Sizde gebelik testini saklıyor musunuz o hasta ben miyim sadece:)
Gebelik testini + ultrason kağıtlarını + nts kağıtlarını + göbek kordonunu + yeni doğan kol bilekliklerini + burnu kanamıştı o kanlı mendili + kolundan kan alınmıştı kanlı pamuklarını + yenidoğan saçlarını + 4yaşına kadar atmaya kıyamadığım tırnaklarını + parfümünü + ilk yaptığı resmi + kundaklarını + yaş magnetlerini + emziğini
Varmı benden delisi 😂
Senin eline su dökülmez jdjxjxjj
Eşimde diyor kimse görür üstüne güler, gülerse gülsün umrumdamı
Kız hadi hepsini anladımda kanlı mendil kanli pamukları niye saklıyon hani nasıl bir hatırası olabilir.
Ne biliyim oğlumun burnu kanadı peçete ile sildim sakladım 🤭
Saklıyorum da biraz iğrenç de geliyor açıkçası. Ayrıca niye sakladığımı da bilmiyorum büyüyünce bak oğlum hamile olduğumu bu testle ogrendim mi diyeceğim ne diyecegim 😁
Az önce bunu kendime sordum o yüzden açtım postu :) jsjsjsjs yani çocuk diyecek niye sakladın üstüne işemiş şeyini djdjjdj
Iyyy hep mikrop dokunmam ben buna derim Allah bilir
Bir de kız olsa belki duygusal yaklaşır benimki erkek bi de anlamaz da öyle şeylerden
Saklamayan yokturdur bence çoğu kişi saklar
İki çocuğum var ikisinin de gebelik testi ultrason fotorafi göbek bagi hepsini saklıyorum yalniz deilsin
Bende saklıyom
Yanlız değilsin bacım bende saklıyorum etrafımdakilere hiç bahsetmemişim dalga geçerler diye
Ben burda duydum gebelik testini saklayanı saklamadım vallahi ben 😁
ultrason resimleri, kalp atışını ilk dinlediğimizde videoya almıştık onu, şuana kadar olan tüm ilklerine dair eşya ve hatıraları saklıyorum ama gebelik testimi hayır :)
Üstüne idrar damlattigim birseyi nasil sakliyayim asla saklamam
Göbek bağı duruyordu oğlumun onu da ümreye giderken kayinvalidem ile gönderdim göndermesem epoksi ile kaplatip saklicaktim
Beni de yaz 😂 test ultrason göbek bağı hatta bileklikler bile var 😂
Hatta 2018 de düşüğüm olmuştu onun testi bile duruyo
Saklıyorum 3 yaşında kızım neden saklanmasın ki güzel bir hatıra
Göbek bağı ultrason resimleri de duruyor
Bende saklıyorum göbek bağına varana kadar ❤️
ultrason resmi tamamda test saklamadım
Ben bir süre sakladım ama sonra saçma geldi sonuçta çok hijyenik bir şey değil ilerde oğluma göstermeyeceğime göre manası yok deyip attım ama pozitif testle fotoğrafım var :)
Bende saklıyorum
Bitek oglumun war kizlariminki kanda ogrendigim icin yok malesef yanliz degilsin canim ben her uc cocugumunda ultrasyon kagitlarindan gobek bagina kadar sakliyom😂
Gebelik testi
Usg fotoları
Hastane kıyafetleri
Gobek bağı
Bilekliklerimiz
Hepsini bi kutu yaptım. Oğlum var ama olsun isterse anlamasın benim ömrüm boyunca başıma gelen en güzel anlar ❤️
Bennn sakliyorum gobek baglarinida sakliyorum😁
Saklıyorum, düşük yaptığım bebeğiminkini de saklıyorum bence güzel bir hatıra.
Saklıyorum ultrason resimleri emziği biberon göbek bağı hatta çerçeve yaptırdım 3 D yüzünü net gösteren ultrasonu çerçeveye koydum göbek bağı ve gebelik cubuguyla beraber 🤣
1,452,759 soru
23,848,933 cevap
319,793 kullanıcı