Kızlar acil yardım dün gece farkettik evimi karıncalar bastı tuvaletten koridora kadar öyle çoklar ki ne yapacağımı şaşırdım
Sirkeli su benm evimi de basmıstı sirkeli suyla silene kadar çok çıkıyodu çeşit çeşit ama sirkeli su ile sildik hiç gelmedi daha
Peki olan karıncaları nasıl yok ettiniz şuan resmen kolini halinde geziyorlar bezle almaya çalıştım ama eline fln çıktılar olmadı
Orasına birşey diyemem almak sana kalmıs
Elektrikli süpürge ile çektiriyorlar bazıları
Bende denedim onu ama köşede oldukları için maalesef basarılı olamadım
Ben bundan kullandım bulundukları yerin bütün köşelerine sıktım benimkiler de o kadar çoktu ki kedim var onun mamasını bile kaplamıştı henüz görmedim karınca bu yıl
Evde 2 buçuk yaşında oğlum var o evdeyken sıksan sorun olur mu nasıl kullandınız
Benim oğlum ilacı yaptığımda 5 6 aylık falandı bir tane odada çıkıyordu karıncalar o odaya bütün köşelerine sıkıp sabaha kadar kapalı tutmuştum sonra bir daha görmedim ama bendeki ilaç kokusuz değildi bu attığım kokusuzmuş işini görür bence
Eşim almış şimdi kokusuz dan aynısından şuan sıkıyor çocuğu bende yanıma odaya aldım inşallah kurulurum
İnşallah sıkmadan önce süpürdün mü hiç kalmasaydı karınca
Evet süpürdük sıktıktan sonrada ölenleri temizledik tekrar sıktık
İyi yapmışsınız inşallah sabaha kadar yok olurlar bütün köşelere sıktınız değil mi geçtikleri her yere
Evet çıktıkları yeri bulduk oraya ve geçtikleri tüm yerleri inşallah tekrar görmem
Ben bir çok doğal yöntem denedim kabartma tozu, sirke vs hiç işe yaramadı. Ben aktar'dan karınca tozu aldım o etkili oldu. Ama benim evde değil, balkondaydı
Teşekkür ederim benim ki evde maalesef
Aktar yazacaktım yanlış yazım yapmış klavye :)
Peki benim katardan diye okumam😅
:))))
Benimde oğlum var 2 buçuk yaşında sürekli başına gidip beni çağrıyor peki çocuk evdeyken bunu kullanabilir miyiz
Benimde çocuk lar var benimkiler büyük ama 6 yaş jel az küçük sıktığım için belli bile olmuyr ucu iğne kadar duvar köşelerde çatlak varsa oralara koydm ben çocuklsr karismiyrdu benim
Yani ilaçları var bunların süpürge ile çektir çıkan köşelere ilaç sıkacaksın yapacak bir şey yok başka
Teşekkür ederim eşim geldikten sonra öle yaptık
Karınca duası açın sesli evde okuyabilirsiniz sizde sesli okuyun. Gorumcem geçen gün anlattı böyle yapmış karınca kalmamış evde
İlk defa duyuyorum deneyeceğim tesekkur ederim
Asperox sarı güc yuvalarına ve üstlerine sık gezdikleri yere birde hiç gelmiyorlar çok şaşırcan
Bunuda ilk defa duyuyorum tesekkur ederim
Geçen sıktım 3 gun görmedim birşey sonra iki üç tane daha gördüm aynı yerde yine sıktım şimdi hiç yok yazarsın merak ettim sende de gidicekmi acaba
İlaçlama yaptı dün eşim bir kaç gün sonra deneyeceğim bunu
Tamam haber veririsin eltimde yaptı onda işey yaradı sende de yarar inşallah
Ben bebek pudrası Dalin döküyorum karıncalar bir daha gelmiyorlar
Teşekkür ederim dün ilaçlado eşim
Eczaneden k-othrine al cıktıkları yerlere sık gelmezler bi daha. Gecen sene benimde öyleydi hemen aldım uyguladım gittiler bu sene tatıl dönüşü kızımın odasında gördük hemen sıktım gittiler. 150 tl idi fiyatı ama artmısta olabilir
Teşekkür ederim bunuda aklımda tutacağım dün eşim ilaçladı umarım görmem bir daha
Seni o kadar iyi anliyorum ki ben bu mevsimler cocuk odasini toplar esyalari ortaya cekerdim cunku oyle cok katinca oluyodu ki nerdeyse parke gorunmeyecek koloni oluyolardi bi de hele mutfak Allahim tergahin ustu yuvalari gibiydi 1 kilo corekotu dokulmjs gibi dusun sil temizle 1 saat gecmeden tekrar dolardi sabaha kadar 6 kez temizledim bi kere tam delirmelik valla ilacladim ciktilar kabartma tozu oudra sekeri karistir dok dediler bi sene ise yaradi ikinci sene o da yaramadi tuz dok name toy tarcin limon neler neler denedim bu sene cok sukud o kadar yoklar var ama en azindan esyalsri toplamiyorum tezgahin izeri cirit alanina donmedi yemek yapabiliyorum ekstra bisey yapmadim ama bi sene sirkeyle cok ugrastim tezgahi silerken ve yer suyuna damlatiyorum hamam bocegi de cikti bi kac sefer onlar sirkeye gelmiyomus niyetim onlardi ama sanirim karincaya da iyi geldi
Gerçekten öyle dün tuvalete girdikçe tırmanmaya başlamışlardı temizlemeye kalkınca ellerime çıktılar makine almadı sinirlerim çok bozulmuştu geçen senede vardı dediğiniz gibi mutfak tezgahımda salonda ilaçlatmıştık tüm evi gelmemişti bir daha bu sene bayramda evde değildik bi geldik bu sefer banyo karidor kabus gibiydi eşim dün kendi yöntemleri ile ilaçları bugun yoklar umarım görmem bir daha
Insallah cnm
1,472,829 soru
24,116,695 cevap
333,254 kullanıcı