0 oy
224 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (154 puan) tarafından

Kizlar diğer postlarimdan belki beni hatrlarsiniz  benm adetik 7 gün gecikince test yaptım silik çizgi çıktı iki tane test yapmıştım 7 gün gecikince aksaminada adet oldm ama bu 3 gün sürdü ve yıllardr hc adetim gecikmezdi neyse 3 gün sürdü bitti hale adet olackmsm gbı kasiklarmda ara sıra ağrı çok nadir miğde bulantısı birazda goguslerdr sizi adet gordum diye pek dikkate almadım adet biteli 4 gün oldu bugün bı test yapaym dedm yarım saat önce yaptım ilk idrarida beklmedim testleri koycam smdi 2 li test olan ilk adet gecikmesinde yaptigim tekli olan smdi yaptgm ben ne yasiyrm anlmyrm askeri üst bolgesindeyiz kan vermeye de gidemem hamile olma durumu olablrmi veya ben bu işin içinden çıkmadan bana bı akıl verin

image

image

2 Cevaplar

0 oy
(195 puan) tarafından
Adetin bittiği 4 gün olduysa yumurtlama dönemi olabilir (üstüne görmedinse tabi) 

Ama üstüne görme olsa çizgi daha net olmalı bence

Yumurtlama döneminde bu testler de çift çizgi çıkabiliyor

En doğru sonuç kan testi ile alınır
(154 puan) tarafından
Yumurtlama dönemi için son adet tarihine bakonca 14 gün var diyor
-Reklam-
0 oy
(1,709 puan) tarafından
Bence bir iki gün daha bekleyip tekrar test yap çünkü yerleşme kanaması da olabilir bir şüpheye düştüm yerleşme kanaması da en fazla 3 gün sürüyor ve adet sanılabiliyor riske atmamak lazım 2 veya 3 gün sonra testi tekrarlayıp iki çizgi görürsen hamile olabilirsin bu durumda da ağır işler yapmamaya gayret göster bol bol dinlen 
(1,709 puan) tarafından
Amin inşallah rabbim gönlüne göre versin ama lütfen bu aralar çok ağır işler yapma bol bol dinlen ki eğer yerleşme kanamasıysa dikkat etmen lazım 3 ay kendine
(154 puan) tarafından
Sağolasın canım benm 3 yaşında bı kızım var ister istemez kosuyosun peşinden birde çok hareketli bı çocuk Varsada inşallah daha çok dikkat edicem dua edin bı kardeşi olsun çok sağol cnm yorumlarin için♥️
(1,709 puan) tarafından
Tüm dualarım seninle inşallah küçük kızın abla olur sende tekrardan yeni anne olmanın keyfini sürersin ❤️
(154 puan) tarafından
♥️♥️ inşallah cnm
(1,709 puan) tarafından
Amin canım güzel haberler ver inşallah❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 182 göst.
+1 oy
3 cevap 153 göst.
23 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Kadinca_8704373 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 340 göst.