Ben normal doğmuşum ama ters doğmuşum 😼 kocam sezaryen doğmuş. Sizler nasıl doğdunuz? Merak işte😹
Normal doğmuşum doğmaz olaydım 😁
Niye kuzum😿 sen bitanesinn iyi ki varsın seni çok seviyoruz ama biz💕
Yaa canımsın çok teşekkür ederim 🌸💜
Ne demek canımm benimm😻💐😽🌸
Rezalet bir hamilelikten sonra normal doğmayı becermisim annem az kalsin ölüyormuş 🤦🏻♀️
Evde doğmuşum çok kötuymuş sabaha karsi baslamis dogum aksam 7 ye dogru dogmusum bi ara ebe annem icin ölecek demis cok kanamasi olmus 6 bucuk kilo dogarak annemi zorlamişim😂
Kız maşallah 6 buçuk kilo ne demek vllh annen rekor kırmış olsa gerek😄😵
Annenn ne yemiss cnm benim ki kiloda geri
Pamiracim zaten ölecekmis🥹cok zorlanmis
Civciv dedigne gore gunluk 8 haslanmks yumurta ama taze hergun bi kase yogurt sut peynir hep bunlari yemis
2 coxuk dogurdum biri 2 diger 2300😀😀😀anama cekemedim
Evde doğduysan kilonu nasıl ölçmüşler
8 yumurta yesem ölürüm herhalde doğuma gerek yok
Sonrasinda saglik ocagiina goturmjsler dogduktan aonra ,dogum airasinda cok agirlastgi icin annem goturememisler ,vala bende annems sasiriyorum nasl yemis diye
Pırtlamış anam beni 😂
Sezeryan doğmuşum 41 hafta olmuş benden ses seda yok 🤣 bide üstüne pisliğimi yemişim ondan almışlar sezeryana 🤣 daha anne karnında başlamışiz b,k yemeye 🤣🤣🤣🤣
Tövbe yarabbim 😂 😂 güldüm yaa
Gül kız gül 🤣🤣
4 kardeş hepimiz normal doğmuşuz abimin doğumu çok kötüymüş abim kilolu ve başı buyuk olduğundan annemı çok zorlamış hatta doğumdan sonra anneannemlere haber salmışlar gelin kızınızı son kez görün ölebilir diye dayımlar falan gelmişler Allah rahmet eylesin dayım cok komik adamdi abimi görünce ohaa bu cocuk benden cıksaydı bende ölümle cebelleşirdim demiş hafsdsa
Ayy çok güldüm valla 😂
Allah rahmet eylesin dayına. Akşam akşam bende güldül 😂
Her anlatıldıgında bende cok gülerim bide kürtce anlatılinca daha komik
Normal doğmuşum 9 ay boyunca annem çok kotu geçirmis anneme çekdirdiyimi benim bebeyimde bana çekdiriyor😂
Brn sezeryan doğmuşum ama normal bizlerin olduğu sezeryan yerinden degil ben direk karindan dik kesikle dogmusum annem bana hamileyken mecbur kist ameliyati olmus ondan dolayi oyle dogurman lazim demis doktorlar
41 yaşındayım ben ve kardeşlerim sectio doğduk. Annemin karnını boydan boya kesmişler, o zamanlar 10 gün hastanede yatmış.
Kasıktan kasığa enlemesine ama 40 küsür dikiş varmış
Tüylerim diken diken oldu ya herkes doktor olmamalı gerçekten
Canım o zamanın şartlarına göre normal bence.
Ayy bilemedim abla . Bende miyom ameliyatı oldum açık ameliyat aynı sezeryan gibi ama yani bı düşündüm o kadar dikiş olduğunu gerçekten zor
Kaynanamın da dikey kesmişler eğilemiyor fazla o yüzden😿 benim amcamın eşi de bir hafta sonda ile hastanede yatmış kimse de gelmemiş eskiden şartlar gerçekten çok zormuş yaa 🥺
Normal bende bizim ailede çok yok sezeryan
Annem abimde erkenden hastaneye gittiği ve orda zulüm gördüğü için benim sancilarimi evde çekmeyi planlamış. Biraz fazla planlamış heralde az kalsın hastane merdivenlerinde doguyomusum . Elimle tuttum kafanı merdivenden çıkarken diyo . Kesin o ara bingildagima falan bastırdı başka açıklamam olamaz benim
Bı zarar mı gördünüz
Zarar gördü mü bilmem ama bence takılıyor kendisine çok tatlı biri bayılıyorum yorumlarına falan çok doğal bi hatun😻💕💐
Bebek olarak beklemiyorlarmis kan pıhtılasmis et parçası olarak gozukuyormusum normal doğumla dünyaya gelmişim doktorlar yaşamaz demişler bir kilo bile yokmuşum ölür bu alın götürün demişler işte sonuç bu zamandayim tabi uzun hikaye bu kısaltılmış hali ahahah
Normal doğumla doğmuşum. Hatta o kadar organik doğmuşumki hastanede bile değil köyde evde doğmuşum.
Evde normal doğmuşum
hastane de ramazan ayı tam iftar saatinde doğmuşum ebelere iftar bile açtırmamışım 😅 o kadar yani normal doğum olmuş
Normal doğmuşum kardeşimde sezeryan istedi annem çok kötüymüş
Bizim jenerasyondan sezeryen tek tük çıkar.. biz 4 kardeş anacım normal doğurmuş hepimizi
Normal olmuşum ve çok kolay hızlı bir doğummuş annem öyle diyodu🤭
Akşam 7 de evde normal doğumla doğmuşum doğduğumda nabzım kalbim hiçbiri atmıyomuş kordonu 3 kere dolamışım boynuma ve mosmor doğmuşum yazık bana🥲ebe 10 dakika falan kalp masajı yapmış sürekli baş aşağı tutup vurmuş vs umudu kesip annemin kucağına sertçe koymuş sonra ben çığlık çığlığa ağlamışımm😂annem anlatırken film dizi sahnesi gibi geliyo hala bana😂
Evde normal doğmuşum annem hep seninki gibi olsa derdi, kızım hastanede sezeryan zor doğdu 😂
1,450,682 soru
23,820,792 cevap
318,289 kullanıcı