+1 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (825 puan) tarafından

Çocuklarım neler hissedecek nasıl üzülecekler diye aklımı yiyorum. Eşim çok iyi bir baba ama hiç iyi bir eş degil. Sanki haksızlık yapıyoruk gibi hissediyorum. Yarın dava açmaya gidicem ama çocuklarım ne yaşayacak korkusu beni mahvediyor. Nolur beni biraz rahatlatin. Bu süreçte yapayalnizim

5 Cevaplar

+1 oy
(3,334 puan) tarafından

Eğer iyi bir babaysa, ayrıldıktan sonra anne - baba sevgisinde bir değişiklik zaten olmayacak. Tabiki sizi birlikte görmek isterler. Ama ileri dönemde ikinizi ayrı ayrı daha mutlu gördükçe, emin olun iyiki diyecekler. 

(825 puan) tarafından

Biz çocuklar için yine yanyayna gelip aktivite gezi yapabiliriz. İkizimin de hayat odağı çocuklar ama biz yanayana birbirimiz için yapamıyoruz 

(3,334 puan) tarafından

Her yeni durumda alışmak zaman alır. Çocuklar için de sizin için de başlarda zor olabilir, çok normal. Sadece zamana bırakın. 

(825 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Canım neden boşanıyorsunuz?

(825 puan) tarafından

Eşimin uyuşturucu içtiği videolarını gordum. Onu çok seviyorum ama bu şekilde olcak bsi değil 

tarafından

Peki sürekli içiyor mu ? Hâlâ daha içiyor mu ve bağımlı biri mi? Bunlar çok önemli çünkü içici ise evlatlarının iyiliği için ayrılman en hayırlı karar olacaktır 

(825 puan) tarafından

Evet sürekli içiyor daha önce bırakmıştı ama bırakmamış hala devam ediyormus ben bilmiyormusum 

tarafından

Ooo işin içinde hem yalan var hemde uyuşturucu . Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım ❤️ 

+1 oy
(276 puan) tarafından

Ah canim benim rabbim yardimcin olsun insallah cocuklarinla mutlu mesut hayirli saglikli yillariniz olur insallah 🤲

(825 puan) tarafından

Aminn inşallah aminn

+1 oy
(1,684 puan) tarafından

Benim 4 oglum var benim eşimde iyi bir babadır elinden geldiğince önce çocuklarıni düşünür ama çok düşüncesiz kıskanç bana karşı merhametsiz bı insan.dusun yani geçen sene babam yoğun bakımdaydi onu görmeye urfadan İst gittim tuttu bana boşanma davası açtı essek gibi geri çekti tabi ama ben inat ettim bitsin dedim hakim cocuklarda gelsin dedi neyse gittik duruşmaya büyük 14 13 10 yaşları adliyeden girer girmez eşim ağladı onlarda başladı ağlamaya geldiler yanıma anne hadi eve gidelim burda ne işimiz var felan neyse uzatmiyim çok zor bı surec ve ben kendimi bırakıp çocuklarımı düşündüm zaten gelmişim 35 36 yaşına ben tekim onlar 3kisi dedim bide asla bana vermezdi cocuklarimi o yüzden devam ediyorum şuan ama mahkemede ben istemiyorum bosayin bizi dedim şuan bı tık akillandi gibi ne biliyim ya Allah huysuz insana denk getirmesin çok zor seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun 

(825 puan) tarafından

Eşim yanımda değil yurt dışında o yüzden guvendeyiz ama şuana kadar kendini hiç kaybetmedi. Bu kaybetmeyecegi anlamına gelmiyor. Bosanma konusunuda daha çok yeni biraz önce konuştuk. Çok agladi yalvardı ama kararım kesin diyince düşman ayrilmayalm falan dedi. Sanırım bu süreçte cirkinlesmeyecek 

(825 puan) tarafından

Tabiki veririm hiç öyle bsi gelmemişti aklıma çok teşekkür ederim 

(1,684 puan) tarafından

Benim amca oğlu kullanıyordu sakın bacım sevsen bile kaç çocuğun varsa onların geleceğini düşün bağımlılık çok baska

(1,684 puan) tarafından

Benim postlari oku bı 

(1,684 puan) tarafından

Bi anne olarak en iyisini sen bilirsin kendini hep koru koruki evlatlarinida güzel yetiştiresin rabbim yardımcın olsun inşallah güzel bi düzen hayat kurar kurtuldum diye yazarsin

0 oy
(2,644 puan) tarafından

Benim babam da berbat bir kocaydı. Çok da iyi bir baba sayılmaz ama ayrılınca annemle yakın evler tuttular. Boşandiktan sonra daha iyi bir baba oldu. Annemle arkadaş kaldilar sürekli biz ikisiyle de görüştük.ikisinin de eksikliğini hissetmedim canim

(825 puan) tarafından

Peki kaç yasindaydiniz anneniz nasıl geçindi

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 211 göst.
+2 oy
11 cevap 405 göst.
+1 oy
1 cevap 83 göst.
21 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,743 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 616 göst.