Arkadaşlar ben eşime aşkim canım diye söyleyemiyorum gerçi denemedim de çünkü eşimde bana öyle söylemez karı annesi falan der ama öğrendiğim kadarıyla erkeğin kadına ismiyle hitap etmesi aşkı öldürür kadının erkeğe hitap etmesi mektup mu
Bizde hiç birileri varken birşeyle hitap etmiyoruz gerçi bizde hep birileri var ama :D kimse yokken ben herif diyorum :D oda karım hep ismimizle
BBak simdi bu su donemde tercih meselasi ben kendi adima konusayim
Bence askim hayatim bitanem bunlar mahremimdir ben toplum icinde kullanmam ancak annemin yaninda
Toplum icinde ismini kullanirim oda bana ismimi kullanir ki bisey konusacaksak sessiz konusuruz kendimiz dutscak kadar o zaman soyleyebilirim
Dinen sorarsan erkek karisina hatun kadin kocasina efendi demesi uygundur ama ben esime efendi diyemem bilmiyorum nefsime afir geliyo belkide o da istemez zaten ben senin efendin degil esinim der
Cok yakın kişilerin yanımda askm derim dier türlü şiiii hoooooo alowwww ne desem die düşünürken mustafa derşm😅
Tamm börtü böceğim aşkım bebeğim demesinde karı nedir nasıl bir hitap şeklidir bilemedim herkesin ilişkisi farklı çokta birşey diyemicem sonuçta eşiniz
Başkalarının yanında isminizle hitap ederiz eşim bazen hacı der evin içinde farklı tabi 😊
Ben ismini söylerim o genelde hayatım der
Toplum içinde isimle seslwniriz ama evde aşkım bebeğim canım deriz toplum içinde biraz da saygıdan arada alışkanlık olduğu için arada aşkım kaçıyor. Ama aşkı öldürür mü sanmam aşk biter evlilikte ama sevgi ve bağlılık ve de sadakat daimidir bence.
İsimlerimizle hitap ederiz bazen hatun der ama ben hep ismini veririm
Aileler arasın da bitanem deriim başkalarının yanında ağzım alışmış olduğu için bazen ismi ile bazen bitanem diyorum 😊
Ramoooo derim oda ben senin askerlik arkadaşinmiyim der☺️
Biz askim deriz genelde. Ben bazen isminin kisaltilmisi lakap gibi kullandigimiz kelime var onla seslenirim. Zaten sana kari ya da annesi diyen bi adam cokta asikmidir bilemedim. Ikisi de olmamis.
Ne diyecez bey mi diyecez sahibimiz mi kölesi miyiz de ismiyle hitap etmek mekruhmuş. Kim uyduruyor böyle şeyleri
Hayatım canım derim. O da bana karım der
Müdürüm diyorum hocam diyorum . İşyerinde. Evdede adını söylüyorum bazen aşko canım falan hangisi denk gelirse
Eşim bana canım der 😻 ben de ismiyle hitap ederim 😸
Aşkım diye birbirine seslenenler bana hiç samimi gelmiyor çok itici geliyor
Eşim ve ben kim olursa olsun ister ki anne babalarımız olsun, bana hatunum der bende bitanem falan siye,sesleniriz asla ama asla ismimizle hitap etmeyiz 4 yıldır böleyiz
1,486,348 soru
24,299,965 cevap
344,004 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın