..................
evet bu guzel esinde bu renk giyecekmis uyumlu olursunuz
Bence hiç biri , tatil elbisesi gibi hepsi dogum gününe uygun gelmedi
Bakalım alttaki benzer yorumlara cevabin ne olacak
yasadigim yer tatil beldesi ve cok sicak suan bile bi de bahcede olacak cafenin bahcesi
Dogum gunu çocuğun olduğu için dekolte tercih edilmesi taraftarı değilim rahat da olacağını düşünmüyorum, gösteriş ya da iddialı değil de daha minnoş ve çocuksu şirin bir elbise tercih etmelisiniz
ne istiyosun anlamadim ki :)
2.ye yakinsin anladigim kadariyla da iste genelde tarzim bunlar benim burasi da deniz kenari ve sicak neyse haklisin galiba biraz daha bakinayim ben
hic biri desem cok alakasiz modeller konsept nedir dogum gunu nerde olacak
cocugun ve esin varsa diger cocugun hepinizin konspete uygun tonlar tercih etmeniz daha hos olur simde kahve beyaz ayicikli konseppte anne pembe giymis ne alaka der gelen misafirler once konsept renk ve temanizi net belirle snr giyim isinu hallet
haklisin canim anladim renk temamiz kahve beyaz ayicikli balonlu falan bisey olacak ablam organizasyoncu o yapacak aslinda babasi keten krem bi takim giyecek ben de krem bakinayim oyleyse tesekkur ederim yorumun icin
rica ederim dogum gunlerinde esler ve cocuk uyumu cok onemli
evet haklisin ablam da oyle soyledi de ben kova burcuyum maalesef siradan seyler beni bogar ama dedigin gibi yerine uygun olmayinca da varos gozukecek gibi tek cocugum bu arada ve ilk dogum gunu olunca acemilik iste ama beyaz ya da krem biseyler bakilacak artik :)
ben birinciyingiysem heryerim.heryerden firlar ☺️☺️☺️
Daha usturuplu bişey olabilir bence
İlk baştaki çok hoş bence
ben de ona yakinim aslinda kahve beyaz olacak konsept o guzel olur elbette ama kahve pembe de uyumlu olur gibi karar veremedim
Alttaki arkadaşa katılıyorum uygun değil
neye ?
Bence hiçbiri
Yeşil olan çok zarif bence
1 . Çok güzel ama sanki rahat edemezsin gibi
2. Çocuk gibi
3. Çok basit ve çirkin
4. Güzel konseptine göre rengi farklı olabilir sanki
evet birincinin yorumlarina baktim baglama kismi pek sevilmemis
ikinciyi neden sevdim bilmiyorum konsepte de uygun degil aslinda :)
diger yorumlarini dikkate alacagim canin tesekkur ederim krem rengi biseyler bakacagim ❤️
Yeşil bence güzel
cok zarif evet tesekkur ederim ❤️
Yeşil olanı beyendim ama sade geldi bana dierleri ise dekllte var die cok gösterişli durmuyolar biraz daha doğum günü cocugunun anasıyım demeli😅
anayim ben anaaa bakacagim canim hepsinden vazgectim tesekkurler ❤️
1,450,131 soru
23,813,490 cevap
317,971 kullanıcı