+2 oy
354 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (455 puan) tarafından

Oğlum 1 yaşında oldu  ama yemk yemiyor kızlar corbalar yapıyorum ona makarna pişirip veryorum önüne koyuyor kaldırıp atyor tabağını yemek yediriyorm.corbaya ekmek koyuyor veriyorum sanki kusacak gibi yapıyor birdahada  ağzını açmıyor nabcam şaşırdım Allah aşkına bana akıl verin 

10 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Kızımda yemek istemiyor bazen yarıs yapıyoz ben seni geçicem daha cok büyüyecem sen küçük kal diye bazende yemiyosan ben yicem deyip ağzıma alıyorum öyle yiyor biraz

(455 puan) tarafından

Laz kızı yazdida ondn cnm 

tarafından

Hee doğru cnm

(455 puan) tarafından

Ondn sordm.cnm.bnde Trabzon luymda 

tarafından

Dedemin babaları da trabzondan gelmiş sakaryaya

(455 puan) tarafından

Ya anldm.cnm 

-Reklam-
+1 oy
(783 puan) tarafından

Bnmki 18 aylık .blenderdan püre gbi yapıp eline telefonu verip yatırıp kafa yüksekte yastığı ayarlayıp .yediriyorum son kasıkları zorla yediriyorum..

(299 puan) tarafından

ben kisisel gorusumu belirttim cocuk kendini ifade edene kadar kendine karsi iyi ve kotu davranisi farkedene kadar bence gitmemeli oralarda neler oldugu belirsiz neticede iyi kres de var kotu kres de 18 aylik bebek cok zor durumda kalmadikca gitmemeli diye dusunuyorum bu benim kendi gorusum siz bambaska bi yerden bakiyirsunuz ogretmen ya da anne degil derdim ama yorum sahibi belki bakacak kimse olmadigi icin vermistir ona bisey demicem 

tarafından

Tabiki fikirler görüşler kişiye özeldir buna saygım var tavsiyem kreşlerin kötü bi yer olarak kafada kodlanmaması elbet kötü yerlerde var neler oldugunu çogu zaman kötü bi şekilde tvde sosyal medyada görüyoruz ama teknoloji çağında yaşıyoruz bu devirde hiçbişey gözden kaçmıyor belki bunu söylemem etik olmayacak kendime yapılsa tepki vermem çünkü bi anne gözüyle bakınca hak verilmemesi elde değil ama kreş çocuklarının üzerine gizli görüntülü sesli cihazlarla bi süre gönderip takip edilip kreşe ve kreş içindekilerle güvenildikten sonra o cihazların çıkartılması yönünde olcaktır

(783 puan) tarafından

1.si @yenigelmedim emin olun cocugunuz varsa sizinkinden az ekrana maruz kalıyordur.ayrıca yorumumda dönem dönem yazdım.  Ewet imkanlar zorladığı için krese verdim ama iyikide vermişim ...Yani krese gidiyor derken her daim yanında olamadığım için dönem dönem bu şekilde yapıyorum dedim .yorum dalga ve alaycı .surda bile bir anneye bayan olarak ne yazacağını sasırıyorsun kaprisle. Tanımam etmem. Saka gbisin!!!!

"ustune kres eklendi neyse ben buradan ayriliyorum iyi gunler "
Seviyenizin düşüklüğü yorumdan belli

(783 puan) tarafından

@Egeli Teacher ewet basta imkanlar zorladığı için verdim krese. Ama iyiki vermişim.çocugum cok aktif kresin faydası gerçekten cok çeşitli.. 

(299 puan) tarafından

seni asagilayici ve hakaret edici tek bir yorumum yok ama sen masallah dokturmussun  bizim evde tv oglum uyudugunda acilir telefon desen zaten alo alo o kadar asla yemek ve ya baska bisey icin ogluma ekran gostermem ama hem kres hem bunun icin saygi duyarim o senin bilecegin is o yuzden yorumdan ayriliyorum iyi gunler yazdim bunun nesi dalga ya da alayci anlamadim acikcasi 

+1 oy
(914 puan) tarafından

Anne sütü veya mama hangisini alıyor. Ek gıdaya başladığından beri böyle mi yoksa sonradan mı yememeye başladı. 

(455 puan) tarafından

İlkte çok gzl yerdi cnm herşey yerdi herşey herkes hayarn kalıyordu ama kendi evime geldim çocuk yemekten kesildi Kac aydır 

(914 puan) tarafından

Bence bi süreç. Biliyorum bana söylemesi kolay ama bende konu üstüne çok baktım. Osman Gönülal'ın bi sohbetine denk geldim ısrar daha çok reddetme sebebi olabiliyormuş. İstiyoruz ki yesin doysun ama olmayınca olmuyor. Anne sütü alıyorsa şuan en temel besini o zaten. Sevdiği bişey varsa mesela makarna belki onu çeşitlendire çeşitlendire sebzelere alışabilir. Biliyorum ki Allah yardımcısı olsun biz annelerin

+1 oy
(22,682 puan) tarafından

Ah bacım kelin ilacı olsa başına surermis. Ben de muzdaribim bu dertten

(455 puan) tarafından

Rabbim istahlarinu açan ya

(22,682 puan) tarafından

Aminn 

+1 oy
(4,797 puan) tarafından

Kaç aylıkken başladınız ek gıdaya . Geçmi kaldınız acaba alışmadımı. Anne sütü mü mama mı yedi 

(455 puan) tarafından

Vallahi cnm 6 ayllkn cokgzl yerdi herks hayran kaldı çorbalar pireler herşey yerdi tahaki kendi evime geldim kaynanamın yanındaydım orda yerdi kendi evime geldim çocuk yemekten kesildi 

+1 oy
(1,870 puan) tarafından

Yavrum vakumlu tabaklar var ondan alıp önüne koyacaksın.  Yediği herşeyi kendi yiyecek. Yemeklerini sizle yiyecek. Seni beslenmesine izin ver. Eliyle alsın sana versin. Sen de abartarak oooh çok tatlı çok lezzetli falan diye ye

(455 puan) tarafından

Deniycem.cnm 

(1,870 puan) tarafından

Öğürmesini de eğer çok püre verdiysen ondan yapıyordur :( 

+1 oy
tarafından

Vallahi artık son çare doktora götürdüm yemiyor aç aç geziyor resmen 😢 

(455 puan) tarafından

Ne dedi dokdor cnm 

tarafından

Yemeye yemeye vitaminleri düşmüş canım bir dünya ilaç verdi çarşamba gününden beri içiriyorum az da olsa yiyor yani bakalım ne olacak 🤷‍♀️ yemeye çocuk çok zor gerçekten benimki 1 buçuk yaşından beri böyle 

(455 puan) tarafından

Anldm cnm bn kan verdik sonuçları iyi yani bir sorn yok dedi dokdor ama gotrcem yine 

+1 oy
(6,870 puan) tarafından

Fazla israrci olma tiksindirirsin 1 saate 1 teklif et ogunlerini ya da sende ye ayni seyleri genelde biz ne yersek onu merak ediyorlar 

(455 puan) tarafından

Yapıyor cnm veriyorm ona bizimle masaya oturuyorum onu veriyorm.kafasini çeviriyor somurtuyor 

(6,870 puan) tarafından

Anladım canım daha cok buyuk degil emiyor ya da mama iciyordur ona guveniyordur havalar isininca parkta falan yedirmeye calis ya da evde oyuncaklariyla oynarken yedir canim bir de oyle dene bakalim

+1 oy
tarafından

Vallah benim de kızım yemiyor 18 aylık ama ağzına hiçbir şey koymuyor ta ki akşam eşim gelene kadar sofrayı serip beraber oturana kadar akşam yemeği dahi öyle yiyor yoksa benimle oturduğunda kahvaltı yapmıyor veya tek sofrasını serdiğimiz zaman yemiyor ancak toplu bir şekilde bir sofraya oturduğumuz zaman yiyor

+1 oy
tarafından

Geçici bi süreç cnm aynısını yaşadım herkesin gıpta ile baktıgı maaşallah ne iştahlı dediği çocugum bi an bozuldu 2 ay sıkıntı yaşadık neler denemedim en sonunda sen mi inat ben mi inat dedim eşime elini kolunu tutturup agzına zorla verdim meğer ön yargıdan yemiyormuş bi kaşıgı zorla alınca yavaş yavas kendi yiyordu ama her yemeğin ilk kaşıgını zorla verirdim şükür ön yargıları kırıldı arada dönem dönem ön yargısız yemeyi reddediyordu anında aç bırakıp alternatif sunmuyordum gerekirse aç kalsın alternatif sunma bak nasıl yiyecek

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meleknur33 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
0 oy
1 cevap 28 göst.
0 oy
7 cevap 132 göst.

Kategoriler

1,467,032 soru