Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler uyudumu bebeler gelin çekirdek citleyelim
Benim bebeler uyudu çok şükür bugün çok yorulmuştum herşey ayağıma geliyor çok zevkli oluyor Muş 😂😂 3 saat kadar deliksiz uyumuşum oda iyi geldi şimdi keyif zamanı 🥳🥳🥳.
Bolca kaynana görümce dedikodusu var çıkın çıkın gelin
Rabbim eşinde evladında hayırlısını versin inşallah 🤲🤲
Benim oğlan uyudu kız bi uyo bi uyanıyo anlamadım
Benim minikte öyle ya
Ailece hastalıktan kırılıyoruz. Çocuklar ateşli uyumuyolar Bi yandan kusuyorlar kolumu kaldırmaya bile halim kalmadı artık
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah
Amin Allah razı olsun. Salgın varmış çevremde ki herkes hasta iki gündür de bana bulaştı iki küçük çocukla mahvoldum
Eşim yolda onu bekliyorum bebeler ayakta uyutmaya çalışıyorum bütün oyuncakları yatağa dizdik 😄😄 okan uyudu sadece oda erken kalkıyo hergün yoruluyor yavrucum
Allah kavuştursun bacım
Sağol bitanem 🥰🥰
Anamın evindeyim kızım benim değil miş davranıyorum hayat suanlik cokkk güzel yarın kaldığım yerden devamkeeeeee
Tatil olmuştur size
Afiyet olsun uyumadı oğlum 12 ye doğru anca zorla uyutuyorum 11 gibide kızım yatıyor çocuklar uyusa erken yatıcaz bizde çay çekirdek ve dizi keyfi yapıyoruz
Afiyet olsun canım
Su uyur düşman uyur çınar uyumaz
Allah yardımcın olsun canım
Kız bu çınarlar neden uykusuz bugün iki yaş aşısı oldu uyku yapar dedi hemşire gelince ilk kez iki saat uyudu şimdi de koşup mi duruyor gece de en az 10 kez kalkar 😊😊
Buda öyle gece zorla 12 1 gibi yatar yatma desem sabaha kadar oturur benle ama Allah'tan sabah10 buçuk 11 gibi kalkar
Gece üç kez falan kalksa oh bugün uyudum diyorum geçen bir buçuk saat deliksiz uyudu panikle yataktan kalktım acaba birşeymi oldu diye uyurken bile sürekli kıpır kıpır ne zaman düzene girecek bakalım benim paşam da sarı saçlı boncuk gözlü seninki gibi
Bu versiyonlarda böyle galiba kimle konuşsam aynısını diyo . Yine az aklı eriyoda sabaha kadar kendi geziyo bı oraya bı buraya
Bizimkiler bizle cay içiyor daha yatmadılar afiyet olsun❣️yogun tempolu günün sonu diosunnn
Muhteşem görünüyor afiyet olsun canım
Ne gündü ama o kadar hastaneye giderim bugün ki gibi olmamıştim hiç
Saol canom bol dinlenmeler inşallah🫶
Benimde danada uyusa keşke zorluyoruz yarın okulda sihirbazlık gösterisi olacak erken kalkmasi lazım
AAleykum selam canim su hulktan bizde de var venim oglan lizgin bakyo diye sevmiyomus oyle diyo bugun dogum gunuydu annemler kaynanamlar geldiler kendi icimizde kutladik biraz biseyler hazirladim onlar gittiler esimde cocukda hasta bitki cayi demledim esim aldi cocugu uyutup evi toplucam daha mutfaga hic girmedim makinam bos Allahtan doldurcam icine
1,489,834 soru
24,349,445 cevap
346,410 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın