+1 oy
76 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (681 puan) tarafından

7 aylık bebeklerinize yumurtayı nasıl yediriyorsunuz kızlar kahvaltı olarak tarif verebilir misiniz hasliyorum labneyle veriyorum yemiyor omlet yapiyorum yemiyor sanırım tadı yada kokusu rahatsız ediyor midesi bulanıyor hemen sadece irmikle yada yulafla verdiğimde yiyor ama hep de aynı şekil vermek istemiyorum farklı neler yapabilirim 

4 Cevaplar

+1 oy
(886 puan) tarafından

Labneyi siz yapmiyorsaniz çokta saglikli degil 

Tarihi gecmis peynir lerin geri dönusumu labne ve krem peynir yapiliyor 

-Reklam-
+1 oy
(5,233 puan) tarafından

Ben bebe büskivisiyle veriyordum . 2 bebe büskiviyi biraz suyla yada ıhlamurla ezip yumurta sarısuyla pekmezle karıştırıp yediriyordum 

0 oy
(1,453 puan) tarafından

Bir Şırıngaya önce beyazını çekip nokta nokta, sonra ortalarına da diğer şırınga ile sarısını koyuyorsun, hani jelibon varya onun gibi minicik oluyor, eline ver hapur hupur yesin annesi denemediysen, çok tatlış oluyorlar pek de anlamıyor yumurta olduğunu. Omlet kadar da kokmuyor bence 

0 oy
(6,607 puan) tarafından

Pankek yapabilirsin ama yemeyen cocuk yemez kuzenimin oglu hala yemez 6 sına giricek

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 80 göst.
0 oy
7 cevap 191 göst.
25 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bahtsizbedevi06 (377 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 223 göst.
10 Nisan 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Sarioglusumm (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 299 göst.

Kategoriler

1,456,545 soru

23,898,468 cevap

322,236 kullanıcı

...