+1 oy
163 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (83 puan) tarafından

Merhaba, 2 yaş cocugumla başim dertte. O kadarrrrrr fazlaaa inatci ki artik ccidden hayattan sogudum. Geceleri surekli uyanıyor, emzirme devam ediyor. Surekli elimden asılıp anneee anneeee, oda oda gezdiriyor. Elimden geldigince oynatiyorum. Dişari cikariyorum, oyun parklari her istedigini yapiyorum. Ama çok yoruldum kendime zaman ayrip duş alamiyorum, 1 sayfa kitap okuyamiyorum. Anne olmak beni çok yordu. 1 tane cocukla başa cikamiyorum. Ogle uykulari desen kavga kiyamet, bir kez rahat rahat uykuya daldigi yok. Cok yoruldum. Ne zaman bitecek bu cile. Tekrar yanlislikla bile cocugumuz olur diye esimle bile 2 yildir birbirimize dokunmuyoruz. Bu cocuk ne zaman artik bir seyleri anlayacak, kac yil daha surecek. Cokkk yoruldummm cookkkk. Hayallerim vardi, gelecek planlarim vardi. Kendi hayatimi mahfettim diye dusunuyorum. Korkumdan avm ye bile gidemiyoruz zehir oldu yasamak bana. Hicbir seyden zevk alamiyorum. Cocuguma yansitmiyorum tabi ama kendi icimde kiyametler kopuyor. 

3 Cevaplar

+1 oy
(14,758 puan) tarafından

Kızım da aynıydı benim. Memeyi ve gündüz uykusunu bırakınca düzeldi gece uykusu.  3 yaşında şuan hala zorluyor ama eskisi kadar değil 

(83 puan) tarafından

Yani kendi başına cok oyun kurmuyor, çok yalnız arkadasi yok evde. Parkta arkadaş bulunca çok rahatliyorum. Etegimi birakiyor. Bence kres oyun parki zamani geldi bu kizin ama orda da kucuk ezerler diye korkuyorum.  3 yas ogle uykusunu kesmek icin erken degil mi?

(14,758 puan) tarafından

Su aralar gene uyuyor canım ama 12 den assa yatmıyor o zaman da havalar ısınsın uyutmicam çok uyuyan bi cocuk değil doğdu doğalı öyle benim akıl sağlığım için de böyle olması daha iyi 😊 ben köydeyim park yok burda kreş için de yaş tutmadı seneye gondercem artık 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Meme emiyorsa bu gece uyanmaları hep devam edecek sendroma gelince gel sarılalım huni takmama ramak kaldı 1 yıl daha dişimi sıkıyorum kreşe vercem 36 aylık olunca evde sıkıldıkları için bu sendromlar baş gösteriyor

(83 puan) tarafından

Tüm hayatimı ve zamanimi ona adiyorum. Sabahtan aksama kadar oynatiyorum. Kendi ait bir hayatim olmasini cok ozluyorum. Esimlede aram iyi degil. Hep icime atiyorum, cocuguma belli etmemeye calisiyorum. Cok zor geciyor gunler. Sanki hapishanedeymisim gibi

tarafından

1 yıl daha sabret yarım gün için kreşe ver yalnızlıktan sıkılıyorlar o yüzden bize sarıyorlar kreşte hem akranları ile kaynaşır hem sosyalleşir hemde öğreneceği şeyler hayatına çok şey katar

(4,156 puan) tarafından

Yemin ederim bende aynı durumdayım sabah kalkıyoruz akşama kadar dip dibeyiz dışarı çıkartıyorum ağlıyor evde sıkılıyor, sürekli bana biseyler ver derdinde ne vereceğimi bilmiyorum herşeyi yemiyor, asla tek başına oyun oynamıyor mesela şu an bile gel gel gel diye arkadan söyleniyor 

+1 oy
(3,804 puan) tarafından

O sendromlar hiç bitmiyor ki biri bitiyo biri başlıyor ha büyüdü derken ergenliği başlıyor. Bitmesini hiç bekleme yani alışmaya çalış 

(83 puan) tarafından

Artık benim bir hayatim olmayacak mi yani? 🤕

(3,804 puan) tarafından

Hayır canım tabiki olacak çocukla yaşamaya alışacaksın daha çok küçük kendine ayıracak vaktin yok 1/2 sene sonra okula başlayacak kendine vakit ayiracaksin . Her işini onunla ya da onsuz yapmayı öğreneceksin ileride kendi işlerini kendi yapmaya başlayacak bu kadar yorulmayacaksin . Benim demek istediğim derdinin hiç bitmeyecegi yıllar geçecek belki senin üstündeki sorumluluğu kalkacak ama derdi hiç bitmeyecek şekil degistirecek. 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 115 göst.
19 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Bencee (491 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 257 göst.
+2 oy
18 cevap 496 göst.

Kategoriler

1,467,308 soru

24,042,801 cevap

329,206 kullanıcı