+1 oy
212 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,077 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler neler yapıyorsunuz 🤗 

Şükür bebelerim uyudu kahvemi kocamla içtik dedikoduyu sizle yapım dedim azıcık satışa geldim kahveyi içti kaçtı uşkatci bende attım buraya kendimi 

Akşamdan beri evrak hazırlıyorum beynim sulandı artık yarın sağlık raporumu yeniliycem inşallah 2 yılı doldu akşama kadar sürünürüm hastanede üsttekiylede sözleştik akşamdan da kahve içmeye kacicaz keyfim yerinde 

Kaynana olayını merak edenler vardı sağda solda kaldığı doğru ama diğerleri ile kavga etmemiş kendi zevkine sağda solda kalıyor tabi benimki altta kalmadı 2 dakikada sattın beni dedi ve ne olursa olsun kim olursa olsun senden vazgeçmem dedi bu lafı hoşuma gitti 🫠🫠🫠🫠 bilmeyenler sabahki postuma bakabilir 

image

6 Cevaplar

+2 oy
(1,214 puan) tarafından

Dizi

image izliyom

Çok geçmiş olsun 

Keyfini bozma amaannn

Bende yarın tokat yolcusuyum 

Şimdi kalkıp çantamı hazırlarım yarında anca hebele hubele derken saqt geliyor :)

Oğluma kaynanam bakicak 

(6,077 puan) tarafından

Hayırlı yolculuklar canım kazasız belasız inşallah 

Bende hastane çantamı hazırladim şimdi kahve mi filan koydum bı kaç sandviç yaptım akşama kadar sürünürüm oralarda diye cafeteryada 1 i 10 satıyorlar o yüzden yanımda olsun birşeyler dedim

-Reklam-
+2 oy
(3,778 puan) tarafından

Ne uyuması ne dedikodusu 🤣 dünyada ki herkes bebek olursa onlara kim bakcak diye soruyo

image

(6,077 puan) tarafından

O nerden gelmiş aklına 🫣🫣🫣

(3,778 puan) tarafından

Ah bı bilsem nerden bulduğunu? Bu soruyu geciştirdim şimdide bastonlu nenem ( benim babaannem ) bebekkende bastonu var mıydı diyo

+1 oy
(3,157 puan) tarafından

Valla bebeğim huysuz 5 buçuk aylık diş mi çıkarıyor nedir anlam veremiyorum daha da erken diyorum ama bu İşler belli olmaz iş yaptırmıyor bana 😔

(6,077 puan) tarafından

Ağrısı erken başlamıştır canım benim oğlumun da 5 aylıkken başlamıştı 

(3,157 puan) tarafından

Ne zaman çıkmıştı peki dişleri canım 

(1,637 puan) tarafından

Erken değil kızımın dişleri 5.ayina girdigi gün çıktı 

(3,157 puan) tarafından

Aaa maşallah benimmki de erken çıkartacak galiba

+1 oy
(581 puan) tarafından

Kızımı uyuttum eşim vardiyada oglumla kahve içiyoruz afiyet olsun sizede canm

(6,077 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım sizede afiyet olsun 

+1 oy
(1,637 puan) tarafından

Benim beybim daha uyumaz esim osmana bakiyor ben kızımla oynuyorum o birazdan yatar biz yine oynamaya devam ederiz 🤣

(6,077 puan) tarafından

Benimkide kalktı Allah'tan bı kahve içecek fırsat verdi 😂😂😂😂😂 

Ağlanacak halimize gülüyoruz artık 😂😂😂😂

image

(1,637 puan) tarafından

Valla gulmezsek kafayi yeriz mecbur gulucez napalim 🤣 

+1 oy
(3,750 puan) tarafından

Çok şanslısın canım eşin yönünden rabbim eşini size size eşinize bağışlasın kaynanana da Allah vicdan versin huzursuzluk çıkarmak için milletin evinde ne işi var rabbim benim kocaman Allah akıl fikir versin benim kocam olsa beni bırakır anasını bırakmazdı ne diyim rabbim ahımı bırakmasın yarın için de rabbim sana kolaylık versin bende hastanede olcam troid nodül ultrason çekilcek bakalım ne olacak 🤲🤲😀😀

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 258 göst.
+1 oy
9 cevap 272 göst.
14 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 509 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (957 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 430 göst.
29 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde eylul_ (1,944 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,436 soru

23,844,480 cevap

319,516 kullanıcı

...