Benimki hiç emzik almadı oysa ki ona doğmadan kıyafetleri ile uyumlu emzikler almıştım hepsi boşa gitti asla tutmadı öylece durdular taaa ki altı aylık olana kadar bı gün benimle yine dalga geçiyor memede sözde uyumuş muş, memeyi kapatsam kalkacak, emzirmeye oturmadan elime aldim emziğin birini ama dikkat püf nokta tabi hepsi sıfır altı ay emzik ama boyları var en küçük en minik olanını aldım elime emdi uyudu memeyi kapatınca kalkacak çünkü ona sarılıyor sonra çekiyorum diye ama emiyodum yapıyor, memeyi çekmeden güzelce de ısıttım emziği emerken memeyi çektim emziği sütüme sürdüm minik minik verdim ağzına emzige bu şekilde alıştırdım, emmesiz uyumaya böyle başladı, bu başlayınca bu sefer yatağında uyumaya geçtim, yatağını seven bir bebek zaten, uyurken ayaklarını koyma huyu var ayaklarını üzerime koyup sarılıp uyuyor, benimki sarılarak uyumayı seçti kimisi sallanır kimisi piş piş yapar benimki hiç onları istemedi, o şekilde de kendi kendine uyuyor hala bir yaşında artık sarılarak uyuyor hani benim orada olduğuma emin ya kontrol etme ihtiyacını da bıraktı, sürekli uyanması da bitti, ben kalkacaksam bacağının arasına bebek yastığı koyuyordum öyle uyuyordu kalksa da beni görüp geri uyuyordu ondan da emin olunca emziği de bıraktı şuan iki yaşında aynı şekil devam uyku saatinde yatağına gider bir de bebesi var şimdi oyy bebem diyor ona sarılıyor beni de arkasına alıyor bana da sırtını dayayıp uyuyor müsaade ediyor ben saçlarını okşuyorum güzel şeyler söylüyorum ona ninni gibi geliyor