+8 oy
572 göst.
Diğer kategorisinde (3,529 puan) tarafından

İnsan geçmişe bakipta nasilda özür dilemek istiyor kendinden , kendimden ôzür diliyorum yaşamak yerine gülüşlerimi öldürdüğüm için ....

13 Cevaplar

+6 oy
(1,741 puan) tarafından

Bence insan en cokta kendine haksızlık ediyor kendini hirpaliyor yipratiyor belki kimseyi kirmiyim uzmiyim gonlunu yapayim derken kendinden eksiltiyor

(343 puan) tarafından

Böyle olmayınca da bencil oluyoruz (!)

-Reklam-
+5 oy
(7,282 puan) tarafından

Kendimden çok ödün verdim hiç bir karşılık görmedim hep yıprandım kendimden özür dilerim 🥺

+5 oy
(147 puan) tarafından

Kendimden çok özür dilerim  

Hakliyken kendimi savunamadim için

Annem savunmadigi için

Şimdi kızım.var onun arkasında dağ gibiyim 

+4 oy
(1,121 puan) tarafından

Bence hic birsey icin gec deyil yeterki iste

+4 oy
(26,048 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İlk önce kendini seve bilmeli insan. Kendine değer verebilmeli. Bazen bunu unutuyorum ve başkalarını mutlu ediyim diye kendimi üzüyorum. En sonunda degmedigini görüyorum. İnsanlar nankörler genel olarak. Yaptığın hiç bir iyiliği gormezler bir yanlışın olduğu zaman. 

Bazen düşünüyorum niye biz kadınlar bu kadar üzülüyoruz. Çok düşünmemiz buna sebep. Bazen yersiz fedakarlıklarimiz.. İnsanlara kendimizi iyi gosterme çabamız . Ama bunlara gerek yok aslında. Seni sen gibi sevmeli karşındaki.

Yerinde olsam şu an durur düşünürdüm. Neden? 

Yaptığım hatalar neler? O hataları duzeltmeye gayret gosterirdim ki gelecektete bu günüm icin pisman olmuyum. Bu gun gecmisin icin olan keskem gelecekte bu günüm için olmasın. 

İnsanlar hata yaparlar. Kimse istemez kendi hayatını kendi elleriyle mahf etsin. Önemli olan hatalarımızı anlamak,kabullenmek ,(çünkü bazen insan kabullenmek istemiyor)ve düzeltmeye çalışmak. 

Once kendini sevmekle başla. Seni üzen kimse uzaklas ondan. Hobiler edinmeye bak. Resim boya. Şarki dinlemek ruha iyi geliyor. Kuranı kerim dinle . Okuyabiliyorsan oku. Biryerlere çıkma imkanin varsa spor salonuna yazila bilirsin sporda iyi geliyor bedene ve ruha. Eger imkanin yoksa evde kendini gelistirmeye bak. 

Eğer seni uzen eşinse bir sure konusma. O yokmus gibi davran. Kaçan kovalanır misali. Bak o zaman anliycak. Ne olduda degisti boyle davrandi diycek.  Bu surede kendine zaman ayır. Ne kadar degerli olduğunu hiss ediceksin.

Üzüldüğünde her zaman 5 gun sonrayı düşün. O gun iyi olucam de. Çünkü üzüntünün suresi en fazla 3 gündür. Ondan sonra eski haline dönüyor duygular genellikle. Buda rahatlamak icin bir yol ola bilir. 

+4 oy
(2,882 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bunu hiç kendime yapmadım hak ettiğini düşündüğüm herşeyi söyledim.Ama çevremde  çok insan kalmadı sivri dilli kendini ezdirmedim ama deli damgası yedim..sorun  değil en azından kafam rahat diyorum...

+3 oy
(8,712 puan) tarafından

Ne eksik ne fazla, içimden geçeni yazmıssın. 

+3 oy
(7,061 puan) tarafından

Ohooooo ben defalarca özür dilerim kendimden.. 

Fazla fedarklik yaptığım için herkesi alttan aldığım için. Çok şey var anlamatamam şimdi tanıdık biri çıkar okur diye...

+3 oy
(6,667 puan) tarafından

Bnde özür diliyorm iyi niyetli anlayışlı olduğum için 

+3 oy
(3,825 puan) tarafından

Kendimden asla özür dilemiyorum . Aksine kendime benim her versiyonumu gösterdiği için teşekkür ederim. Vakti zamanında o kadar enayilik ya da hata yapmasaydim şuan olduğum kişi olmazdım . Ben kendimi hatalarımla kabul ediyorum 

+2 oy
(1,256 puan) tarafından

Ben de çok özür diliyorum kendimden özür dilerim bidaha sana bunu yapmicam pişmanım diyorum ama mal oldugum.icin tekrardan yapiyorum :😀 

+2 oy
(1,144 puan) tarafından

Aslında hayatımı etkileyecek hatalar yapmadım ama elbette var benimde hatalarım daha iyi olabilirmiydi evet ama benden kaynaklı şeyler değildi hayatımı etkileyen şeyler. Benim kendime değil ama başkalarının bana özür borcu var

+1 oy
(9,781 puan) tarafından

Sinirliydim postu okuyunca göz yaşımı tutamadım 😢😅

(9,781 puan) tarafından

Kendimi çok feda ettim diye özür dilemek isterim elbet 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 369 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,117 göst.
27 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ezgiylmz (17 puan) tarafından soruldu