0 oy
46 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,441 puan) tarafından

Egzamalı bebek için hangi şampuan ve deterjan kullanıyorsunuz kıyafetlerini yikayacagim ama ne kullansam bilmediğim için yikayamiyirum

5 Cevaplar

+1 oy
önce (2,975 puan) tarafından

Kokusuz, renksiz, koruyucusuz deterjanlar var, benim kullandığım orada yoktur. Ama Omo ya bakabilirsiniz. Hassas ciltler için yazan var.

Şampuan için de silikonsuz olması önemli. 

-Reklam-
+1 oy
önce (3,414 puan) tarafından

temiz içerikli olduğu için incia kullanıyorum ben

0 oy
önce (4,004 puan) tarafından

Ben kızımda şampuan deterjan degistirmemistim mustelanin stelatopia diye bi losyonu vardı onu kullanmıştım iki hafta sonra egzama geçmişti 

önce (1,441 puan) tarafından

Sizin egzama neden oldu benim çocuğum süt içmiyor du aksama kadar süt vermeye uğraşıyordum sütünün kalitesi azalmıştı stres oluyordum çocuğuma geçmiş benimki gecermi sizce

önce (4,004 puan) tarafından

Doktor nedenini söylemedi bana aklıma da gelmedi hiç sormak sadece bu losyonu verdi 

0 oy
önce (2,565 puan) tarafından

Bioderma nin kremi harika doktor tavsiyesi ile aldık mükemmel. Günlük nemlendirici sürmeniz gerekiyor. Hava kuru ve sıcak olursa iyice vücudu kızarıyor.banyo suyu bile çok etkiliyor. İlk 6 ay arıtma suyla banyo yaptırmıştım. Mustelanin şampuanıni kullanıyorum. Vücuduna sünger sabun duş jeli değdirmiyoruz doktoru öyle dedi. Banyodan da çıkar çıkmaz nemlendirici sürüyoruz 

0 oy
önce (6,500 puan) tarafından

Granul sabun kullaniyorum camasirlara. 

İncia, hipp,siveno gibi sampuan markalarina bakabilirsiniz bunlar temiz iceriklidir. 

Ama egzama varsa genelde besin alerjisi sebepli olur.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 449 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (226 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 170 göst.
0 oy
4 cevap 129 göst.
0 oy
4 cevap 391 göst.
18 Aralık 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler