+2 oy
140 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,416 puan) tarafından

Dişim ağrıyor diye doktora gittim. 20 lik diş iltihap var ilaç kullan haftaya gel çekicez dedi Röntgen 7 ay önce çektirdiğim için gerek yok dedi. 

Söz konusu diş olunca çok korkuyorum önce film çektirmek gerekmez mi yinede ya iltihap kurumazsa

4 Cevaplar

+3 oy
(697 puan) tarafından

İlaçlardan sonra kurur, ama gene de çekim de röntgen çektir daha yeni geçen adamın biri vefat etti 

(7,416 puan) tarafından

Nasıl neden vefat etti

(697 puan) tarafından

Dişte iltihap varmış ve tüm vücuduna yayılmış ondan canım , diş tedaviden önce , tedavi sırasında her zaman röntgen çekilir . 7 ay önce ki röntgen ne işe yarar 

(7,416 puan) tarafından

O zaman Röntgen isteyeyim tekrar, hayır derse çektirmem 

(7,416 puan) tarafından

Çektirdikten sonra mi vücuduna yayılmış

-Reklam-
+2 oy
(6,122 puan) tarafından

iltihap geçmeden çekmezler zaten, yani çok yanlış olur. tekrar röntgene gerek var mı bilmiyorum 

(7,416 puan) tarafından

Bakınca iltihabı görür mü doktor 

Ya iltihap kurumazsa? 

(6,122 puan) tarafından

Bilmiyorum ki röntgenden anlamam hiç

+1 oy
(10,458 puan) tarafından

Kız bence röntgen cektirmeden diş çektirme 

7 ayda tabikide iltihap oluşabilir eğer ki iltihapli diş çekilirse oradaki iltihap vücutta başka komplikasyonlar oluşturabilir dün gece telefonda gördüm bir çocuk röntgen yapmadan diş çektirdi diye ölmüştü 

+1 oy
(1,134 puan) tarafından

Dilte iltihap varsa zaten uyuşmaz o diş,ben maalesef çektirdim o şekilde. Öncesinde antibiyotik kullandım ama geçmemiş demekki 2 ya da 3 kezdi sanırım iğne vurdu ama uyuşmadı , o halde çatır çutur çekti dişimi hayatımın en büyük acısıydı. Çekimden sonra 1 2 sene boyunca sürekli nerdeyse her ay bademcik iltihabı yaşadım sonra geçti şükür. Mutlaka röntgen çektirin 

(7,416 puan) tarafından

Ay kesin çektiricem bu yazılanlardan sonra kesin yani

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 51 göst.
9 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (7,416 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 248 göst.
0 oy
8 cevap 197 göst.
1 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
2 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde insannasildusunur (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,686 soru

24,187,128 cevap

336,708 kullanıcı

...