+2 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (1,560 puan) tarafından

Kızlar merhaba normalde sıcağı çok sevmem geçen seneler evde atletle dolanıyordum yine terliyordum bu sene çok üşüyorum kan değerlerime baktırdım normal ev sıcaklığı her zamanki gibi eşim ya da çocuklarla aynı şekilde giyiyorum ama onlar sıcak diyor ben titriyorum mesela bugün akşam düğüne gittik yağmur yağıyordu düğün salonuna girene kadar ıslandım ceket üzerine mont giydim gitmeye yakın anca ısındım herkes gömlekle terledi oysa hala daha tam ısınamadım titriyorum bu durum neden olur sizce sonbahardan beri böyleyim fikri olan  arkadaşlar yardımcı olur musunuz 

4 Cevaplar

+2 oy
(141 puan) tarafından

En sevmediğim aylardır. Yani soğuk desen soğuk değil sıcak desen sıcak değil. Uyurken yanıyorum gündüz yorganlar altına giriyorum

-Reklam-
+1 oy
(13,339 puan) tarafından

Bu bende de çok oluyor kış aylarında ama ben kış boyu hastalık geçirdim ondan dolayıdır diye düşünmüştüm veya açken de çok üşüme olur yemeğini geç yediğin falan oluyor mu belki ondan ötürüdür kanların iyiymiş sonuçta 

0 oy
(8,752 puan) tarafından

Bende öyleyim demir eksikliği varmış ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü kızıma doğum yaptıktan sonrada aynısı oldu o zamanda demir eksikliği varmış 

0 oy
(5,436 puan) tarafından

Hmg  düşük Demir düşük olabilir

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 435 göst.
0 oy
4 cevap 122 göst.
+2 oy
3 cevap 59 göst.
0 oy
8 cevap 322 göst.