+2 oy
195 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (714 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar Mayıs ayinda doğum yapacam Mersin'de yaşıyorum bebeğime nasıl kiyafetler almalıyım yani hava ne sıcak ne soğuk bide kaç takım almalıyım yazar mısınız 

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ilk etapta en azindsn kirki cikana kadar uzun kollu giymeli bebekler 4li hastsne cikislari kis aylari icin 3lu oldnlar yaz aylari icin uygundur sonrasinda kisa kollu ve sorts gecebilirsiniz 
(714 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
ilk zamanlar için penye uzun kollu birkaç takım iyi olur. sonrasında 1 aylık gibi olduğunda normal sen nasıl giyiniyorsan o şekilde giydirirsin. 

klima açıktı evde hep uzun giydirdim, dışarıda ise hep yazlık. 

konum adana
(714 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(970 puan) tarafından
Mayısta doğum yaptım istanbulda yaşiyorum 3 tane yenidoğan takımı kullandım iki tane 0-3 ay uzun kollu tulum kısa kollu zıbınlar zaten hava hemen ısındı 7-8 zıbın aldım yaz boyu öyle geçti hediye gelen takımları falan hiç kullanamadım hepsi kaldı
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Mayısta doğum yaptım soğuktu canım çok kalın olmayan uzun kollu al zte battaniyeye satarsın bı yere gidince
0 oy
(7,211 puan) tarafından
Doktora bize sizin giyiminizin iki kati olucak seklinde giydirin demisti benimde nisan sonu dogdu oglum ilk 40 gun hastane cikisi ve penye battaniye icindeydi oglum 40 cikinca normal giydirdim

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 372 göst.
12 Nisan 2025 Moda kategorisinde yenigelmedim (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
+2 oy
11 cevap 247 göst.
12 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kardan_Adam (1,343 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 542 göst.
23 Şubat 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde MehSinOz (244 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,141 soru

24,178,928 cevap

336,239 kullanıcı

...