.
0 oy
7 cevap 570 göst.

Kategoriler

1,454,066 soru

23,865,576 cevap

320,630 kullanıcı

...