0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (271 puan) tarafından

Kızlar 31 haftalıgım normal doğum yapıcam 2. Doğum olucak sorum şu ki özelde yapmak istiyorum elimde beni destekliyordu yani o da özelde olsun diyodu dün devlette yaparsın dedi beni düşündürdü biraz şimdi gebze fatih devlet hastanesinde doğum yapan var mı orada doğumu öneriyor musunuz tecrübeleriniz neler bir diğer hastanede tuzla içmeler hastanesi orada da yalan varsa doğumu tecbülerinizi paylaşır mısınız sizce hangisinde yapmalıyım

2 Cevaplar

0 oy
(1,298 puan) tarafından

Canım kuzenimin eşi orada doğum yaptı tam 1 ay oldu.. ben misal darıca devlet Hastanesi'ne yapcam doğumu 34 haftalığım ama o kuzenim ısrarla Gebze Fatih de yap diyor... Doğumhane odası tek kişilik, ayrıca bir gebeye bir ebe projesi var çok memnundu. Oda özele vereceğim parayla gidip doğum hediyesi aldırdı kocasına 

(271 puan) tarafından

Tek oda olsun istiyorum eşim gece yanımda kala masa bile gidip gelsin yanıma istiyorum sadece görüş saatinde gelse ne olacak 

(1,298 puan) tarafından

Böyle olursa özelden farkı olmaz ki bebeğim:)

(271 puan) tarafından

2 kişilk miş tuzla devlette bilmiyorum kafam karıştı canım 

(1,298 puan) tarafından

Yani özelin farkı her saniye eşinin ynınında olması bence... Devlet maalesef 

(271 puan) tarafından

Evet canım 

-Reklam-
0 oy
(7,403 puan) tarafından

Bir kere fatih hastanesine gittim. Hamile olduğum halde doktor beni alttan muayene edip sende bir problem yok ama eşinde sıkıntı var çocuğunuz olmaz demişti (1 buçuk aylık hamileymişim o zaman) o günden sonra o hastaneye güvenim kalmadı ilk ve son gidişim oldu

Tuzla içmelere sürekli gidiyorum ben doğum yapmadım ama yengem doğum yaptı çok memnun kaldı ben özel yüzyıl da doğum yaptım o içmeler Tuzla da ikisi arasında çok fark yoktur dedi ilgileri gayet iyi 

Doktor tavsiyesi istersen Nurhayat dertli ve Osman Sertaç sade var ikisi çok iyi doktorlar 

(271 puan) tarafından

Allah korusun canım dış gebelik olmasın da ben zor atlattım inşallah saglıklı kucagına alırsın

(7,403 puan) tarafından

Nasıl anladın dış gebelik olduğunu farkı nedir 

(271 puan) tarafından

Ultrason da hem bebek hemde kese görünmüyor ve bi zmn sonra değerin düşüyor yükselmiyor 

(7,403 puan) tarafından

Benim değer yükselmişti ilkine göre ama bir sıvı var ne olduğu belli değil kimyasal gebelik olmasından şüphe ettiler 

(271 puan) tarafından

Anladım canım dikkat et adet kanaması GB kanaman olursa Direk doktora git ve ağrın vaarsa yumurtaliklarinda bekleme tüpün patlamış olabilir ben aynısını yaşadım önce kanama sonra hafiften şiddetli ağrıya sonra tüpüm patlamış ameliyat oldum doktor bana kanamayı anlamayan çok hasta oluyo dedi o yüzden fark ettiğim an doktoraa koş 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 78 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
24 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 98 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,036 soru

23,865,306 cevap

320,617 kullanıcı

...