+2 oy
639 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından

Arkadaşlar ben eşime aşkim canım diye söyleyemiyorum gerçi denemedim de çünkü eşimde bana öyle söylemez karı annesi falan der ama öğrendiğim kadarıyla erkeğin kadına ismiyle hitap etmesi aşkı öldürür kadının erkeğe hitap etmesi mektup mu

37 Cevaplar

0 oy
(7,259 puan) tarafından

Bizde hiç birileri varken birşeyle hitap etmiyoruz gerçi bizde hep birileri var ama :D kimse yokken ben herif diyorum :D oda karım hep ismimizle 

-Reklam-
0 oy
(3,797 puan) tarafından

BBak simdi bu su donemde tercih meselasi ben kendi adima konusayim 

Bence askim hayatim bitanem bunlar mahremimdir ben toplum icinde kullanmam ancak annemin yaninda 

Toplum icinde ismini kullanirim oda bana ismimi kullanir ki bisey konusacaksak sessiz konusuruz kendimiz dutscak kadar o zaman soyleyebilirim 

Dinen sorarsan erkek karisina hatun kadin kocasina efendi demesi uygundur ama ben esime efendi diyemem bilmiyorum nefsime afir geliyo belkide o da istemez zaten ben senin efendin degil esinim der 

0 oy
(9,610 puan) tarafından

Cok yakın kişilerin yanımda askm derim dier türlü şiiii hoooooo alowwww ne desem die düşünürken mustafa derşm😅

0 oy
(5,398 puan) tarafından

Tamm börtü böceğim aşkım bebeğim demesinde karı nedir nasıl bir hitap şeklidir bilemedim herkesin ilişkisi farklı çokta birşey diyemicem sonuçta eşiniz 

0 oy
(519 puan) tarafından

Başkalarının yanında isminizle hitap ederiz eşim bazen hacı der evin içinde farklı tabi 😊

0 oy
(533 puan) tarafından

Ben ismini söylerim o genelde hayatım der

0 oy
tarafından

Toplum içinde isimle seslwniriz ama evde aşkım bebeğim canım deriz toplum içinde biraz da saygıdan arada alışkanlık olduğu için  arada aşkım kaçıyor.  Ama aşkı öldürür mü sanmam aşk biter evlilikte ama sevgi ve bağlılık ve de sadakat daimidir bence.

0 oy
tarafından

İsimlerimizle hitap ederiz bazen hatun der ama ben hep ismini veririm

0 oy
(3,208 puan) tarafından

Aileler arasın da bitanem deriim başkalarının yanında ağzım alışmış olduğu için bazen ismi ile bazen bitanem diyorum 😊

0 oy
(1,019 puan) tarafından

Ramoooo derim oda ben senin askerlik arkadaşinmiyim der☺️

0 oy
(5,410 puan) tarafından

Biz askim deriz genelde. Ben bazen isminin kisaltilmisi lakap gibi kullandigimiz kelime var onla seslenirim. Zaten sana kari ya da annesi diyen bi adam cokta asikmidir bilemedim. Ikisi de olmamis.

0 oy
(1,130 puan) tarafından

Ne diyecez bey mi diyecez sahibimiz mi kölesi miyiz de ismiyle hitap etmek mekruhmuş. Kim uyduruyor böyle şeyleri 

0 oy
(2,009 puan) tarafından

Hayatım canım derim. O da bana karım der

0 oy
(890 puan) tarafından

Müdürüm diyorum hocam diyorum .  İşyerinde. Evdede adını söylüyorum bazen aşko canım falan hangisi denk gelirse

0 oy
(3,315 puan) tarafından

Eşim bana canım der 😻 ben de ismiyle hitap ederim 😸

0 oy
(8,082 puan) tarafından

Aşkım diye birbirine seslenenler bana hiç samimi gelmiyor çok itici geliyor 

0 oy
(147 puan) tarafından

Eşim ve ben kim olursa olsun ister ki anne babalarımız olsun, bana hatunum der bende bitanem falan siye,sesleniriz asla ama asla ismimizle hitap etmeyiz 4 yıldır böleyiz

İlgili sorular

+4 oy
72 cevap 1,492 göst.
0 oy
59 cevap 1,304 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (432 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 760 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,217 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Dnz737373 (199 puan) tarafından soruldu