Kızlar adetim 12 gün geçince iki tane test yaptım biri erken gebelik biri de normal 20 gün oldu hala adet olmadım belim agiriyo arada karnım hafif agiriyo hala hamile olma ihtimali var mı ya
Hayır sanmıyorum canısı ama en iyi kesin sonuç kan tahlili vermen hala içinde şüphe varsa diye peki erken gebelik testi pozitif miydi negatif mi ??
İkisi de negatifti canim ilav kullanmayı bıraktımistim ama o kullanmadığım iki ay da da olmuştu bu ay olamadım gitti
Hmm anladım canısı negatif ise bence gebelik yoktur hayırlısı olsun inşallah o belirtilerde adetin biraz gecikti diye olabilir
Ay inşallah canım ❤️ istemiyorum bir sıpa daha bu sıpa yetiyor da artıyor tuplerimi Ekim ayında 30 olucam o zman baglatmayi düşünüyorum o zmana kadar hop oturup hop kalkicak gibiyim;) neyse .
Hadi hayırlısı olsun ama canım bence tuplerini bağlatma bu caiz değildir eğer ki Allah muhafaza ölüm riski varsa o zaman caiz oluyor
Bu belirtiler bendede vardı doktora gittim rahim ağzı kalınlığı ve rahim içi enfeksiyon çıkmıştı testler negatifse bir doktora git muayene ol
Peki ne tedavisi gördün? Ben ilac kullanmayı bıraktığım için vücut tepki gösteriyor diye düşündüm ama bilemedim sen böyle deyince
Fitil verildi smear testi alındı.
Fitil birde 1 hap daha verdi
Kullandım düzenli.
1,509,060 soru
24,627,270 cevap
364,901 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın