+2 oy
391 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,593 puan) tarafından

Hep ilaçla mi çalışır. Bu ilaç bildiğimiz eczaneden alınan yan etkileri olan ilaçlar mi? Sık kullanılan bir ürün mü satın almalı mıyım ? Kompresörlu gibi özellikleri sadece bazılarında mi var? Hangisini önerirsiniz? Aralarında önemli farklar var mı? Soğuk hava olandan mi almalıyım 

6 Cevaplar

+2 oy
(195 puan) tarafından

İlaçlı da ilaçsız da kullanılıyor sürekli kullanılacak bir şey değil ama ilaçsız serum suyu ile her öksürük broş tıkanıklığı olduğunda kullanılır. 

Ben daha yeni aldım çocuguma nexus marka sanırım. 

Eczaneden aldık. 

Soğuk hava makinası için de evin nem oranı önemli kuru ise evde sürekli boğaz burun kuruluğu oluyorsa alır takarsın bir köşeye ama ikisi aynı şey değil 🤗❤

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Eczane ve doktorun hangisini öneriyosa onu kullan evet buhar için damla şeklinde ilaç veriyolar de verdiyse

+1 oy
(4,232 puan) tarafından

Nexus marka var bende hepsiburadadan aldim öksürüge çok iyi geliyor bronslardaki balgami yumusatiyor 5 ml serum fizyolojik koyuyorum 10 dkda falan bitiyor sıfır ses. Eşinle ben bile kullanıyoruz 

+1 oy
(2,116 puan) tarafından

Bende bekliyim ilaçsız olanlar var marka veren olur belki

(6,593 puan) tarafından

Bazıları sadece ilaçla mi kullanılıyor 

(2,116 puan) tarafından

Evett

+1 oy
(14,126 puan) tarafından

Bana Göğüs hastalıkları doktoru  verdi Ramazan'da kullandım baya iyi geldi 

image

(6,593 puan) tarafından

Astım için iyi gelir mi

(14,126 puan) tarafından

Astım içinde buna benzer kullandım korona zamanında onun içine ilaç koyupta kullanıyodum bu öyle değil ilaç kendisinden var ..canım doktora danışıp alman lazım ben bunun için röntgen çekildim öyle ilaç verdi 

(6,593 puan) tarafından

Astımı kardeşim için sordum. Doktor kızım için buhar makinesi kullan dedi soruyu da o yüzden sormustum 

(14,126 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım umarim en kısa sürede iyilesirler doktor yazmıştır zaten ona göre alırsınız çok iyi geliyor kullanmadan geçmiyor zaten 

(6,593 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun ❤️ 

+1 oy
(3,482 puan) tarafından

Ben Nexus buhar makinesi aldım oğluma da kendime de kullanıyorum serum suyu koyup kullanıyorum ama oğlum bir ara çok hastalandı o zaman doktor ilaç verdi onu koyup kullandım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 149 göst.
0 oy
12 cevap 179 göst.
12 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Bensimdiannemiyim (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 105 göst.
27 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Btunc (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 468 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Mutlu&anneyim (881 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,679 soru

24,114,324 cevap

333,141 kullanıcı

...