Kızlar 2 oğlum var 9 yaş 6 yaş bebek şampuanı kullanıyorum saçlarına doğrumu yapıyorum bilmiyorum büyük oğlumun yüzü kuru hangi nemlendiricileri kullanıyorsunuz çocuklarınıza bide şampuan hangi şampuanı kullanıyorsunuz artık bebek şampuanıda kullanmak istemiyorum saçları sanki sari oluyor
Ben kendim bitkisel şampuan kullanmıyorum oğlum iki yaşında onunda cildi kuru ecowel şampuan ve nemlendirici kullanıyorum saçları sıklaştı ve hızlı uzuyor
Ecovel şampuan mı canm bende dalini kullanıyorum ama büyüdüler artık kullanmak istemiyorum sacları sarı renk boz gibi oluyor yüzüne hangi marka nemlendirici kullanıyorsun
Evet hem şampuan hem losyon aldım cildi çok kuru doktor mustela önerdi o işe yaramadı ben eczane de çalıştığım için anneler ecowel den çok memnun kalıyordu bende aldım memnun kaldım kızım büyük oda Eyüp sabri tuncer marka şampuan istedi onada onu aldım oda güzel
Güneş kremi de avene bebe olanı alıyorum ailecek kullanıyorum hiç kızarmıyoruz bile biz ailecek sarışınız
Sağ ol canm deniycem
sampuan krem gunes cremi parfum hepsi mustela
Cok sağ ol canm deniycem bakalm
Bebeğime şampuan agarta kullanıyorum
Agarta yı duymuş tum ama hiç kullanmadım temiz içeriklimi canm
Evet temiz
Ben burdan baby sebamed kazandım çekilişte çok memnunum bundan sonra hep onu Alicam çok güzel tavsiye ederim
incia kullanıyorum hem şampuan hem vücut yapı, losyon olarak.
ecowell kullanıyordum, bi ara Mustela da kullanım. maalesef hiçbiri temiz içerikli değil. o yüzden inciaya geçtim.
Evet aslın da temiz içerikli bişey de arıyorum
o zaman incia, minoris tavsiye ederim
Tesekkur canm deniycem
6 yaşı bilmem de 9 yaş büyüdü artık sanki. Saç diplerini temizlemeyebilir artık bebek şampuanı.
Sebamed şampuan, vücuduna Atoderm duş yağı ve Atoderm insentive baume nemlendirici. Yüzüne organik hindistan cevizi yağı, yenilebilir olan.
Hissağol canm hastaneye cevizi yagını deniycem yüzne
Rica ederim sağlıkla büyüsünler
1,452,806 soru
23,849,685 cevap
319,825 kullanıcı