+1 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (768 puan) tarafından

Aramızda uyumayan bebekler için uyku danışmanlığı alan oldu mu hiç mesela benim 6 aylık bebeğim var gece gündüz uyumuyor emerek uyutuyorum ilk defa bugün zorla sallayarak uyuttum ama nedenini bilmiyorum her çocuk bir değil büyük oğlumu hep memede emerek uyuturdum öyle uyur giderdi şimdi bebeğim çok uyanıyor en fazla 20 dk uyuyor meme olmadan sonra uyanıyor neler yapmam lazım uyku alışkanlığı kazanması için ufak tüyolar verebilir misiniz 

5 Cevaplar

0 oy
(28,513 puan) tarafından

Emzik kullanıyo musunuz ben sürekli emme isteğinden emzik sayesinde rahatlamıştım 

(768 puan) tarafından
+1

Yok emzik almadı hiç onun için emzik anne memesi :)

(28,513 puan) tarafından

Yaa benimki kendi kendine bıraktığı için bu durumu yaşama fırsatım olmadı hiç bir zaman istekli emmemişti😄

(768 puan) tarafından
+1

Emmek in tutmuyor ki ağzında bekletiyor sıpa

-Reklam-
0 oy
(14,945 puan) tarafından

Benim kızım da öyleydi canım en son yatağa yatıp kızımı da yatırıp emzirirdim uyur uyanık arası pis pata geçerdim öyle öyle emerek uyumayı birakirmistim bi dene istersen

(768 puan) tarafından

Sonra düzenli uyumaya başladı mı emmeden uyuduğu için

(14,945 puan) tarafından

Ay olarak hatırlamıyorum canım ama gündüz daha fazla uyumaya gece de daha az kalkmaya başlamıştı 

0 oy
(165 puan) tarafından

Bence uyku eğitimi diye bişey yok valla bir bebek kendi kendine uyumazsa sen asla uyutamazsn

0 oy
(1,048 puan) tarafından

Malesef kanayan yaram uyku egitimi aldim ama basaramadik 

(768 puan) tarafından

Aldınız mı bende almak istiyorum ama pek işe yaramıyor sanırım az çnce biride demiş boşuna aldım diye bir videoda denk geldim 

(1,048 puan) tarafından

Fayda etmedi bize benim kizim hic uyumuyir gece hep memede besikte 10 dakikada uyaniyor gece boyu 

(1,048 puan) tarafından

Ama siz de Deneyin isterseniz başarılı olan çok kişi var Feride Samur Kaş Var YouTube'da görebilirsiniz ben onunla çalışmak istedim ama 25 milyardı çok pahalı geldi bana

0 oy
(1,493 puan) tarafından

Benimki hiç emzik almadı oysa ki ona doğmadan kıyafetleri ile uyumlu emzikler almıştım hepsi boşa gitti asla tutmadı öylece durdular taaa ki altı aylık olana kadar bı gün benimle yine dalga geçiyor memede sözde uyumuş muş, memeyi kapatsam kalkacak, emzirmeye oturmadan elime aldim emziğin birini ama dikkat püf nokta tabi hepsi sıfır altı ay emzik ama boyları var en küçük en minik olanını aldım elime emdi uyudu memeyi kapatınca kalkacak çünkü ona sarılıyor sonra çekiyorum diye ama emiyodum yapıyor, memeyi çekmeden güzelce de ısıttım emziği emerken memeyi çektim emziği sütüme sürdüm minik minik verdim ağzına emzige bu şekilde alıştırdım, emmesiz uyumaya böyle başladı, bu başlayınca bu sefer yatağında uyumaya geçtim, yatağını seven bir bebek zaten, uyurken ayaklarını koyma huyu var ayaklarını üzerime koyup sarılıp uyuyor, benimki sarılarak uyumayı seçti kimisi sallanır kimisi piş piş yapar benimki hiç onları istemedi, o şekilde de kendi kendine uyuyor hala bir yaşında artık sarılarak uyuyor hani benim orada olduğuma emin ya kontrol etme ihtiyacını da bıraktı, sürekli uyanması da bitti, ben kalkacaksam bacağının arasına bebek yastığı koyuyordum öyle uyuyordu kalksa da beni görüp geri uyuyordu ondan da emin olunca emziği de bıraktı şuan iki yaşında aynı şekil devam uyku saatinde yatağına gider bir de bebesi var şimdi oyy bebem diyor ona sarılıyor beni de arkasına alıyor bana da sırtını dayayıp uyuyor müsaade ediyor ben saçlarını okşuyorum güzel şeyler söylüyorum ona ninni gibi geliyor 

(768 puan) tarafından

Ne güzel ızun uzun anlatmışsınızds teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 163 göst.
0 oy
3 cevap 241 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 100 göst.

Kategoriler

1,473,800 soru