0 oy
101 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (262 puan) tarafından

Kızlar unutkanlığım var çok çabuk herşeyi unutuyorum öyle böyle değil neden acaba yada napmam gerekiyor doktora gitmelimiyim hamileyim ben 7 aylık doktora gidersem ilaç verir kullanamam lütfen bu durumu yaşıyan var mı çok kötü bir durum bazen eşim benden su istiyor mutfağa gidiyorum niye geldim mutfağa diye düşünüyorum 19 yaşındayım 

5 Cevaplar

0 oy
(3,186 puan) tarafından

Balık yağı takviyesi vermedi mi doktorun? 

(262 puan) tarafından
+1

Benim doktorum düzgün ilgilendiği yok ki Allah hamile kadınları düzgün doktorlarla karşılaştırsin yarın eşime diyim alsın eczaneye danışsın çok teşekkür ederim canım 

(146 puan) tarafından
+1

Ben hamile değilim fayda edermi banada bide kilo yapıyormu bide fiyatı en son nekadardı

(3,186 puan) tarafından

@Nisanur_ İmom yazın çıkar canım hamilelik öncesi ayrı, hamilelik dönemi ayrı, emzirme döneminde ayrı hapları var. 

@Civcivimmmiz Amin canım ilk hamilelikte devlete gitmiştim dediğin gibi pek ilgilenmedi. İkincide özelde bu balık yağını yazınca mutlu oldum çünkü enerji de verdi gözümün önü açıldı gibi oldu valla belki psikolojiktir ama iyi hissettim. Sonra üçüncüde kendim gidip aldım. Emzirirken de kullandım ama şuan ara verdim 3 ay kullandım. 

(1,825 puan) tarafından

Kilo yapmıyor ya ben balık yağını kullandım hala devam ediyorum gerçi benimki turkiyeden değil onlar büyük diye yutamiyorum ama mutlaka faydası var 

(3,186 puan) tarafından

Aynen kilo yaptığını sanmıyorum iştahım açık ama balık yağından değil genel olarak kiloluyum ben 

-Reklam-
0 oy
(3,776 puan) tarafından

B12 falan eksiktir kontrole gittiğinde doktoruna söyle eksikse muhakkak sana göre bı vitamin verir

(262 puan) tarafından

Pazartesi gidince soylicem çok teşekkür ederim 

0 oy
(313 puan) tarafından

Canım demir, omega takviyesi falan vermedi mi doktorun? Ben 19 haftalık gebeyim. Demir takviyesi kullanıyorum 2 haftadır ona rağmen unutkanlık ve çok afedersiniz alıklık var bu ara üstümde 😂 ekmek al demeyi unutuyorum, çay koymayı unutuyorum. Ki normalde asla unutmazdim. Bir de karışık birşey anlatırken eşim odaklanamiyorim gibi oluyor. Eşim de farketti gecen, dedim canım evladım beynimi yiyor 😂😂

0 oy
(1,646 puan) tarafından

Gebelikte bu gibi durumlar normal dalginlik cok olur dikkat daginikligi bu yuzden zaten hamilelikte arac kullanilmasini onermezler mesela. Normal yani

0 oy
(146 puan) tarafından

Çocuk 2 yaşına gircek ben hayla yaşırum koydum şeyi arkamı döndügüm an unutuyorum alzheimer yolunda ilerliyorum taglilerimdede sıkıntı yok başta b12 düşüktü düzeldi yine aynı yani başta ***** gibi hissediyordum kendimi alışmaya çalışıyorum bu duruma malesef 🥲

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 270 göst.
26 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayşegül (77 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 284 göst.
0 oy
2 cevap 185 göst.
0 oy
4 cevap 242 göst.
17 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde fatmanurbgc (150 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,277 soru

23,855,922 cevap

320,117 kullanıcı

...