Çocuklarım neler hissedecek nasıl üzülecekler diye aklımı yiyorum. Eşim çok iyi bir baba ama hiç iyi bir eş degil. Sanki haksızlık yapıyoruk gibi hissediyorum. Yarın dava açmaya gidicem ama çocuklarım ne yaşayacak korkusu beni mahvediyor. Nolur beni biraz rahatlatin. Bu süreçte yapayalnizim
Eğer iyi bir babaysa, ayrıldıktan sonra anne - baba sevgisinde bir değişiklik zaten olmayacak. Tabiki sizi birlikte görmek isterler. Ama ileri dönemde ikinizi ayrı ayrı daha mutlu gördükçe, emin olun iyiki diyecekler.
Biz çocuklar için yine yanyayna gelip aktivite gezi yapabiliriz. İkizimin de hayat odağı çocuklar ama biz yanayana birbirimiz için yapamıyoruz
Her yeni durumda alışmak zaman alır. Çocuklar için de sizin için de başlarda zor olabilir, çok normal. Sadece zamana bırakın.
Çok teşekkür ederim
Canım neden boşanıyorsunuz?
Eşimin uyuşturucu içtiği videolarını gordum. Onu çok seviyorum ama bu şekilde olcak bsi değil
Peki sürekli içiyor mu ? Hâlâ daha içiyor mu ve bağımlı biri mi? Bunlar çok önemli çünkü içici ise evlatlarının iyiliği için ayrılman en hayırlı karar olacaktır
Evet sürekli içiyor daha önce bırakmıştı ama bırakmamış hala devam ediyormus ben bilmiyormusum
Ooo işin içinde hem yalan var hemde uyuşturucu . Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım ❤️
Ah canim benim rabbim yardimcin olsun insallah cocuklarinla mutlu mesut hayirli saglikli yillariniz olur insallah 🤲
Aminn inşallah aminn
Benim 4 oglum var benim eşimde iyi bir babadır elinden geldiğince önce çocuklarıni düşünür ama çok düşüncesiz kıskanç bana karşı merhametsiz bı insan.dusun yani geçen sene babam yoğun bakımdaydi onu görmeye urfadan İst gittim tuttu bana boşanma davası açtı essek gibi geri çekti tabi ama ben inat ettim bitsin dedim hakim cocuklarda gelsin dedi neyse gittik duruşmaya büyük 14 13 10 yaşları adliyeden girer girmez eşim ağladı onlarda başladı ağlamaya geldiler yanıma anne hadi eve gidelim burda ne işimiz var felan neyse uzatmiyim çok zor bı surec ve ben kendimi bırakıp çocuklarımı düşündüm zaten gelmişim 35 36 yaşına ben tekim onlar 3kisi dedim bide asla bana vermezdi cocuklarimi o yüzden devam ediyorum şuan ama mahkemede ben istemiyorum bosayin bizi dedim şuan bı tık akillandi gibi ne biliyim ya Allah huysuz insana denk getirmesin çok zor seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun
Öyle bir ders olmuş eşine inşallah ileriye donuk komple düzelir rahat edersin :( benim eşim öyle kisaknc baskıcı değil ama düşüncesiz. Defalarca uyuşturucu icti. Yapma bosarim dediğim halde dinlemedi. Smdi çeksin cezasını ne hali varsa görsun istiyorum ama çocuklarım beni parçalıyor
Eğer basarabilirsen ayrıl kesinlikle bunu kendin için değil çocukların için bağımlı insan kafa yerinde yok Allah korusun bı zarar görürsen dönüşü olmaz hatta eğer kendini kaybedince korkuyosan sığınma evine git evlatlarınla senin yardımcın olsun rabbim
Eğer durumunda varsa sadaka ver kesinlikle belayı def eder küçümseme azı çoğu yok gönülden oldumu
Eşim yanımda değil yurt dışında o yüzden guvendeyiz ama şuana kadar kendini hiç kaybetmedi. Bu kaybetmeyecegi anlamına gelmiyor. Bosanma konusunuda daha çok yeni biraz önce konuştuk. Çok agladi yalvardı ama kararım kesin diyince düşman ayrilmayalm falan dedi. Sanırım bu süreçte cirkinlesmeyecek
Tabiki veririm hiç öyle bsi gelmemişti aklıma çok teşekkür ederim
Benim amca oğlu kullanıyordu sakın bacım sevsen bile kaç çocuğun varsa onların geleceğini düşün bağımlılık çok baska
Benim postlari oku bı
Bi anne olarak en iyisini sen bilirsin kendini hep koru koruki evlatlarinida güzel yetiştiresin rabbim yardımcın olsun inşallah güzel bi düzen hayat kurar kurtuldum diye yazarsin
Benim babam da berbat bir kocaydı. Çok da iyi bir baba sayılmaz ama ayrılınca annemle yakın evler tuttular. Boşandiktan sonra daha iyi bir baba oldu. Annemle arkadaş kaldilar sürekli biz ikisiyle de görüştük.ikisinin de eksikliğini hissetmedim canim
Peki kaç yasindaydiniz anneniz nasıl geçindi
1,469,042 soru
24,067,051 cevap
330,434 kullanıcı