0 oy
336 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,133 puan) tarafından

Kızlarım bı hafta önce tabletini bahçeye indirdiler bianda tablet kayboldu anne bahçedeki yatağın üstüne koyduk dedi kaynanaya dedim aldiysan ver çocukların tabletini almadım dedi eşime dedim bak annen almış çocuk görmüş bin tane yemin etti ben manyakmiyim ne yapıcam çocukların tabletini delirdimmi ben dedi üste çıktı dün çocuklara demiş tabletiniz bende iş yaptrms sonra bende değil şaka yaptım demiş sabah eşime dedim ikimizde biliyoruz annenin yalan söylediğini git al şu tableti bak olay cikaricam yoksa eşim indi yukardaki pencereden baktım komşuya gitti kaynana tableti ordan aldı geldi utanmiyormusun bu yaşta yalan söylemeye dedim al şeyine sok dedi pişkin pişkin içeri girdi bı gün gerçekten elimden bir kaza cikicak bu kadar terbiyesizlik olmaz ya kadına ne kdr yaşlı diye sabır gosteriyorsam bı o kadar tepeme çıkıyor ne yapiyim ben bu kadını ya

6 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Senin bu kaynanan da kafayı yemiş o ne öyle söylediği lafa ne demeli bir de 😡

(1,133 puan) tarafından

Ben adım gibi emindim tabletin onda olduğuna Bir haftadır üzerine yemin etmediği kimse kalmadı eşim de diyordu o kadar yemin ediyor almamış işte niye üstüne gidiyorsun al bak dedim bir daha annenin yeminlerine inanırsan ikinize de yapacağımı biliyorum utanmaz arlanmaz ya

-Reklam-
+1 oy
(6,639 puan) tarafından

Manyakmı bu kadın şeyine sok ne demwk dur ben aşağıya iniyorm sana sokucam deseydin edepsizle edepsiz olucaksın . 

(1,133 puan) tarafından

Vallahi artık psikolojim kaldırmıyor ya 4 tane çocuğum var hamileyim damarıma o kadar basıyor ki bir de dışarıdan birilerini gördü mü ağlıyor fenalaşma numaraları falan yapıyor lan kim sana ne yapmış bir gün ağzından hayırlı bir söz duymadım ya 7/24 bel altı konuşmaktan başka bir şey yapmıyor

(6,639 puan) tarafından

Canm arana mesefe koy görüşme senin için doğru olan bu emin ol

(1,133 puan) tarafından

Canım mesafe koyuyorum yine olmuyor canı sıkıldıkça yukarı çıkıyor ağzına gelen küfür ediyor geri aşağı iniyor resmen bana kafayı yedirmeye çalışıyor

0 oy
(2,614 puan) tarafından

Kocaman kadındaki terbiyesizliğe bak sana o lafı derken kocan ne dedi peki

(1,133 puan) tarafından

Sus boş ver ses etme diyor idare et neyini idare edeceğim ya dedim şu pişkinliğe baksana idare ede ede bize yapmadığını bırakmadı kafayı yiyeceğim artık ya

0 oy
(4,880 puan) tarafından

Sen sok kıçına deseydin terbiyesizliğe bak

(1,133 puan) tarafından

Ben nerene sokacağımı biliyorum da sabrediyorum dedim

(4,880 puan) tarafından

Sabir da bir yere kadar daha muhatap bile olma

(1,133 puan) tarafından

Muhatap olmuyorum yine olmuyor komşu vefat etti dün taziyesine gitti sabah 9.00'da akşam 6.00'da gelmiş niye tavukları tıkmadın ben orada hastalandım beni hastaneye kaldırdılar diyor ne işin var bu saate kadar taziyede dedim millet acısıyla mı uğrarsın seninle mi uğraşsın ben hangi gün tavukları taktım da bugün tikayım bana ne senin tavuklarından bakamıyorsan sat dedim 4 tane çocuğu bırakıp nasıl gidip tikayım ertesi günü ben de taziyeye gittim eşimle taziye sahibi dedi kaynanan akşama kadar oturdu hastayım dedi eve gitti eve geldim bahçede dolanıyor hastasın ya içeri geçip yatsana dedim seni kim s***** diyor sana ne Allah seni bildiği gibi yapsın dedim

0 oy
(5,594 puan) tarafından

Ay edepsiz kadin iste evlilik hayati boyle bisey normal sartlarda asla muhattap olmayacagin insanlarla bi omur gecinmek zorunda kaliyosun 

(1,133 puan) tarafından

Her sabah evine insem akşama kadar temizliğini yapsam hizmetini yapsam benden iyisi olmaz ama muhatap olmuyorum diye gördüğü her Allah'ın kuluna beni kötülüyor numara yapmak da yalan söylemek de üstüne yok millet yaşlı yaşlı idare et diyor olmuyor artık insanın da bir sabrı var

(5,594 puan) tarafından

Ay o yasli gibi mi de sen yasina verceksin yasliysa huysuz olur patavatsiz olur hadi Allah rizasi icin idsre edersin suna bak yalan dolan hirsizlik küfür yasli gibi mi 

(1,133 puan) tarafından

Bu yaşta hırsızlık iftira yalan her şey var hangi birini idare edeyim küçücük çocukların tabletinden ne istiyorsun ya

(5,594 puan) tarafından

Kiz sen isini gucunu yapmiyon ya kendi de yapmiyo cocuklari tabletle kandirip is guc yaptiriyo iste anlamadin mi 

0 oy
(805 puan) tarafından

Bu yalan konusunda uzmanlaşmış bende de var bi tane . Dayanacak sabredecek gücüm kalmadı . Ne yapacağımi bilmiyorum. Eşimle tartışmaktan yoruldum. Yuvam yıkılacak diye korkuyorum. Yerimizi yurdumuzu bırakıp uzaklara gitmeyi düşünüyoruz ama şu zamanda nasıl yapalım böyle bişey . Bir şekilde çözülmezse çoluk çocuğumu alıp gideceğim . Şimdilik evim çocuklarım için sabrediyorum . Eşimden de razıyım ama olmuyor dayanamıyorum. 

(1,133 puan) tarafından

Aynen öyle başka eve çıksak kira ödeyeceğiz burada kalsam aklımı yitireceğim eşimle hiçbir sorunumuz yok bütün tartışmalarımız kaynanamın başının altından çıkıyor sürekli eşime diyor bırak giderse gitsin biri gider biri gelir sana avrat mı yok ben sana başka bulurum defalarca kulağımla duydum ne dediysem sanki duvara konuşuyorum Yok böyle bir arsızlık ailene söylüyorum kızım yaşlı kadın idare et diyorlar bunun için huzurunu bozma idare edilecek gibi değil

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 337 göst.
10 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Pony (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
29 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
23 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Hayal34 (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.

Kategoriler

1,476,096 soru

24,164,404 cevap

335,539 kullanıcı

...