0 oy
153 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (1,493 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar herkese iyi akşamlar gebze tarafında oturanlara sorum. Havaalanının o tarafta oturan birinin çevresindeki en yakın devlet hastaneleri hangileri, paylaşırsanız çok sevinirim teşekkürler

1 cevap

0 oy
(3,472 puan) tarafından

İstanbul havalimanına Arnavutköy devlet hastanesi yakın. Ama yinede arabayla 15 -20 dk

(1,493 puan) tarafından

Aaa sözde doğma büyüme dört kuşak İstanbulluyum Arnavutköy Avrupa yakasında sanıyordum ben ya. Çok teşekkür ediyorum çok Makbule geçti ❤️

(3,472 puan) tarafından

Kız zaten Avrupa yakasında 😂 

(3,472 puan) tarafından

Havaalanı derken sabiha gökçeni kastettin sanırım 🤭 ben İstanbul havaalanını söyledim

(1,493 puan) tarafından

Aaa yok ya nasıl şey Sabiha Gökçen havalimanı oradaki Gebze tarafını diyorum ay başlığı duzeltiyim ya ben alışamadım ikinci havalimanına daha :D

(3,472 puan) tarafından

Öyle yap canım en iyisi😂

(1,493 puan) tarafından

Gerçekten çok karışık bu İstanbul ya 

(3,472 puan) tarafından

Ben 7 senedir burdayım. Zerre çözemedim 😂 bu gidişle de çözemem 🤭

(1,493 puan) tarafından

Aman oturduğun yeri ve çevresini bilmen yeter bende öyleydim okula filan gide gele nereyi ogrendiysem o . Onun dışında Fransız resmen konuşamam bile tarif bile edemem bana sen Arnavutköy, Kocaeliden sonra diyorsun olarak anladım ve kabul ettim düşün yani :D

(3,472 puan) tarafından

Hahahahah İstanbul başlı başına keşmekeş olduğu için doğal karşıladın 😂🤭 oturduğum yeri ve çevresini biliyorum da bu trafik, kalabalık, curcunaya alışamadım. Bu gidişle de alışamam yani. Çok bunaltıcı

(1,493 puan) tarafından

Yok herşey biter o trafik bitmez ben ona inandım kesinlikle kaçtım resmen ordan ya fetihyeye taşındım diyorum ki burda araba yok, ilk evlendiğimde eşime diyorum ki kırmızı ışıkta duruyor yeşil yanıyor hadi hadi diyorum tamam dur şimdi yandı diyor hadi gitsene kafana biri vuracak şimdi gitsene diyorum tuhaf tuhaf bakıyor tabi İst trafiğinde kalmazsan öyle bakarsın ben biliyorum ne olduğunu :D

(3,472 puan) tarafından

Evet İstanbul da trafik ve işleyişi diğer şehirlerden çok farklı. Eşime diyorum ki ben burda trafiğe çıksam bunlar beni diri diri yer 😂 her yerden kornalar selektörler 😂😂 Samsun'da doğdum büyüdüm ben. Ama şimdi orası bile küçük İstanbul olmuş trafik konusunda. O yüzden İstanbul dan kaçsam nereye kaçarım bilmem 🤷

(1,493 puan) tarafından

Bence gene de İstanbul'un kendine has bir trafiği var o gerginlik o sinir o stres havası, bambaşka 

(3,472 puan) tarafından

Hiç benlik değil ya 😥

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 280 göst.
20 Nisan 2021 Diğer kategorisinde 12345zeye (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 351 göst.
3 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❣Maşo'nun Hatunu❣ (2,344 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,531 soru

24,184,958 cevap

336,564 kullanıcı

...