+5 oy
818 göst.
Diğer kategorisinde (3,247 puan) tarafından

Ben normal doğmuşum ama ters doğmuşum 😼 kocam sezaryen doğmuş. Sizler nasıl doğdunuz? Merak işte😹

45 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Normal doğumken kafam çıkmak üzereyken bi bakmışlar kordon dolanmış hemen sezaryene almışlar hem normal acısını hem sezaryen acısını çekmiş anacımm

-Reklam-
+2 oy
(18,154 puan) tarafından

Normal suni sancı ile doğmuşum bende.

+2 oy
(9,956 puan) tarafından

Normal doğmuşum ama zor doğum olmuş canım anacim bende doğum yaptıktan snr anladım doğum ne kdr zormuş 

+2 oy
(1,465 puan) tarafından

Normal ve sağlık ocağında doğmuşum çok rahat geçmiş doğum 4 kilo olduğum halde annem hiç zorlanmadı der

+2 oy
(5,573 puan) tarafından

Ben evde doğmuşum annem sancısı gelince hastaneye gitmek istememiş sağlık ocağı ebesi gelmiş o doğurtmuş 

+2 oy
(932 puan) tarafından

Ben sezaryen doğmuşum çünkü dönmemişim makat geliş

+2 oy
(14,159 puan) tarafından

Sezaryen doğum pisliğimi yemişim biraz hatta ölmeden almışlar.

+2 oy
(13,191 puan) tarafından

Hastanede doğmuşum bundan 32 sene önce ve gram olarak doğmuşum tam günümde olmama rağmen ..annem diyor bu zamanda dogsaydin parmak bebek diye haberlere çıkardın 😂 ve kuveze falanda koymamışlar o sartlar altında eve getirmişler emmemisimde hiç anne sütü almamışım malesef herkes ölecek gözüyle bakıyormuş anneme aciyorlarmiş babamda gurbette çalışmaya gitmiş annem daha 18 yaşında bir sürü nüfus içinde neler çekmiş anam yaa🥹

+2 oy
(21,829 puan) tarafından

Anamın yaşayan altıncı çocuğuyum sabahın köründe kar kış kıyamet ortasında normal doğmuşum dedem sağolsun gidip komşu köyden ebe getirmiş hatta hikâyesi var tam ebeyi geri köyüne bırakmış bir daha haber gelmiş bizim köyde bir doğum sancısı daha tutmuş diye dedem bu seferde ebeyi oraya götürmüş bir oğlan çocuğu doğmuş. Babası yıllarca seni oğluma alacam dedi durdu aynı gün doğmuşuz diye :) 

+2 oy
(247 puan) tarafından

Akşam 7 de evde normal doğumla doğmuşum doğduğumda nabzım kalbim hiçbiri atmıyomuş kordonu 3 kere dolamışım boynuma ve mosmor doğmuşum yazık bana🥲ebe 10 dakika falan kalp masajı yapmış sürekli baş aşağı tutup vurmuş vs umudu kesip annemin kucağına sertçe koymuş sonra ben çığlık çığlığa ağlamışımm😂annem anlatırken film dizi sahnesi gibi geliyo hala bana😂😂

tarafından
+1

Ten yemesin hayat verir hissettirir malesef bu scik ve gerçek. Cpr in da etkisi var illaki ama temas yardimci olur. Canım benim duygulanarak okudum bak şimdi 😞 😞

(247 puan) tarafından
+1

Gerçekten öyle canım ten teması çok çok önemli ilk bebeğimde tam bir saat ten tene temas yapıldı emmesi vs güçlendi çok iyi gelmişti ikimizede

tarafından
+1

OY  canım yaa ❤️🧡💛 allah bağışlasın 

+2 oy
(9,591 puan) tarafından

Normal doğum 

kapkara kedi yavrusu gibi kıllı bir bebekmişim😂Hiç durmaz kıpır kıpır cok huysuzmuşum Teyzem anlatıyor 😂

+1 oy
(2,451 puan) tarafından

Normal ve zor bir şekilde doğmuşum. Suni sancı vermek durumunda kalinmis. Annem benden sonraki kardeşimi evde doğurmak istemiş hastanede utandığı için ama 24 saate yakın sancı çektiği halde doguramamis evde. En son hastaneye gidip onu da sunic sancıyla normal doğurmuş.

+1 oy
tarafından

6 aylık prematüre bi sezeryan olarak 😞

+1 oy
(5,235 puan) tarafından

Ben ters geliyormusum annem sezeryan olmuş mecburi ve benimde ilk cocugum ters geldi bnde mecburi sezeryan oldum

+1 oy
(305 puan) tarafından

Ben normal doğmuşum ama annem ölümlerden dönmüş kalbi durmuş geri hayata dondurmusler :(

+1 oy
(1,341 puan) tarafından

Evde doğurmuş annem beni. Beni doğuran ebe de aklından sorunluymuş. Annem şeyhleri cagiriyormuas küfür atıyormuş dovuyormus sus çağırma diye.  Gece rüyasında büyük fareler tirmalamis annemden helallik almaya gelmişti.  

+1 oy
(562 puan) tarafından

Yazın köye ot biçmeye gitmek için hazırlanıyolarmış, annem bi yandan çamaşırları yıkıyomuş, sancı gelince doğruluyomuş, sancı geçince devam ediyomuş. Evde normal doğum yapmış. 2 kilo bile yokmuşum zaten, en kolay ben doğmuşum. Bu arada benim de 3 tur bi kordon dolanması varmış, ninem beni çekerken annem demiş dur görmüyo musun kordon dolanmış diye, oğlumun da kordon dolanmıştı boynuna

+1 oy
(1,577 puan) tarafından

Ben normal doğmuşum ama hem ters doğmuşum hemşerim iki kat yani bacaklarım kafamda çıkmışım 😅annem baya bi yorulmuş öldüm öldüm dirildim diyor hep aynı annem son kardeşim ters geliyor diye sezaryen olmak durumunda kaldı 😅

Ben iki doğum yaptım ikisi de normal oldu 

(3,247 puan) tarafından

AA ben de aynı ayaklarım sallanıyormuş annem hastaneye gittiğinde😹😹 felç kalma riskim varmış Allah korumuş valla. Doktor sezaryen demiş annem dinlememiş. 

+1 oy
(2,550 puan) tarafından

Annemin isteği üzerine sezeryan doğmuşum yine olsa yine sezeryan olurum diyor 

+1 oy
(3,988 puan) tarafından

Valla evde. Hem normal dogum hem ikiziz hem ikizim ters doğmuş. Gerisini sen düşün 

İlgili sorular

0 oy
56 cevap 1,665 göst.
27 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde 1anneadayi (1,267 puan) tarafından soruldu
+2 oy
86 cevap 1,526 göst.
0 oy
40 cevap 571 göst.
29 Ağustos 2022 Kültür-Sanat kategorisinde 11357 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 1,977 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,447 soru

23,883,344 cevap

321,435 kullanıcı