+3 oy
395 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,110 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler 

Benim size bir sorum olacak birazcık açık olacak kusura bakmayın lütfen şimdiden teşekkür ederim 

Benim sol mememin ucunun altında yarım yumurta kadar sertlik var ve ara ara iltihab geliyor kanlı şekilde ve göğünsüm felaket şekilde ağrıyor ağrı kesici alıyorum az rahatlar gibi oluyor ama devam ediyor 

Perşembe günü gidicem ne yapsam rahatlatır fikri olan başına gelen varmı 

Emzirmiyorumda iltihap kurutucu da içiyorum sürekli anlamadım 

Bu şekilde kanlı geliyor aktımi 

image

11 Cevaplar

+3 oy
(2,907 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu ablam, ılık su ile biraz masaj yap iyi gelir belki ama muhakkak doktora git ablam geçmiş olsun 

(6,110 puan) tarafından

Perşembe gidicem canim

(864 puan) tarafından

Gittinizmi gögsunuz icin

(6,110 puan) tarafından

Evet canım önemli bir şey gözükmüyor dedi ciban gibi birşey mis

-Reklam-
+3 oy
(1,577 puan) tarafından

Aleyküm selam mastit falan olabilirmi acaba 

(6,110 puan) tarafından

Değil canım çünkü 2 ayı geçti emzirmeyi bırakalı oğlumda olmuştum bu onun gibi değil 

(1,577 puan) tarafından

Allah şifa versin canım enfeksiyon olabilir en kısa sürede gorunmende fayda var

(6,110 puan) tarafından

Perşembe günü gidicem canim 

+3 oy
(9,589 puan) tarafından

Benimde oluyor hemde heryerinde 1 yerinde deil kanlı çıban demişti doktor enfeksiyona baglı birswy kullandıgın kesen olsun falan sürekli deiştir demişti krem ve antibiyotik kullanıyorum ama seninki acaba çıbanmı bilemedim ucu yok ama şiş gibi oluyor içi irin dolu

(6,110 puan) tarafından

Evet ciban problemim var paso biyerlerimde çıkıp durur o hiç aklıma gelmemişti olabilir 

+2 oy
(6,712 puan) tarafından

Bir tane lahanayı hasla cnm memenin üzerinin köy sabaha kadar kalsın o intihap akar yada soğanı tüpün üzerinde biraz yak i şekil memenin üzerinde intihap olan kısma koy iyi gelir 

(6,110 puan) tarafından

Buzlukta sarilmamis lahana var onu tekrar sıcak suya batırıp yapsam olurmu 

(6,712 puan) tarafından

Olur cnm

+2 oy
(1,438 puan) tarafından

Köz soğan içi  iltihabı atar sıcakken tülbente koyup sar uzun süre kalsın.

(6,110 puan) tarafından

Deniycem canim

+2 oy
(33 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun korkutmak istemem benim bı yakınım böyleydi iyi çıkmadı içini ferah tut

(6,110 puan) tarafından

Kötüde çıksa umursamamki ben ne gelirse Rabbimden 

+1 oy
(3,779 puan) tarafından

Çıban gibi bişey mi acaba çıban da eğer lokum sararlar bizim burda çeker iltihabını 

+1 oy
(475 puan) tarafından

Karamerhem der ler ondan al cnm hemen biter. Arkadaşımda da çıkardı göz çıbanı o 

+1 oy
(1,015 puan) tarafından

Ah canım seni belkide en iyi ben anlarım bende çok cikiyo ya kanlı kör çıban inanirmisin bir keresinde el büyüklüğünde bile oldu şu anda da saymadım ama vardır 5-6 tane rahat en iyi gelen şey közlenmiş sogan kesinlikle kara merhem falan kullanma çünkü iyice azdiriyo bana cildiyeci bir ilaç vermişti ama hamile kaldığım için tam kullanamadım sağlıksız beslenme en büyük sebebiymis abur cubur yermisin mesela çikolata falan ondan olur 

0 oy
(836 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım nasılsın şimdi 

0 oy
(7,497 puan) tarafından

Bende bugün bu yüzden gittim önce ultrason çekiyorlar ultrason temiz çıkarsa normal diyor doktorum. Kanlı veya sarı akıntı gelebilirmiş 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 132 göst.
0 oy
0 cevap 26 göst.
0 oy
1 cevap 51 göst.

Kategoriler

1,452,755 soru

23,848,861 cevap

319,790 kullanıcı

...