0 oy
486 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Günün sorusu da benden gelsin 

Ben eşim yatağa gelmeden uyuyamam 🫣

17 Cevaplar

+6 oy
(598 puan) tarafından

Valla ben mışıl mışıl uyurum. 😄

-Reklam-
+2 oy
(613 puan) tarafından

Bi yanimda esim bi yanimds oglumla uyuyorum elhamdülillah sevdiklerim yanimda ama gel bi dd bana sor nasil uyuyorum resmen tilki uykusu 28 yasindayim daha 1 gun dinlenmis uyanmadim 

(525 puan) tarafından

Sen ben sın

0 oy
(1,983 puan) tarafından

Bende eşler ayrı uyumamali

0 oy
(4,147 puan) tarafından

Ohooo bilmem kaçınçı ruyayı görüyom  hele kızı uyutunca direk dalıyom erken kalktıgım için yogun gectıgı için eskisi gibi ayakta duramıyorum eskıden bende uyuyamazdım şimdi eser yok

0 oy
(4,999 puan) tarafından

Belki dogru olabilir ama esim olmadan gayette uyuyorum hatta koca yatak bana kaliyor mis aramıza soğukluk falan da girmiyor.  Bazi ülkelerde eşler direkt ayri odalarda uyuyor uyku konforu icin. 

0 oy
(417 puan) tarafından

Horul horul uyurum öyle güzel uyurum ki 🤣🤣

0 oy
(100 puan) tarafından

Bızım televızyon Yatak odasında yatakta televızyona bakarken yorgunluktan uyuya kalıyorum Esim gelırlen uyanırım

0 oy
(679 puan) tarafından

Yatak mi kız o neyyyyy ben yorgunluktan koltukta sızıp kaliyom eşim kucaklayıp götürüyor bide adama kızıyom  her gece uyandırmadan götür diye😂😂😂😂😂 ben uyurum valla hiçte umursamam geniş geniş ohhh misss ama eşim bırakmazki 

0 oy
(550 puan) tarafından

Bende uyuyamıyorum 🫣 eşim evliliğimizin ilk 2 senesinde hiç bilmezdi ama 2. Cocugumuz olduktan sonra uykusu gelmezse çocukları birak oynasin gel biraz sarılayım belki uykum gelir der 🫣bana sarılır uyur bende kalkarim çocukları uyuturum en son da kendim uyurum jsjsjwjsjjsjs

0 oy
(257 puan) tarafından

Çok yorgun olsam dahi uyuyamam. İlk başlarda yanımda biri yatıyor diye çok rahatsız oluyordum. Şimdi o olmayunca rahatsız oluyorum 😅

0 oy
(8,086 puan) tarafından

Aynen bende öğleydim ama şimdi nöbet usulü çalışıyor 24 saat gidiyor mecbur alıştım 

0 oy
(1,393 puan) tarafından

Valla uyurum hatta daha güzel uyurum çünkü ben küçüklüğümden beri biriyle yatmaktan nefret ederim. Sadece eşimle yatmayı seviyorum ama gelmezse de aramam😆

0 oy
(25 puan) tarafından

Bende Uyuyamazdim Ama Eşim Yanımızda olmadığı için mecburen Uyuyorum Alışkın değilim pek 😏 Eşime diyorum artık gelsen Sen olmadan Uyuyamam ama alışkın değilim ben böyle nasıl alışcam diyorum eşimde diyor yapcak bişi yok 😑😑

0 oy
(35,904 puan) tarafından

2.cocuktan sonra değil kocamı unutan ben 🤣🤣 sahu koca neydi neye benziyordu ne işe yarıyordu 😁😁😁😁

0 oy
(577 puan) tarafından

Haftada on günde bir geliyor adam nasıl beklim bacım 

0 oy
(26,569 puan) tarafından

Çok nadirdir eşim gelmeden uykuya daldığım. 

0 oy
(1,998 puan) tarafından

Ben de uyuyamam ya 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 462 göst.
0 oy
10 cevap 664 göst.
0 oy
4 cevap 153 göst.
27 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Keklik (1,998 puan) tarafından soruldu
+2 oy