Genelde sert ve ağır bir koku oluyor bunu engellemek için ne yapabilirim tarif verebilir misiniz
@Anneeeeeeeeeeeeeeeee bilir bunun cevabını 😁 Hatun hamarat
😂😂😂😂😂 sağol canım bunu iltifat olarak aldım
Fakat ben ciğeri ne yerim nede ellerim ya 🥹😂 huylaniyorum ciğer den
😅
Sert olması zarını almiyorsan eğer onun için olabilir. Kavurma gibi yapıyorsan kısıkta pişir en son içine çok az kekik atabilirsin kokusunu alır
Acaba önce haslasam suzsem sonra kavursam nasıl olur
Haşlama canım. Önce yağı tavada kızdır sonra ciğerleri ekle. (Ciğerin zarı varsa onu temizlemen gerek) Kavurma yapar gibi düşün. Ciğerleri kavurduktan sonra içine soğan biberi ekle onlarla kavrulsun. Sonra bide domates ve baharat kle mis gibi oluyor
Karaciger mi? Ben hep arnavut cigeri yaparim cunku kavurmayi yiyemiyorum arnavut cigeri daha hafif daha lezzetli oluyor bana gore
1,448,734 soru
23,795,339 cevap
317,072 kullanıcı