+1 oy
213 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (297 puan) tarafından

Farklı tarifler var mı diye merak ettim kimler neler yapacak yarın sabah :)

10 Cevaplar

+2 oy
(15,036 puan) tarafından

Özel bir gün mü yarın 😄 yorumlara baktım herkes bir şeyler yapacakmış 😂 

Post açarsan yarın bakarız neler yapmışlar 😀

-Reklam-
+1 oy
(2,476 puan) tarafından

Canım sandviç cekiyor

Cepli poğaça yaparım belki

+1 oy
(1,767 puan) tarafından

muz+avakado+ yumurta pankeki yapacağım. içine de biraz kuruyemiş eklerim çekilmiş olarak

+1 oy
(1,055 puan) tarafından

Benim cnm poğaça çekiyor ben sabah patatesli poğaça yapacam 

+1 oy
(4,072 puan) tarafından

Patatesi rendele yumurta kır tuz koy iki kaşık mısır unu bunu tavaya yay arkali önlü pişir 

+1 oy
(1,419 puan) tarafından

Canım ne zamandır waffle istiyor e tatlı yapsam bu sefer kahvaltıda tuzlu da arayacağım o yüzden en güzeli pankek hamurunu ikiye bölerim yarısına pekmez yarısına tuz katarım tatlı olanı bal meyve ceviz kırığı ile yaparım tuzlu olanı da arasına krem peynir üzerine salatalıktan ağız maydanozdan saç zeytinden göz yaparım inek sütüm de geldi bugün taze 2 bardak da güzel sıcak sıcak süt ısıtırım hep beraber yeriz yeter

+1 oy
(1,238 puan) tarafından

Bazen tost bazen krep bazen pankek bazen patates kızartması bazen peynirli omlet bazen haşlanmış yumurta o gün kafama ne eserse onu yapıyorum :) 

Bugün kızıma patates kızartması eşime domates kızartıp üstüne yumurta kırdım kendime de rafadan yaptım :)

+1 oy
(1,308 puan) tarafından

Bizde pankek krep seviliyor hatta şimdi pankek yaptım oğlum yesin diye 

+1 oy
(1,721 puan) tarafından

Şu kahvaltı olayı ne bıkkınlık getiren bi olay ne yapmayı ne de hazırlamayı sevıyorum 

Hiç bişey yapacam karar verdim 

+1 oy
(912 puan) tarafından

Bende az önce bunu düşünüyordum hergün yumurta yedirmek için haşlama omlet fln derken ben sıkıldım benim kızım daha yeni yavaş yavaş bişiyler yiyo gibi pankek yemezdi yeni başladı bende şimdiden sabahı düşünüyorum üstteki patatesli tarif aklıma yattı kızım seviyo patates sağol valla bende nasiplendim 😂😂

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 204 göst.
0 oy
4 cevap 171 göst.
+1 oy
4 cevap 65 göst.

Kategoriler

1,451,828 soru

23,835,524 cevap

319,097 kullanıcı

...