0 oy
75 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (1,447 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar herkese iyi akşamlar gebze tarafında oturanlara sorum. Havaalanının o tarafta oturan birinin çevresindeki en yakın devlet hastaneleri hangileri, paylaşırsanız çok sevinirim teşekkürler

1 cevap

0 oy
(2,603 puan) tarafından

İstanbul havalimanına Arnavutköy devlet hastanesi yakın. Ama yinede arabayla 15 -20 dk

(2,603 puan) tarafından

Hahahahah İstanbul başlı başına keşmekeş olduğu için doğal karşıladın 😂🤭 oturduğum yeri ve çevresini biliyorum da bu trafik, kalabalık, curcunaya alışamadım. Bu gidişle de alışamam yani. Çok bunaltıcı

(1,447 puan) tarafından

Yok herşey biter o trafik bitmez ben ona inandım kesinlikle kaçtım resmen ordan ya fetihyeye taşındım diyorum ki burda araba yok, ilk evlendiğimde eşime diyorum ki kırmızı ışıkta duruyor yeşil yanıyor hadi hadi diyorum tamam dur şimdi yandı diyor hadi gitsene kafana biri vuracak şimdi gitsene diyorum tuhaf tuhaf bakıyor tabi İst trafiğinde kalmazsan öyle bakarsın ben biliyorum ne olduğunu :D

(2,603 puan) tarafından

Evet İstanbul da trafik ve işleyişi diğer şehirlerden çok farklı. Eşime diyorum ki ben burda trafiğe çıksam bunlar beni diri diri yer 😂 her yerden kornalar selektörler 😂😂 Samsun'da doğdum büyüdüm ben. Ama şimdi orası bile küçük İstanbul olmuş trafik konusunda. O yüzden İstanbul dan kaçsam nereye kaçarım bilmem 🤷

(1,447 puan) tarafından

Bence gene de İstanbul'un kendine has bir trafiği var o gerginlik o sinir o stres havası, bambaşka 

(2,603 puan) tarafından

Hiç benlik değil ya 😥

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 246 göst.
20 Nisan 2021 Diğer kategorisinde 12345zeye (78 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 253 göst.
4 Mart 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (408 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 97 göst.