Para biriktirip almak istiyorum sizce kullanışlı ve gerekli olur mu kiracı ve tayinciyiz mikropları vs öldürür diye düşündüm taşıdığımız zaman
Kiracı ve tayinci olmakla alakası ne cnm evindeki eşyaları nasıl tasiyorsan onuda alıp götürüyorsun
Yer bulamazsa kız😃
Herşeye yer var ona yokmu kız almasın o zaman 🤣🤣
Kuzenlerim kullanıyor çok memnunlar hatta bende alacam ama hala karar veremedim hali koltuk yikamami olsun yoksa buhar makinesi mi diye kararsız kaldım
Halı koltuk yıkama makinası daha kullanışlı canım bende var hemen çay döküldü yıka örnek ama buhar makinası koltukların kumaşını yakmış
İşte bende dolaplar falan kabarıyor mu diye merak ediyorum canim kızlara sordum kuzenlerime sıkıntı yok dediler ama mesela sonuçta kapı dolap koltuk hali hepsine kullanacam eğer faydası olmazsa hiç bulaşmıyayim o yüzden kararsız kaldim bende 🤷♀️
Bende makina var heryere kullanıliyor eğer yüksek katta oturmuyorsan camlar için sınırlı mobta güzel
Yok canım müstakil evimiz söylediğini ilk defa duydum peki link falan var mı o söylediğinin
Canım linki yok ama heryerde var bayada hesaplı sihirli mop
Kız mandallı bez değiştirip heryeri siliyorum ben onunla
İnternete yaz canım sihirli mop yaz bime falan da geliyor
Hemen bakıyorum canım çok teşekkür ederim hani özellikle ben bu buhar makinesini camlar için istiyordum çünkü gerçekten cam silmekten nefret ediyorum ve çok yağmur yağdığı için sürekli silmem gerekiyor canım çıkıyor yani
Onada güc Lazik tabiki de ama buhar makinası bana saçma geliyor aynı işlemi koltuklar yıkama makinası da yapıyor
Benim halı yıkama Makinesinin cam temizleyici aparatı var. Camları da siliyorum. Tertemiz yapıyor.
Link var mı canim senin makinenin
Benimki Fakir canım küçük ama iş görüyor mağazadan aldım ama ben yaşadığım yerde.
https://app.hb.biz/V7BHqBDdqAap
Makine bu
hemen al on numara alet
Canım kullanışsız dediler mutfak dolapları kabartiyomus
Yani çokta gerekli değil bana göre yerine halı.koltuk yıkama makinası alsan daha iyi olmazmi
Canım
Bide buhardan sonra kurulama gerekiyormuş ne ahşap olan herşey kabarma oluyormus
1,473,623 soru
24,127,382 cevap
333,815 kullanıcı