+6 oy
714 göst.
Diğer kategorisinde (3,090 puan) tarafından

Ben normal doğmuşum ama ters doğmuşum 😼 kocam sezaryen doğmuş. Sizler nasıl doğdunuz? Merak işte😹

45 Cevaplar

+7 oy
(3,496 puan) tarafından

Normal doğmuşum doğmaz olaydım 😁

(3,090 puan) tarafından

Niye kuzum😿 sen bitanesinn iyi ki varsın seni çok seviyoruz ama biz💕

(3,496 puan) tarafından
+1

Yaa canımsın çok teşekkür ederim 🌸💜

(3,090 puan) tarafından

Ne demek canımm benimm😻💐😽🌸

-Reklam-
+7 oy
(3,726 puan) tarafından

Rezalet bir hamilelikten sonra normal doğmayı becermisim annem az kalsin ölüyormuş 🤦🏻‍♀️

+7 oy
(1,165 puan) tarafından

Evde doğmuşum çok kötuymuş sabaha karsi baslamis dogum aksam 7 ye dogru dogmusum bi ara ebe annem icin ölecek demis cok kanamasi olmus 6 bucuk kilo dogarak annemi zorlamişim😂

(1,201 puan) tarafından

Annenn ne yemiss cnm benim ki kiloda geri 

(1,165 puan) tarafından

Pamiracim zaten ölecekmis🥹cok zorlanmis 

Civciv dedigne gore gunluk 8 haslanmks yumurta ama taze hergun bi kase yogurt sut peynir hep bunlari yemis 

2 coxuk dogurdum biri 2 diger 2300😀😀😀anama cekemedim

(11,909 puan) tarafından

Evde doğduysan kilonu nasıl ölçmüşler 

(1,201 puan) tarafından

8 yumurta yesem ölürüm herhalde doğuma gerek yok

(1,165 puan) tarafından

Sonrasinda saglik ocagiina goturmjsler dogduktan aonra ,dogum airasinda cok agirlastgi icin annem goturememisler ,vala bende annems sasiriyorum nasl yemis diye

+6 oy
(7,146 puan) tarafından

Pırtlamış anam beni 😂

+6 oy
(5,297 puan) tarafından

Sezeryan doğmuşum 41 hafta olmuş benden ses seda yok 🤣 bide üstüne pisliğimi yemişim ondan almışlar sezeryana 🤣 daha anne karnında başlamışiz b,k yemeye 🤣🤣🤣🤣

(10,950 puan) tarafından
+2

Tövbe yarabbim 😂 😂 güldüm yaa

(5,297 puan) tarafından
+1

Gül kız gül 🤣🤣

+6 oy
(1,293 puan) tarafından

4 kardeş hepimiz normal doğmuşuz abimin doğumu çok kötüymüş abim kilolu ve başı buyuk olduğundan annemı çok zorlamış hatta doğumdan sonra anneannemlere haber salmışlar gelin kızınızı son kez görün ölebilir diye dayımlar falan gelmişler Allah rahmet eylesin dayım cok komik adamdi abimi görünce ohaa bu cocuk benden cıksaydı bende ölümle cebelleşirdim demiş hafsdsa 

(3,770 puan) tarafından
+1

Ayy çok güldüm valla 😂

(2,474 puan) tarafından
+1

Allah rahmet eylesin dayına. Akşam akşam bende güldül 😂

(1,293 puan) tarafından
+1

Her anlatıldıgında bende cok gülerim bide kürtce anlatılinca daha komik 

+5 oy
(6,119 puan) tarafından

Normal doğmuşum 9 ay boyunca annem çok kotu geçirmis anneme çekdirdiyimi benim bebeyimde bana çekdiriyor😂

+5 oy
(2,463 puan) tarafından

Brn sezeryan doğmuşum  ama normal bizlerin olduğu sezeryan yerinden degil ben direk karindan dik kesikle dogmusum annem bana hamileyken mecbur kist ameliyati olmus ondan dolayi oyle dogurman lazim demis doktorlar 

+5 oy
(5,903 puan) tarafından

41 yaşındayım ben ve kardeşlerim sectio doğduk. Annemin karnını boydan boya kesmişler, o zamanlar 10 gün hastanede yatmış. 

(5,903 puan) tarafından

Kasıktan kasığa enlemesine ama 40 küsür dikiş varmış 

(5,297 puan) tarafından

Tüylerim diken diken oldu ya herkes doktor olmamalı gerçekten 

(5,903 puan) tarafından

Canım o zamanın şartlarına göre normal bence. 

(5,297 puan) tarafından

Ayy bilemedim abla . Bende miyom ameliyatı oldum açık ameliyat aynı sezeryan gibi ama yani bı düşündüm o kadar dikiş olduğunu gerçekten zor 

(3,090 puan) tarafından

Kaynanamın da dikey kesmişler eğilemiyor fazla o yüzden😿 benim amcamın eşi de bir hafta sonda ile hastanede yatmış kimse de gelmemiş eskiden şartlar gerçekten çok zormuş yaa 🥺

+5 oy
(8,668 puan) tarafından

Normal bende bizim ailede çok yok sezeryan 

+5 oy
(3,748 puan) tarafından

Annem abimde erkenden hastaneye gittiği ve orda zulüm gördüğü için benim sancilarimi evde çekmeyi planlamış. Biraz fazla planlamış heralde az kalsın hastane merdivenlerinde doguyomusum . Elimle tuttum kafanı merdivenden çıkarken diyo . Kesin o ara bingildagima falan bastırdı başka açıklamam olamaz benim 

(12 puan) tarafından

Bı zarar mı gördünüz 

(3,090 puan) tarafından

Zarar gördü mü bilmem ama bence takılıyor kendisine çok tatlı biri bayılıyorum yorumlarına falan çok doğal bi hatun😻💕💐

+5 oy
(29,777 puan) tarafından

Bebek olarak beklemiyorlarmis kan pıhtılasmis et parçası olarak gozukuyormusum normal doğumla  dünyaya gelmişim doktorlar yaşamaz demişler bir kilo bile yokmuşum ölür bu alın götürün demişler işte  sonuç bu zamandayim tabi uzun hikaye bu kısaltılmış hali ahahah 

+5 oy
(16,469 puan) tarafından

Normal doğumla doğmuşum. Hatta o kadar organik doğmuşumki hastanede bile değil köyde evde doğmuşum. 

+4 oy
(18,833 puan) tarafından

Evde normal doğmuşum

+4 oy
(630 puan) tarafından

hastane de ramazan ayı tam iftar saatinde doğmuşum ebelere iftar bile açtırmamışım 😅 o kadar yani normal doğum olmuş

+4 oy
(639 puan) tarafından

Normal doğmuşum kardeşimde sezeryan istedi annem çok kötüymüş

+4 oy
(151 puan) tarafından

Bizim jenerasyondan sezeryen tek tük çıkar.. biz 4 kardeş anacım normal doğurmuş hepimizi

+4 oy
(10,173 puan) tarafından

Normal olmuşum ve çok kolay hızlı bir doğummuş annem öyle diyodu🤭

+4 oy
(205 puan) tarafından

Akşam 7 de evde normal doğumla doğmuşum doğduğumda nabzım kalbim hiçbiri atmıyomuş kordonu 3 kere dolamışım boynuma ve mosmor doğmuşum yazık bana🥲ebe 10 dakika falan kalp masajı yapmış sürekli baş aşağı tutup vurmuş vs umudu kesip annemin kucağına sertçe koymuş sonra ben çığlık çığlığa ağlamışımm😂annem anlatırken film dizi sahnesi gibi geliyo hala bana😂

+3 oy
(3,689 puan) tarafından

Evde normal doğmuşum annem hep seninki gibi olsa derdi, kızım hastanede sezeryan zor doğdu 😂

İlgili sorular

0 oy
56 cevap 1,547 göst.
27 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde 1anneadayi (1,267 puan) tarafından soruldu
+2 oy
86 cevap 1,485 göst.
0 oy
40 cevap 553 göst.
29 Ağustos 2022 Kültür-Sanat kategorisinde 11357 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 1,932 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,639 soru

23,819,982 cevap

318,254 kullanıcı