0 oy
202 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (604 puan) tarafından

Para biriktirip almak istiyorum sizce kullanışlı ve gerekli olur mu kiracı ve tayinciyiz mikropları vs öldürür diye düşündüm taşıdığımız zaman

4 Cevaplar

+1 oy
(833 puan) tarafından

Kiracı ve tayinci olmakla alakası ne cnm evindeki eşyaları nasıl tasiyorsan onuda alıp götürüyorsun 

(9,623 puan) tarafından

Yer bulamazsa kız😃

(833 puan) tarafından

Herşeye yer var ona yokmu kız almasın o zaman 🤣🤣

-Reklam-
0 oy
tarafından

Kuzenlerim kullanıyor çok memnunlar hatta bende alacam ama hala karar veremedim hali koltuk yikamami olsun yoksa buhar makinesi mi diye kararsız kaldım 

(147 puan) tarafından

Halı koltuk yıkama makinası daha kullanışlı canım bende var hemen çay döküldü yıka örnek ama buhar makinası koltukların kumaşını yakmış 

tarafından

İşte bende dolaplar falan kabarıyor mu diye merak ediyorum canim kızlara sordum kuzenlerime sıkıntı yok dediler ama mesela sonuçta kapı dolap koltuk hali hepsine kullanacam eğer faydası olmazsa hiç bulaşmıyayim o yüzden kararsız kaldim bende 🤷‍♀️

(147 puan) tarafından

Bende makina var heryere kullanıliyor eğer yüksek katta oturmuyorsan camlar için sınırlı mobta güzel 

tarafından

Yok canım müstakil evimiz söylediğini ilk defa duydum peki link falan var mı o söylediğinin

(147 puan) tarafından

Canım linki yok ama heryerde var bayada hesaplı sihirli mop 

Kız mandallı bez değiştirip heryeri siliyorum ben onunla 

(147 puan) tarafından

İnternete yaz canım sihirli mop yaz bime falan da geliyor

tarafından

Hemen bakıyorum canım çok teşekkür ederim hani özellikle ben bu buhar makinesini camlar için istiyordum çünkü gerçekten cam silmekten nefret ediyorum ve çok yağmur yağdığı için sürekli silmem gerekiyor canım çıkıyor yani 

(147 puan) tarafından

Onada güc Lazik tabiki de ama buhar makinası bana saçma geliyor aynı işlemi koltuklar yıkama makinası da yapıyor 

(2,565 puan) tarafından

Benim halı yıkama Makinesinin cam temizleyici aparatı var. Camları da siliyorum. Tertemiz yapıyor.

tarafından

Link var mı canim senin makinenin

(147 puan) tarafından

Benimki Fakir canım küçük ama iş görüyor mağazadan aldım ama ben yaşadığım yerde. 

(2,565 puan) tarafından
0 oy
(163,447 puan) tarafından

hemen al on numara alet

0 oy
(147 puan) tarafından

Canım kullanışsız dediler mutfak dolapları kabartiyomus

Yani çokta gerekli değil bana göre yerine halı.koltuk yıkama makinası alsan daha iyi olmazmi 

Canım 

Bide buhardan sonra kurulama gerekiyormuş ne ahşap olan herşey kabarma oluyormus 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 615 göst.
0 oy
4 cevap 174 göst.
0 oy
10 cevap 326 göst.
27 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sebebine (494 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 337 göst.

Kategoriler

1,473,509 soru

24,125,951 cevap

333,745 kullanıcı

...