0 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

Eş ailesi ile bir yıla yakın küsüz belli konularda şimdi kayınpederim vefat etti ama eş tarafı benı düşman olarak görüyor eşim beni tuttugu için annesi ile arasıda acılmıstı kvnın beddualaı yüzüne bizde konusmadık simdi cenazeye nasıl gidecegım orda bir laf söylerlerse zaten streslıyım daha kötü olurum birde sanlı coktam konusöadıgımız için nasıl yüz yüze bakıcam lütfen akıl verin

3 Cevaplar

+2 oy
(4,653 puan) tarafından

Ben olsam gider demem gerekeni derdim. Eşimin yanından da pek ayrılmamaya çalışırdım. Korkmana gerek yok kayınpederin ölümünden sen sorumlu değilsin. Bir şey derlerse de duymamazlıktan gel ortam değiştir.

(5 puan) tarafından

İnan stresten uyuyamıyorum çok içeme attım kadınlar ayrı oturuyor cenazede dedıkodu illaki dönecek nasıl yapacagım korkuyorum laflardan sözleedende ne olur yardım edin 

(4,653 puan) tarafından

Sakin ol. Kendine inşirah oku. Kaynanalar varsa görümcelerine Allah sabır versin de. Gerisini duyma. Usulden orda bekle. Kim ne derse desin polemiğe girmekten kaçın. İçinden de bol bol salavat çek ve inşirah oku. Seni rahatlatacaktır. 

Çok ileri giderlerse de o onların edepsizliği sen de çeker gelirsin evine.

-Reklam-
0 oy
(5,279 puan) tarafından

git sen. baş sağlığı dile.. başka da hiçbir şey deme. yardım isterlerse yap, teklif et ama ısrarcı olma. 

yalnız kalmamaya çalış. gerekirse başkalarıyla da çok konuşma. eşinin hatrı için dur. baktın ortalık karışacak. o zaman dönersin

(5 puan) tarafından

Annemle gidecegım zaten ama görümceler laf söyler biliyorum o an nasıl hakim olacagım kendime hiç bilmiyorum 

(5,279 puan) tarafından

hiçcevap verme, yeri değil orası. onlar bir şey derse o da onların ayıbı olur zaten

0 oy
(3,492 puan) tarafından

Kayın babam vefat ettiğinde bizimde aramız bozuktu kaynanamla o gece olay günü ben sarılıp ağlamıştım snra aramam gerekenleri aramıştım ertesi günde malum taziye eviydik üstüme düşeni yaptım . Sende bırak akışına kasma kendini diyaloğa girme kimseyle laf dedikodu çok olur malum bizim toplumumuz seviyor taziye evi de demez 

(5 puan) tarafından

Bir saat oturup kalksak ayıp olur mu benim ankasiyrtemde var

(3,492 puan) tarafından

Eşinin babası sonuçta ama eğer eşin sorun etmiyorsa ona göre hareket edersin

(5 puan) tarafından

Evet bunlarda dedikoducu vlla cok bir durummus hem yapıyorlar ediyorlar sonrada hastalık ölüm olurs bile vicdan yaptırıyorlar kendilerince 

İlgili sorular

+3 oy
2 cevap 158 göst.
0 oy
8 cevap 360 göst.
5 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 443 göst.
+3 oy
5 cevap 260 göst.
2 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Aytasi__ (230 puan) tarafından soruldu

Kategoriler