+1 oy
117 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (430 puan) tarafından

Neler yapıyor sizinki kızlar gözünü burnunu vs taniyormu acaba merak ettim 

7 Cevaplar

+1 oy
(2,332 puan) tarafından

Canım anlamaz diye düşünme çocuğa herşeyi anlat, çok zekiler çabuk kavrıyorlar, yaptığınız herşeyi açıklayarak öğretin bebişlerinize, elinize ne alırsanız ismini söyleyin . Daha çabuk dile dökülüyorlar

(430 puan) tarafından

Yapıyorum cnm evet haklısın ama gözünü falan sorunca gostrmiyor herkes göstermesi pazm diyor bana 

(2,332 puan) tarafından

Herkese bakma canım sen her çocuğun gelişimi farklıdır 

(430 puan) tarafından

Hklsn cnm 

-Reklam-
+1 oy
(1,453 puan) tarafından

Sen sürekli konuş her şeyin adını söyle tekrar et tekrar et bıkma şu anda söylemiyorsa bile emin ol o bir kayıt cihazı şu an kaydediyor ve söyleyecek

(430 puan) tarafından

İnsllh cnm 

+1 oy
(1,031 puan) tarafından

Benimki bir buçuk ay sonra falan girecek 1 yaşına gel gel yapmayı biliyor eliyle alkış yap deyince alkış yapıyor perdeyi tutupca ce yapıyor bana kaçma gel gel diyince yüzüme bakıp gülerek kaciyo kelime olarak da yarım yamalak anne mama Baba gel gel gel gel gel gel gel gel atdaa bu kadar başka bir şey söylemiyor söylese de anlaşılmıyor 

+1 oy
(3,792 puan) tarafından

Dün bir gelişim uzmanı sar sar makarayı buraya kuş konmuş gibi oyunları oynayabilmesi gerekiyor vücudundaki bazı organları bilmesi gerekiyor demisti bulursam buraya da atarım 

+1 oy
(3,949 puan) tarafından

Anne diyo 

Elindeki veriri ver deyince 

Mama der

Kendi yemek istiyor 

Uyku gelince eee yapar bu kadar 

Fazla bı aktive yapmiyom ama  oyun bazen oynriz 

0 oy
(3,335 puan) tarafından

20 aylık oğlum , burnun ağzın kulağın çiş dış saçın elin ayağın nerde diyorm gösteriyor bana aynisni yapıyor söylemiyor ama dokunuyor ,, babaa bab bab , gel gell veeee vuuu day (çay ) dışarı cikicaz hırkasını ayakkabisni.getirr bezni değişmek ister bez getirr çöpe at derim gider banyoya atar buz dolabını giysi dolaplarını karıştırir abi napıyor nerde derim dış kapıyı gösterir abi nasıl kaçtı derim haretlerini gösterir kediye ayyy diyor ariyaa uvv izz diyor tam olarak net konuşmuyor Bnde ona taktım , aktivitede kapı önüne çıkıyoruz oynuyor evde oyuncakalriyla öyle 

0 oy
(6,742 puan) tarafından

Kızım 1 yaşında iken sorunca gösterirdi şuan 21 aylık yine sorduğum zaman hemen gösterir 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 123 göst.
0 oy
2 cevap 47 göst.
+1 oy
2 cevap 92 göst.

Kategoriler

1,456,412 soru

23,897,130 cevap

322,116 kullanıcı

...