+1 oy
170 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (190 puan) tarafından

Kızlar 2 oğlum var 9 yaş 6 yaş  bebek şampuanı kullanıyorum saçlarına doğrumu yapıyorum bilmiyorum büyük oğlumun yüzü kuru hangi nemlendiricileri kullanıyorsunuz çocuklarınıza bide şampuan hangi şampuanı kullanıyorsunuz artık bebek şampuanıda kullanmak istemiyorum saçları sanki sari oluyor

7 Cevaplar

+1 oy
(5,414 puan) tarafından

Ben kendim bitkisel şampuan kullanmıyorum oğlum iki yaşında onunda cildi kuru ecowel şampuan ve nemlendirici kullanıyorum saçları sıklaştı ve hızlı uzuyor

(190 puan) tarafından

Ecovel şampuan mı canm bende dalini kullanıyorum ama büyüdüler artık kullanmak istemiyorum sacları sarı renk boz gibi oluyor yüzüne hangi marka nemlendirici kullanıyorsun

(5,414 puan) tarafından

Evet hem şampuan hem losyon aldım cildi çok kuru doktor mustela önerdi o işe yaramadı ben eczane de çalıştığım için anneler ecowel den çok memnun kalıyordu bende aldım memnun kaldım kızım büyük oda Eyüp sabri tuncer marka şampuan istedi onada onu aldım oda güzel

(5,414 puan) tarafından

Güneş kremi de avene bebe olanı alıyorum ailecek kullanıyorum hiç kızarmıyoruz bile biz ailecek sarışınız 

(190 puan) tarafından

Sağ ol canm deniycem 

-Reklam-
+1 oy
(162,643 puan) tarafından

sampuan krem gunes cremi parfum hepsi mustela

(190 puan) tarafından

Cok sağ ol canm deniycem bakalm

+1 oy
(4,137 puan) tarafından

Bebeğime şampuan agarta kullanıyorum 

(190 puan) tarafından

Agarta yı duymuş tum ama hiç kullanmadım temiz içeriklimi canm

(4,137 puan) tarafından
+1

Evet temiz

+1 oy
(1,577 puan) tarafından

Ben burdan baby sebamed kazandım çekilişte çok memnunum bundan sonra hep onu Alicam çok güzel tavsiye ederim

+1 oy
(1,929 puan) tarafından

incia kullanıyorum hem şampuan hem vücut yapı, losyon olarak. 

ecowell kullanıyordum, bi ara Mustela da kullanım. maalesef hiçbiri temiz içerikli değil. o yüzden inciaya geçtim. 

(190 puan) tarafından

Evet aslın da temiz içerikli bişey de arıyorum

(1,929 puan) tarafından

o zaman incia, minoris tavsiye ederim

(190 puan) tarafından

Tesekkur canm deniycem

+1 oy
(730 puan) tarafından

6 yaşı bilmem de 9 yaş büyüdü artık sanki. Saç diplerini temizlemeyebilir artık bebek şampuanı. 

+1 oy
(587 puan) tarafından

Sebamed şampuan, vücuduna Atoderm duş yağı ve Atoderm insentive baume nemlendirici. Yüzüne organik hindistan cevizi yağı, yenilebilir olan. 

(190 puan) tarafından

Hissağol canm hastaneye cevizi yagını deniycem yüzne

(587 puan) tarafından

Rica ederim sağlıkla büyüsünler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 101 göst.
+1 oy
12 cevap 183 göst.
0 oy
1 cevap 146 göst.
+1 oy