+1 oy
1,164 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (22 puan) tarafından

Eşim benimle evliyken başkasından çocuk yapmış, kız doğum yaptıktan sonra eşimi her yerden engellemiş. Eşim çocuk kendisinden mi değil mi onu da bilmiyor. Ayrılık yaşadık geri affettim ve döndü ama bu süreci duygularımı hislerimi nasıl yonetmem gerektiğini bilmiyorum 

22 Cevaplar

+1 oy
(365 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Benim babamda annemle evliyken başkasından çocuk yaptı üvey kardeşim var yani ama annem iyi değil halen toparlayamadi babamida affetmedi çok zor bı durum rabbim yardımcın olsun seviyosan sabır et ama yüzüne bakasi gelmez insanın zor bı durum

(22 puan) tarafından

Ne yazık ki seviyorum. Peki üvey kardeşinize anneniz mi baktı. Bir de DNA falan yapıldı mı bizim henüz yapılmadı, o süreç nasıl işliyor onu da hiç bilmiyorum 

(365 puan) tarafından

Hayır babam diğer kadınla yaşıyor şuan boşanma davaları var annemle babam emin benim oğlum diyor ama evlilik dışı olduğu için suçlu sayılıyor annemle resmen evliyken oldu çünkü çok sevmen lazım senle siz evliyken yaptığı çocuğa bakman için herkes yapamaz yani

(22 puan) tarafından

Çocuğu kadın vermiyor zaten. Yani nasıl bir insna anlamıyorum evli insanla birliktelik yaşayıp çocuğunu doğurmak, eşimin suçu zaten yere göğe sığmaz. Mezarlık gibi oldum 

-Reklam-
+11 oy
(5,900 puan) tarafından

Seninle evliyken başkasından çocuk yapmış ayrıldınız ve barıştınız 

Çocuk kendisinden mi emin değil 

İyi hikaye 

(22 puan) tarafından

Teyzenizi çok çok iyi anlıyorum. Eşim de beni çok seviyor, bir an gaflet insanı nelere götürüyor. Çok agir

(8,264 puan) tarafından
+1

Eşiniz sizi çok mu seviyor?

Allah aşkına güldürmeyin 

(2,510 puan) tarafından

Bence siz kendinizi buna inandirmak istiyorsunuz. Bir kere yapan her zaman daha fazlasini yapacak. Daha şimdiden bunu yapan kötü gününüz olursa size neler yapar. Çocuk yokken vazgeçmelisiniz ama siz kalmak için kendinize bahane arıyorsunuz. Psikolojik destek almalısınız yaşadiginiz gerçekten zor bir durum 

(5,900 puan) tarafından

Rabim teyzeni korusun kız pinko gibi olmaz inşallah 😂

(2,510 puan) tarafından

İnşallah 😁😁😁

+7 oy
(9,609 puan) tarafından

Biri bana palavra oldugunu desin yoksa bu iğrençliğe tahamülüm yok gidiyom🙄😤

Neden barıştınki afedersinde miden nasıl aldı bazıları denişik🤦‍♀️🤦‍♀️

+3 oy
(9,047 puan) tarafından

Çocuğunda yokmuş o adamı boşa ve hayatına bak büyük sözüme tövbe  yenilip yutulacak şey değil 

(9,047 puan) tarafından

Kusuruma bakma ama kendini kandırmak bu sen affetmek için tutar dal arıyorsun iyi insan bunları yapmaz seni aldatmaz alkol almaz yada başkasından çocuk yapmaz 

(22 puan) tarafından

Haklısın çok haklısın.  Keşke ben bunu kendime anlatabilsem

(9,047 puan) tarafından
+1

İnan çocuğun olursa çok daha fazla pişman olursun yapma bunu ne kendine ne doğacak evladına evet kolay değil ama böylesi daha zor bir kere yapan hep yapıyor bu şekilde ömür geçmez kurt içten içe yer bitirir Allah yardımcın olsun 

(150 puan) tarafından

İyi insan başkasından çocuk yapmaz 

(22 puan) tarafından

Çocuk düşünmüyorum tabii ki ilerleyen süreç ne gösterecek bilmiyorum ama kendimi en büyük saygısızlığı yaptımın çok iyi farkındayım

+2 oy
(4,168 puan) tarafından

Canim cocugunda yokmus. Dunyada erkek kitligi olmadigina gore sana verebilecegim en iyi tavsiye boşan.

Adam evliyken bunu yapmis, simdi 1 kere affettin kna tekrar yapma yolu açtın. Zamanla sende anlayacaksin sindiremedigoni ve mutsuz olacaksin. Bence yeni bir sayfa acmak en mantiklisi

(22 puan) tarafından

Kendisi çok pişman çünkü boşanmak için dilekçe falan verdi kendisi ben sana layık değilim dedi ama gidip mahkemede konuşamadi vazgeçti gerçekten çok pişman 

(2,398 puan) tarafından
+3

ahh yazık diyeydin. sen de başka bir adamdan çocuk yapıp çok pişman olsan seni affedecek mi acaba

(1,988 puan) tarafından

Kaç artı versem bilemedim @honki ponki toninok çok doğru demişsin

(4,168 puan) tarafından

Birde ayak yapmış sana lauik değilim diye bosanma davasi mi acilirmis, hemde senin acacagin yerde. O su an odeyecegi tazminati dusunuyordur emin ol o yuzden affetmen ona her türlü avantaj, düşünsene esinj aldatmis, ustune birde cocuk yapmis.... lutfen ac gozlerini, evet cok zor basta ama sana attigi kazik az buz değil 

+2 oy
(158 puan) tarafından

Canım zor bir durum hem alkol hem zina eşinde tüm haramlar var :((  herseyi gec hadi afettin haram işleyen bir adamla dinen evli kalmak ne kadar dogru affetmemelisin sana layık bir eş degil

(22 puan) tarafından

İnanın bazen hayat şartları kendi benliğimizden ödün vermemizi gerektiriyor. Kesinlikle normalde bu tarz şeyleri kabul eden bir insana asla değilim hiçbir kadın bunu hak etmez ama ne yazık ki mesleğimin olmaması ve arkamda kimsenin durmaması gerekçesiyle affetmek zorunda kaldım 

(158 puan) tarafından

Eşine bunu gösterme dik dur karşısında ben senzide yaparım havasını ver ki yaparsında kendine sadece güven .arkanda kimse olmadıgını görürse zaten bensiz yapamaz der aynı hataları tekrarlar Allah korusun

+1 oy
(3,762 puan) tarafından

Yasak elma ya da kızılcık şerbeti değil mi bu

(22 puan) tarafından

Ne derseniz artık. Muallak bir durum Allah kimsenin başına vermesin. 

+1 oy
(5,664 puan) tarafından

Hislerini nasıl yöneteceksin sen daha bilirsin böyle bir adamı nasıl affedersin 

+1 oy
(21,980 puan) tarafından

Çocuğu da bu durumda sen mi büyüteceksin ? Benim için bitmiş bir hikayedir sen bu arada başkası ile birlikte olup barıştıktan sonra ben o adamdan hamileyim desen bu evlilik sürer miydi sürmezdi kulağa ne kadar absürt geliyor değil mi tam tersi olunca ne değişiyor boşanırım gidip o kızla mı evleniyor çocuğu nikahsız mı büyütüyorlar onların sorunu olur 

(22 puan) tarafından

Hayır bu olay iki sene önce yaşanmış yani çocuk şu an bir yaşındaymis biz beş ay önce kavga ettik boşanma kararı aldık ve kendisi bir sene boyunca bu durumu saklamış boşanma lafı ortaya çıkınca itiraf etti. O kadınla alkollü birliktelik yaşamis. Kadın hamileyim demiş eşim de evliyim aldır hataydı demiş kadın tamam demiş sonra aldırmamış gelmiş benim bulunduğum şehirde doğum yapmış gitmiş, ve kız her yerden eşimi engellemiş eşim yakın zamanda ulaşıp çocuğu görmek istemiş. Yetiştirme yurduna verdim her ile bak bul demiş ve engellemis. Biz dört ay ayrı kaldık ama en son yapamadım inanın. Arkamda kimse yoktu yalnız yaşamak da ağır geldi bu süreç nasıl geçti onu bile anlamıyorum eşim şu an yanımda yüzüne bakınca bana bunh yapamaz diye kendimi içten içe yiyorum 

(21,980 puan) tarafından

Çocuğunda yok yalnız yapamıyorum diye ayrılmadım diyorsun ama eşin bu potansiyel ile seni yalnız bırakmaz. Ayrı iken yapmış affedince öğrendik gibi yazmışsın aldatma evliliğin içinde olmuş üstelik çocuktanda haberi ola ola saklamış sende bunu kabullenmişsin ben yorumsuzum sadece şunu söyleyebilirim dua edelimde tek aldatması tek çocuğu bu kalsın 

+1 oy
(14,863 puan) tarafından

Bu gerçek mi akıl alır gibi değil çünkü yeni hesap açıp bunu yazman da garip geldi zaten 

(22 puan) tarafından

Buraya yalan bir şeyi neden yazayım. Regl takvimi için indirdim uygulamayı böyle bir platform olduğunu gördüm 

ve yazdim 

+1 oy
(11,614 puan) tarafından

Hangi kameraya el sallayalım.😁

(22 puan) tarafından

Kimin ne yaşayacağı belli değil dalganiza devam edin. Ama umarım bu ve buna benzer bir durum yaşamazsiniz

+1 oy
(2,047 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun zor bişey sana sadece şunu söyleyebilirim çocuğun yoksa sakim yapma bir kere aldatan bir daha yapar olan çocuğa olur çünkü. 

(22 puan) tarafından

Ama çok pişman 

+1 oy
(3,375 puan) tarafından

Çocuğun da yokmuş madem ne diye çekiyorsun bu adamı. Affetmişsin zaten affetmiş gibi yapmışsın. Neden devam ettiriyorsun 

(22 puan) tarafından

Eşimi hala çok seviyorum ne yazık ki o hisleri içimden söküp atamıyorum 

(3,375 puan) tarafından
+1

Bu sevgi değil. Dna testinde onun çocuğu çıkmazsa ne yapacaksın mesela . Içın rahatlayacak mi. Bu kocanın seninle evliyken başkasıyla birlikte olduğu gerçeğini değiştirmez. Neyi bekleyeceksin bu sefer başkasından çocuk yapmasını mı? Ya hiç mi aklınıza gelmiyor sana dokunduğu öptüğü gibi bir başka kadına da yapmış. Iciniz nasıl alıyor bunu. Hadi çocuğun olsa tamam belki bir parça da olsa affedebilirsin. Ama sırf seviyorum diye buna göz yummak çok gurursuzca ve iğrenç. Ve bu erkeklere bu cesareti de siz veriyorsunuz. 

(21,980 puan) tarafından

Tek bir sefer olduğuna kim neden inansın bu kadar yalan söyleyen kandıran aldatan adama güvenilir de yaşanır mı şuan ölüp bitiyorum de istersen boş ilerde çocuğun olduğunda böyle hissetmeyeceksin için almayacak miden bulanacak ama o zamanda çocuğum var diyeceksin bu kadar zor olmamalı temiz yaşamamak. Kendini bu kirli ortamdan kurtarmalısın 

(22 puan) tarafından

Belki de olayın şoku üzerine hareket ediyorum. Yoksa başkasına dokunma kısmı benim için olayın bittiği kısım ama kendimde değilim sanki diyorum ya yerde miyim gökte miyim bilmiyorum 

(3,375 puan) tarafından

Bence bu dönemi kendinle geçir yalnız kal ve düşün. Ama her şeyi düşün geçmişi, şu anı, geleceği 

+1 oy
(769 puan) tarafından

Kadınlar olarak bazen cidden cok saçmalıyoruz...cocugunda yokmuş.böyle bir sewiyesiz ortamda neden kalmak için zorluyorsun..cocuk olsa hadi neyse derdik...ya nasıl bir kafa bu..kendine gel ve kurtul bu iğrenç ortam ve kişilerden

(22 puan) tarafından

Bilmiyorum onsuz da yaşadım ama ağır geldi

(769 puan) tarafından

Yasın da küçük galiba.agır gelecek bişey yok adamın sewiyesi ortada

+1 oy
(3,883 puan) tarafından

Yorumlara baktım da eşinin çok pişman olduğunu filan yazmışsın, daha fazla yıkım yaşatmadan kurtul bu adamdan sen görmek istemesen de konu çok ciddi maalesef 

+1 oy
(3,201 puan) tarafından

Canııımm benim güzelliim neden bunu kendine yaptınnn 😡 sana dünyaları önüne serse bile  affetmemen lazım ne demek başkasından çocuk yaptııııı ve hala onunla birliktesin nasıl bunu yapabiliyorsun kendine sen onun pişmanlığına inansan da insan asla böyle bişeyi unutamaz ömrü boyunca ACABA Mı diye düşünür durur ben sana ne desem laf para etmez yanlış sular da yüzüyorsun bunu bil 

(22 puan) tarafından

Gerçekten güvensizlik şüphe bunlar o kadar ağır şeyler ki sanırım şu aralar hayatıma nasıl yön vermem gerektiğini bilmiyorum savruluyorum sürekli etrafımda bir sürü insan var herkes bir yandan yorum yapıyor ben sanırım ne istedim ve ne yaşamam gerektiğini neye layık olduğumu dahi unuttum. Normalde açık bir insanım açık giyinmiyorum ama pantolon tişörte bile karışıyor eşim ruj sürmem bile istemiyor ben her şeyimi o kadar dikkat ederken onun bana hunharca böyle şeyler yapması gerçekten çok zor bir durum

+1 oy
(498 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun. En doğru kararı en hayırlı kararı verdirsin. Bide olaya şu tarafından bakın ömür boyu aklınıza gelip, en mutlu anın içinde bile bir acaba bir mutsuzluk hissetmek mi? Yoksa boşanıp belli bir yas sürecinden sonra kendini toparlayıp bir işe girip güzel küçük bir ev tutup, belki yeni tertemiz karakterli bir insanla tanışıp herşeye sıfırdan başlamak mı? Biliyorum söylemesi çok kolay, yapması zor ama. İnsan çok korkuyor hayatı alt üst olacak diye ama nerden biliyoruz belki de altı üstünden daha güzeldir? 

(269 puan) tarafından

Kesinlikle öyle, Şuan mantıklı düşünemiyor bu evliliğe devam etmesi onun için felaket üstüne felaket olabilir. O çocuk büyüyecek belkide o kadın çok sorun çıkaracak tanıdığımdan biliyorum. 0 dan başlamak yeni bir yuva kurmak daha iyi olabilir. Böyle Bi adamla hergun zehir olabilir oluyor da yakından biliyorum bu olayları. İlerde çocuğunda olursa elin kolun bağlanır cok pişman olabilirsin mantıklı düşünmen gerekiyor. Rabbım yardımcın olsun şuan kafan çok bulanık 

+1 oy
(22,010 puan) tarafından

Muhtemelen ileride çocuğun olmadan bosanmadigin için çok pişman olacaksın. Ama kendin bilirsin. Hayat senin hayatın. Ama çocuğun olur da onun da hayatını mahvederseniz vebali üstünüze . İyi düşün. Her çocuk mutlu huzurlu bir aileyi hakeder. 

(269 puan) tarafından

Gerçekten olan hep cocuklara oluyor tanıdığımdan biliyorum. Mutsuz buyudu cocuklar 

0 oy
(163,198 puan) tarafından

sen ne diyon gııı  🥱😏

0 oy
(160 puan) tarafından

Pişmanmış seviyormuş dinlemezdim boşardım net başkasından çocuk yapacak kadar işi ilerletmiş tek seferlik bi aldatmada diyemeyiz.. düşman başına

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,269 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,945 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,135 göst.
+1 oy
3 cevap 123 göst.
+2 oy
6 cevap 172 göst.
10 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,335 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,416 soru

23,897,185 cevap

322,124 kullanıcı

...