Egzamalı bebek için hangi şampuan ve deterjan kullanıyorsunuz kıyafetlerini yikayacagim ama ne kullansam bilmediğim için yikayamiyirum
Kokusuz, renksiz, koruyucusuz deterjanlar var, benim kullandığım orada yoktur. Ama Omo ya bakabilirsiniz. Hassas ciltler için yazan var.
Şampuan için de silikonsuz olması önemli.
temiz içerikli olduğu için incia kullanıyorum ben
Ben kızımda şampuan deterjan degistirmemistim mustelanin stelatopia diye bi losyonu vardı onu kullanmıştım iki hafta sonra egzama geçmişti
Sizin egzama neden oldu benim çocuğum süt içmiyor du aksama kadar süt vermeye uğraşıyordum sütünün kalitesi azalmıştı stres oluyordum çocuğuma geçmiş benimki gecermi sizce
Doktor nedenini söylemedi bana aklıma da gelmedi hiç sormak sadece bu losyonu verdi
Bioderma nin kremi harika doktor tavsiyesi ile aldık mükemmel. Günlük nemlendirici sürmeniz gerekiyor. Hava kuru ve sıcak olursa iyice vücudu kızarıyor.banyo suyu bile çok etkiliyor. İlk 6 ay arıtma suyla banyo yaptırmıştım. Mustelanin şampuanıni kullanıyorum. Vücuduna sünger sabun duş jeli değdirmiyoruz doktoru öyle dedi. Banyodan da çıkar çıkmaz nemlendirici sürüyoruz
Granul sabun kullaniyorum camasirlara.
İncia, hipp,siveno gibi sampuan markalarina bakabilirsiniz bunlar temiz iceriklidir.
Ama egzama varsa genelde besin alerjisi sebepli olur.
1,462,714 soru
23,975,339 cevap
326,272 kullanıcı