Günün sorusu da benden gelsin
Ben eşim yatağa gelmeden uyuyamam 🫣
Valla ben mışıl mışıl uyurum. 😄
Bi yanimda esim bi yanimds oglumla uyuyorum elhamdülillah sevdiklerim yanimda ama gel bi dd bana sor nasil uyuyorum resmen tilki uykusu 28 yasindayim daha 1 gun dinlenmis uyanmadim
Sen ben sın
Bende eşler ayrı uyumamali
Ohooo bilmem kaçınçı ruyayı görüyom hele kızı uyutunca direk dalıyom erken kalktıgım için yogun gectıgı için eskisi gibi ayakta duramıyorum eskıden bende uyuyamazdım şimdi eser yok
Belki dogru olabilir ama esim olmadan gayette uyuyorum hatta koca yatak bana kaliyor mis aramıza soğukluk falan da girmiyor. Bazi ülkelerde eşler direkt ayri odalarda uyuyor uyku konforu icin.
Horul horul uyurum öyle güzel uyurum ki 🤣🤣
Bızım televızyon Yatak odasında yatakta televızyona bakarken yorgunluktan uyuya kalıyorum Esim gelırlen uyanırım
Yatak mi kız o neyyyyy ben yorgunluktan koltukta sızıp kaliyom eşim kucaklayıp götürüyor bide adama kızıyom her gece uyandırmadan götür diye😂😂😂😂😂 ben uyurum valla hiçte umursamam geniş geniş ohhh misss ama eşim bırakmazki
Bende uyuyamıyorum 🫣 eşim evliliğimizin ilk 2 senesinde hiç bilmezdi ama 2. Cocugumuz olduktan sonra uykusu gelmezse çocukları birak oynasin gel biraz sarılayım belki uykum gelir der 🫣bana sarılır uyur bende kalkarim çocukları uyuturum en son da kendim uyurum jsjsjwjsjjsjs
Çok yorgun olsam dahi uyuyamam. İlk başlarda yanımda biri yatıyor diye çok rahatsız oluyordum. Şimdi o olmayunca rahatsız oluyorum 😅
Aynen bende öğleydim ama şimdi nöbet usulü çalışıyor 24 saat gidiyor mecbur alıştım
Valla uyurum hatta daha güzel uyurum çünkü ben küçüklüğümden beri biriyle yatmaktan nefret ederim. Sadece eşimle yatmayı seviyorum ama gelmezse de aramam😆
Bende Uyuyamazdim Ama Eşim Yanımızda olmadığı için mecburen Uyuyorum Alışkın değilim pek 😏 Eşime diyorum artık gelsen Sen olmadan Uyuyamam ama alışkın değilim ben böyle nasıl alışcam diyorum eşimde diyor yapcak bişi yok 😑😑
2.cocuktan sonra değil kocamı unutan ben 🤣🤣 sahu koca neydi neye benziyordu ne işe yarıyordu 😁😁😁😁
Haftada on günde bir geliyor adam nasıl beklim bacım
Çok nadirdir eşim gelmeden uykuya daldığım.
Ben de uyuyamam ya
1,495,937 soru
24,437,940 cevap
353,021 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın