Gerçekten çok yoruldum çok yıprandım profilimi incelerseniz Bununla ilgili birçok soru sorduğumu görürsünüz zaten bebek bakım tarafında da böyle sorun var Yani hiçbir şekilde bir çare bulamadım beni hiçbir şekilde emmedi sağarak verdim düzensiz sağım olduğu için de ancak bir buçuk ay kadar verebildim sonra sütüm çekilmeye başladım 3,5 aylık olduğunda 4 ay hata ile beraber biberonu bıraktı bir gün boyunca bir damla dahi içiremediğim için elimde bayıldı kan şekeri düştüğü için acillik oldu Doktor sabaha kadar midesine bir şekilde bir şeyler sokmam gerektiğini Yoksa sabaha kadar aç kalırsa kan şekeri iyice düşer ve komalık olur dedi o lafı duydum Benim için dünya durdu resmen şu an asla aç bırakmıyorum asla aç yatırmıyorum yani üst üste üç kere kussa bile midesinde kalana kadar şırıngayla olsun ya da ekranı açıyorum mama verdiğimi bilirim Çünkü travma olarak kaldır resmen çocuğun mu var derdin mi var ne yapacağımı şaşırdım bir ara mamayı bıraktı ek gıdayı Çok güzel aldı O zaman da da mama içmesi gerekiyordu Şu anda da ek gıda alması gerekiyor mama alıyordu şu an diş sürecindeyiz asla bir şey almıyor asla bir şey istemiyor biberonu gördüğü zaman çığlık çığlığa Yani mecbur kalıyorum ekran gösteriyorum Çünkü Çünkü Çaresizim yani 10 aylık bir bebek 7 aydır ırıngayla besliyorum ben 2 ay boyunca uyanıkken Ben mama veremedim 5 ayda alerji mamasına başladık tadı acıydı birçok şey denedim asla kabul etmedi vanilya şurubu pekmez şeker kattım asla almadı Ben de uykuda beslemekte buldum çareyi 2 ay boyunca Ben asla gözü açık bir şekilde mama veremedim çünkü reddediyordu ve kendi kendini kusturuyordu Doktor Seninle inatlaşıyor aç bırak diyor gece beslenmesi yapmıyorum 2 aydır sabaha kadar bir şey vermiyorum uyandığı zaman da su içip yatırıyorum yani sabah uyandığında En azından iştahlı olmasa bile en azından 1 2 Yudum alması gerektiğini düşünüyorum ama asla almıyor biberonu gördüğü zaman Çığlık Kıyamet Gören de zanneder yemek yedirdiğim yerde dövüyorum zorlamıyorum da ağlamasın diye neler neler yapmıyorum ama asla bir fayda göremedim çok çaresizim Resmen evde oturuyorum sabahtan akşama kadar hiçbir şey yapmadan sadece beslenmesi ile ilgileniyorum şırıngayla veriyorum çoğu zaman şu aralar ek gıda asla veremiyorum her gün oturup ağlıyorum