0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (513 puan) tarafından
Anneler 2 Ocak'ta ikinci kızımı kucagıma aldım sorum şu; dün gece bebeğime uyandım acayip bi üşüme sardı beni ama öyle böyle değil bütün kar sanki üstüme yağıyor çok iyi sıcak tutarım kendimi sabah kalktıgımda bu sefer de vücut ağrılarım başladı parmaklarımdan tutun bel ağrısı komple her yerim ağrıyor parol, içtim geçmedi doktorumun verdiği kan işacını hiç içmiyorum çünkü bana yan etki yapmıştı bulantı ve kusma hastaneden taburcu olduktan sonra ilk kontolümde söyledim yan etki yapıyor içmiyorum diye ne zaman, içiyosun dedi yemekten 2 saat sonra dedim kansızsın ama dedim yan etki yaptıgını aynısını yaparsa içmem dedim yine aynısı, oldu bu üşüme ağrı dün gece başladı bugün kafamı kaldıramıyorum bebeğimi zor emziriyorum sizin tavsiyeniz varmı

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kan ilacıyla ilgisi yok bence hasta oluyorsun. Evde biri olunca sıcak bir duş al güzel bi yağlasınlar sırtını sanırım emzirdiğin için en masum kantaron veya zeytinyağı olur sıkıca giyin. Nane limon, bal sarımsak ıhlamur tüketebilirsin sıcak sıcak iyi gelir
(513 puan) tarafından
Vücut ağrısıda var baya beni en çok rahatsız eden üşüme battaniyenin altından kalkamıyorum kantaron yağı var ne işe yarıyor cnm
tarafından
Canım üşütme mi neyse birden başlıyor bazen geçen bende öyleydim işte sen ilaç içemezsin heralde. Ağrılarını rahatlatır canım kas gevşetici krem gibi düşün. Bol bol duş al iyi geliyor ağrıları hafifletir
(513 puan) tarafından
İğne mi serum mu ne yaptırmayı düşünüyorum çok, az, bişey terlemiştim  ayağa biraz kalktım gibi ama tam, değil hala devam ediyor kendimi, çok terletirsem ayağa kalkarım insallah
-Reklam-
0 oy
(26,061 puan) tarafından
Mastit oldugumda hep böyle oluyorum .

İlk üşüme geliyor sonra ateş basiyor
0 oy
(31,094 puan) tarafından
Bende 15 gün önce aynı bu belirtileri yaşadım 2 gün boyunca öyle yattım dondum resmen vücut ağrısından artık perişan olmuştum hastaneye gittim iğne yapıldı yine de geçmedi en sonu serum yaptırdım öyle geçti bu kendi kendine geçmiyor en iyisi hastaneye gidip serum yaptır Allah şifa versin sana
(513 puan) tarafından
Anladım cnm ama iğne daha iyi değil mi niye işe yaramadı acaba
(31,094 puan) tarafından
Ben bir defa hastaneye gittim iğne yaptılar sonra geçmedi tekrar acile gittim yine iğne yapacaklardı istemedim sonra serum yapılınca geçti terleme oldu serumdan sonra
(513 puan) tarafından
Bizde eşimle gittik ama geri döndük emziriyom diye yapmadılar ikisinide
(31,094 puan) tarafından
Doğrudur benim oğlum emmeyi bıraktığı için bende sağıp dökerim diye emzirme yok demistim o şekilde yaptılar
0 oy
(437 puan) tarafından
Pekmezi serbet yapıp bol bol için

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 97 göst.
0 oy
2 cevap 151 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (2,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.
6 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Taze_anneee1 (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
3 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sedadz (990 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,650 soru

24,186,732 cevap

336,682 kullanıcı

...