0 oy
42 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (163 puan) tarafından

16 aylık kızım var onu sütten kestim. Haftaya kesecektim bu hafta başladım. dün sabır taşı sürdüm istemeden birden kesmiş oldum ve göğsümden tiksindi. Sürekli ağlıyor emmek istiyor göğsüm temiz olmasına ve o taşlı sütü sağıp atmama rağmen istemedi. Yemek yemiyor normalde yemesi güzel olan bebek çok çok az yiyor yediğini de birkaç saat sonra kusuyor. Çok ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım bunu yaşayan oldu mu nasıl bir yol izlediniz doktora götürmem gerekiyor mu? Bir de göğsüm çok şişti taş gibi oldu sağamıyorum çok acıyor ne yapabilirim mastit olmaktan korkuyorum.

Kaynak: https://bebek.annelertoplandik.com/3584512/sut-kesimi-sonrasi-bebek-yemek-yemiyor-kusuyor-yapmaliyim

1 cevap

0 oy
(9,080 puan) tarafından

gogsune dostineks ilac al iki adet hap. ilk hapdan sinra direk agri magri kesilio. diger hapida icince ertesi gunu sagar dikersin sutunu bidaha sut dolmaz gogus. bu arada cocukda bi iki gun yemesen bisey olmaz yani duzenli yemeyicersin meyve falan oylr sevdigi seylerle gunu gecistirsin . memeni silip yekrar verme zaten biraktiracakmissin geri niye silipde veriosunki zorla. benek iki gun az yese bise olmaz ucuncu gun nirmale diner. suan noldugunu anlamadigi icin afalliyor haliyle. geri adim atma kes gtsin zaten cocuk alismis sen kiyamayip geri vermeye calsiyoraun ac kalmasin diye . iki gun az yese hisey olmaski

(163 puan) tarafından

Çok az yiyip yediğini kusunca kötü oldum ondan en azından günde 1 defa filan emsin diye düşündüm ama birden kesmiş bulundum birlikte alisicaz sürece. İlaç önerisi için teşekkür ederim yarın doktora gidince söyleyeyim ilacı reçeteli sadece alınabiliyormus

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 376 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Tontisin annesi (23 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 142 göst.
0 oy
4 cevap 175 göst.

Kategoriler

1,474,810 soru

24,145,123 cevap